- 7 Aralık 2017
- 4.030
- 9.253
- 158
- 37
- Konu Sahibi nomunomuchua
- #5.821
Canım dil önemli evet, bahsettiğin şekilde kapıları açabilmesi için özellikle. Türkiye’de işler öyle daha iyi yürüyor sen de deneyimlemişsin zaten.@Fistiklicikileta @ceycey0406 nobahari
Ve daha tüm ilgilenen kisiler, dil ile ilgili ne dusunuyorsunuz?
Ben fransizcayi cok gereksiz buluyorum ama turkiyede fransiz okullari cok yaygin ozellikle lise caginda. Diplomat olmayacaksa cok bi ise yaramaz sanki. Zaten fransiz egitim sistemini de begenmem. Yerinde sayan, tutuk, kopuk, amaci olmayan bir egitim. Gecen gun bdv de bi kiz konu acmis.Kiza dedim ki sen fransiz ekolünde mi egitim aldin, bu kafa tam fransiz kafasi. Diyor ki aa nerden anladin
Bu kadar zekaya bu kadar mantiksiz hareketler ancak fransiz kafasiyla olur. hahahaha kiza da yazdim aa evet butun arkadaslarim böyle dedi.
Ingilizce artik bilmeyen yok. Tek ingilizce kimseye yetmez.
Almanca egitim veren bir yere mi gondermek suan gundemimizde. Ama bilemiyorum. Ben hala diyorum ki o parayla ben ona dunyanin yarisini alirim
Öğrensin dediğin diller hangisi mesela onu belirleyip ona göre yol çizebilirsin. Bahsettiğin ücretlet çok uçuk tabi ki sen o parayı katlar İstanbul’u alırsın yavruna
ama gözden çıkarabileceğin bir miktarsa acıma derim.
şu bahsettiğin mezun olduğu bölümü söyleyemeyen okul işine şaşırdım:/ devlette de çok var ama senin oturduğun muhit temizse devlet okulunda iyi bir sınıf öğretmenine mi vermeyi düşünsen? Dil öğrensin diye özele vereceğin paraya mürebbiye tutarsın
yaaa bir de dededen anneanneden falan da dil öğrenmiyor mu senin kuzu