Hiç korkma emzirecegini düşün pozitif ol kızım hıc emmeyi seven bir bebek olmadı 5.5 ay zorla emdi sonra bıraktı.
Ama oğlum aralarında 9 yaş var bu arada memeye daha düşkün hıc biberon mama almadı suyu bile 10 aylıkken pipetli suluktan içti.
Ara ara dönemsel meme reddi yaşadık ama bırakmadı şükür.
Güzel düşün güzel olsun bebekler içgüdüsel olarak sadece emmeyi bilerek doğuyorlar panik yapma herşey güzel olacak

Hahhaha yok

Dans yerine donz
Avukat yerine avoka
Bulvar yerine bolüard
Frambuaz yerine fuombuas
Kremşanti yerine kğemşantiyyy diyorum. Hatta is yerimde cok dalga gecerler şantiyyyyy diye
Hahaha benim arkadasım hala sûrekli rusca konustugundan bazen çok güluyoruz konuşmalarina o degil kendi söyledigine kendi daha cok güluyor

Hahaha benim arkadasım hala sûrekli rusca konustugundan bazen çok güluyoruz konuşmalarina o degil kendi söyledigine kendi daha cok güluyor

Bigun sirket avukati sahada geziyor. Bize geldi. Benden bi kac evrak istedi.
Neyse hazirladim adami bulamiyorum.
Stajyer kizlara sordum. Avoka nerde göremiyorum diye. Avokadolari almis getirmis gariplerim

Nasıl oldu ablacım senin dil işi? Mürebbiye mi tutmuşlar sana

Bigun sirket avukati sahada geziyor. Bize geldi. Benden bi kac evrak istedi.
Neyse hazirladim adami bulamiyorum.
Stajyer kizlara sordum. Avoka nerde göremiyorum diye. Avokadolari almis getirmis gariplerim
Aklıma cook eski müdürüm geldi adam poşet dosyaya kısaca poşet derdi.
Birgün mutfakta çay içiyorum stajyer kız geldi çekmecelerde eşeleniyor.
Dedim hayırdır kız da x bey poşet istedi onu arıyorum dedi
Anlattım garibe abla ben nereden bileyim diyor

Nasıl oldu ablacım senin dil işi? Mürebbiye mi tutmuşlar sana
Bizim zamanımızda kolejler tam gün, hazırlık+6 yıldı. 5.sınıftan sonra başlıyorduk. Alman Lisesi mezunuyum ben.

Edit: Mürebbiyeye insanın nazı geçer... Biz 7 sene Alman ırkının şiddeti altında yaşadık, onlar adına disiplin diyorlar. Yalan!!! 12 yaşımda masamda uyuyakalıyordum ben çalışırken, yatağıma nasıl götürdüklerini bilmiyordum.

Son düzenleme:

Benim de bir destekli sütyen hikayem var

Soutien kelimesi sütyen diye okunur anlami ise destek.

Türkiye ye geldim. Aa bi de destekli sütyen var bu ne ola ki

Off cok uzunmus masallah. Iyi sabir
Biz 9 senede lise mezunu oluyoruz. 3 yıl da lisans.
Yeter bana fazla bile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…