• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bende icmiyordum ama resmen turk kahvesi muhabbet kahvesi oldu benim için bide ben 0 seker içiyorum düsün :KK53: icerken muhabbet ettigin biri varsa o kadar tatli geliyor ki ben genelde eltimle içiyorjm 🤣

Bir donem cok severdim sonra ya acken denk geldi ya aci kahveydi tiksindim
Yeni yeni alisiyorum

Saç renklerinin adını fazla bilmem ama şu beyaza yakın sarıyı iyi tutturan nadir kişilerden olmuşsun bibi :)) tenine güzel gitmiş
O tarz sarı seviyorum turuncu gibi sevmiyorum bahara gidecegim gene bi duzenlensin ya kestiririm gene ya kestirmem boyun hizzama gelir zaten bakalim

Canım dil önemli evet, bahsettiğin şekilde kapıları açabilmesi için özellikle. Türkiye’de işler öyle daha iyi yürüyor sen de deneyimlemişsin zaten.
Öğrensin dediğin diller hangisi mesela onu belirleyip ona göre yol çizebilirsin. Bahsettiğin ücretlet çok uçuk tabi ki sen o parayı katlar İstanbul’u alırsın yavruna :KK37:

ama gözden çıkarabileceğin bir miktarsa acıma derim.

şu bahsettiğin mezun olduğu bölümü söyleyemeyen okul işine şaşırdım:/ devlette de çok var ama senin oturduğun muhit temizse devlet okulunda iyi bir sınıf öğretmenine mi vermeyi düşünsen? Dil öğrensin diye özele vereceğin paraya mürebbiye tutarsın:KK19:

yaaa bir de dededen anneanneden falan da dil öğrenmiyor mu senin kuzu:KK37:
Istanbulu vermem :KK12: :63:

Annem ruscayi bize bile pek ogretmedi gerek yok kafanizi doldurmasin diye. O dönem sovyetlerden buyuk kacis avrupa ozentisi tavan modundaymis bizimkiler. Ben ruscayi eh iste anlasacak kadar biliyorum. Annem kimseyle konusmuyor ki duysun cocuk.

Oturdugum semt istanbulun en temiz ve elit yerlerinden biri ama herkesin cocugu ozele gittigi icin ve nufus genelde yasli oldugu icin sanirim pek devlet okulu yok. Tabi ki var ama ögretmenleri falan nereden arastirabilirim hic bilmiyorum, cevremde hic yok cocugu okula giden. Binada falan cogunluk kuveytlilerin evi var. Arada gelip kaliyorlar.
Annen ozbeoz rus mu,ben bir de ruslarin cocuk egitimini merak ediyorum,sert disiplinli diye biliyorum ruslari,sizde nasildi?

Annen ozbeoz rus mu,ben bir de ruslarin cocuk egitimini merak ediyorum,sert disiplinli diye biliyorum ruslari,sizde nasildi?

Evet rus.
Cocuk bakimi cok titiz. Rus kadinlari cok anaç ve dogurgan ama otoriter. Cocuk gercekten hayatin merkezi. Ama hic simarik rus cocugu gormezsiniz. Analar ezer kafamizi 😃😃 30 yasindayim annem hala bana laf yapar 😄😄
Babalar hic biseye karismaz.

Ben öyle degilim ama mesela oglumun tableti yok, herhangi bir dijital yayin veya oyun yok hayatinda. Cunku hayati programli. Ben haftada bir film acip popcorn yapiyorum o kadar.
Uyanir kedilerin yemeklerini sularini kontrol eder. Eksikse doldurur. Jimnastik, kahvalti, kedileri tarar. Bahcede oynar. Yemek yer, uyur, uyanir oyuncaklariyla oynar isterse boyama yapar. Kedilerin mamalarini tekrar kontrol eder. Aksam yemegi, birlikte oyun saati uyku.

Bitti 😄😄 programi bozmak aklina bile gelmez 😄

Ay ben kendinden dalgalilara da çok yakistiriyorum kisa saci ya maşayla yapsam guzel olmuyor sizinki gibim ☹️
Benim saçım gür bu kadar kısa kestirdem havaya havaya kıvrılır😂 ama emeklilik hayallerimden biri budur bak. Herkes Avrupa tatili falan hayal eder, ben Egeye yerleşmiş, kapri pantolon dolgu topuk terlik giyen, saçları kısacık kesilmiş emekli öğretmen modeli hayal ediyorum😂😂

Evet rus.
Cocuk bakimi cok titiz. Rus kadinlari cok anaç ve dogurgan ama otoriter. Cocuk gercekten hayatin merkezi. Ama hic simarik rus cocugu gormezsiniz. Analar ezer kafamizi 😃😃 30 yasindayim annem hala bana laf yapar 😄😄
Babalar hic biseye karismaz.

Ben öyle degilim ama mesela oglumun tableti yok, herhangi bir dijital yayin veya oyun yok hayatinda. Cunku hayati programli. Ben haftada bir film acip popcorn yapiyorum o kadar.
Uyanir kedilerin yemeklerini sularini kontrol eder. Eksikse doldurur. Jimnastik, kahvalti, kedileri tarar. Bahcede oynar. Yemek yer, uyur, uyanir oyuncaklariyla oynar isterse boyama yapar. Kedilerin mamalarini tekrar kontrol eder. Aksam yemegi, birlikte oyun saati uyku.

Bitti 😄😄 programi bozmak aklina bile gelmez 😄
Yaaa çok tatlı bir program :))
Antalya'da bi otelde gösteriden çıkıyoduk arkadaşlarla, bi tane rus bebesi avaz avaz tepiniyor dediğini yaptırmak için (çocuk her yerde çocuk). Annesi de önünde çökmüş yere sakince susmasını bekliyordu :KK53: muhtemelen aynı sakinlikle epeyce beklemiştir, çocuk da bu duvar gibi tavır karşısında pes etmiştir. Biz olsak ya sussun diye dediğini yapar ya da sürüye sürüye o salondan çıkarırdık çocuğu :D

Bu hafta market alisverisi 102 tl

10 tl de dismacunu stokluk

Guzel oldu. Cunku stoklar saglamdi 😍😍😍 kiler, dondurucu dolu.

Haftaya da limitim 100 tl. Ona gore evdekilerden bi yemek listesi hazirliycam.
Madem borsa bu aralar kangölü, madem kazanmiyoruz biz de az harcamaya odaklaniriz 😁😁😁

Benim saçım gür bu kadar kısa kestirdem havaya havaya kıvrılır😂 ama emeklilik hayallerimden biri budur bak. Herkes Avrupa tatili falan hayal eder, ben Egeye yerleşmiş, kapri pantolon dolgu topuk terlik giyen, saçları kısacık kesilmiş emekli öğretmen modeli hayal ediyorum😂😂
Benimde saçim çok ara makasliyorlar hep 🤣bakma sarıda öyle duruyor saçtan bol birsey yok anamin genleri sagolsun ama sekil aliyor kolayca bide uzum saç artik hamallik geliyor bana en kötü 2. Resimdeki kadar uzatırım heralde artik bi fonle masala cik git

Kızlar selam. Şimdi size deli dehşet yeni saçlarımla foto ekleyeceğim. Yani resmen vur deyince öldürmüşüm, şekillendirecek saç bulamadım :KK70: ay cesaret edemiyorum ya pişman olursam falan derken gidip de kökünden saç kestirmek tam benlik bir hareket oldu:KK70:
gayet ideal boyda toplanabilir ya da başka şekil verilebilir.ben beğendim

Bu hafta market alisverisi 102 tl

10 tl de dismacunu stokluk

Guzel oldu. Cunku stoklar saglamdi 😍😍😍 kiler, dondurucu dolu.

Haftaya da limitim 100 tl. Ona gore evdekilerden bi yemek listesi hazirliycam.
Madem borsa bu aralar kangölü, madem kazanmiyoruz biz de az harcamaya odaklaniriz 😁😁😁
10 tl ye diş macunu varmı ki.a101 de bile yoktuuuuu :rolleyes:

Back