- 5 Ağustos 2016
- 11.151
- 32.035
- 598
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #5.581
Çuçukta diyon mucocuk
Koptum... Kahkaha atıp duruyorum.Şimdi bankacı her şeyi açik konusamiyor telde
Bana diyor ki sen söyle ben evet hayir diycem. Seni zaten anlamazlar dinlensek de
Hiç korkma emzirecegini düşün pozitif ol kızım hıc emmeyi seven bir bebek olmadı 5.5 ay zorla emdi sonra bıraktı.Evet kızım daha kucağıma yatırdığım an ağlıyordu aşamadık. Hatta bebeğim beni sevmiyor istemiyor diye düşünür ağlardım. Makineyle de artıramadık neler yedim içtim yok biraz da kv terörü yaşamıştm sütümün geldiği gün çok ağlattı beni ve sütüm gitti.
Şimdi sürekli rüyalarımda bebek emzirmeye çalışıyorum olmuyor.
Sizler bize bol dualarınızı gönderir misiniz emmesi için
Hahaha benim arkadasım hala sûrekli rusca konustugundan bazen çok güluyoruz konuşmalarina o degil kendi söyledigine kendi daha cok güluyorHahhaha yok
Dans yerine donz
Avukat yerine avoka
Bulvar yerine bolüard
Frambuaz yerine fuombuas
Kremşanti yerine kğemşantiyyy diyorum. Hatta is yerimde cok dalga gecerler şantiyyyyy diye
Hahaha benim arkadasım hala sûrekli rusca konustugundan bazen çok güluyoruz konuşmalarina o degil kendi söyledigine kendi daha cok güluyor
Kuzum seninki Fransız aksanlı Türkçe olmuş sankiHahhaha yok
Dans yerine donz
Avukat yerine avoka
Bulvar yerine bolüard
Frambuaz yerine fuombuas
Kremşanti yerine kğemşantiyyy diyorum. Hatta is yerimde cok dalga gecerler şantiyyyyy diye
Kuzum seninki Fransız aksanlı Türkçe olmuş sanki
Nasıl oldu ablacım senin dil işi? Mürebbiye mi tutmuşlar sanaBenim ortalama vatandaşından daha iyi hakim olduğum bir dil var.
10-11 yaşımda bir sabah 8:30'da almışlar beni, ilk sene haftada 38 saatle başlayıp, 7 sene hem dili öğretmişler, hem edebiyatını, hem tarihini.. Hem matematiği o dilde öğrenmişim, hem kimyayı, hem fiziği. 8 saat okulda, 5 saat evde... 18 yaşıma geldiğimde, artık ana dilim ikinci dilim olmuş neredeyse, adamların dilinde uçuyorum... Sonra ülkelerine gittim. Bana, dilimizi senden mi öğreneceğiz diyen çok oldu. Ama salt Türk olduğum için. Örneğin Fransiz olsam diyemeyecek... Birbirimize girdik tabii, çünkü gençlik aptallıklarla bezeli bir şey; cahile laf anlatmak mümkün sanıyorum o yıllarda
Diyeceğim, burada öyle bir şey olursa, benim haberim olsun, ben sakince araya sızar, kavgayı üstlenirim, iyi bilirim o kavgaları ben.
Okudum konuyu. Dil o kadar bozuk ki, kendi dili de pek şahane olmayan bir başkası, kınıyor, "saygısızlık bu" diyor.
Rusca kpnuşmadım diyorsun nedanBigun sirket avukati sahada geziyor. Bize geldi. Benden bi kac evrak istedi.
Neyse hazirladim adami bulamiyorum.
Stajyer kizlara sordum. Avoka nerde göremiyorum diye. Avokadolari almis getirmis gariplerim
Aklıma cook eski müdürüm geldi adam poşet dosyaya kısaca poşet derdi.Bigun sirket avukati sahada geziyor. Bize geldi. Benden bi kac evrak istedi.
Neyse hazirladim adami bulamiyorum.
Stajyer kizlara sordum. Avoka nerde göremiyorum diye. Avokadolari almis getirmis gariplerim
Bizim zamanımızda kolejler tam gün, hazırlık+6 yıldı. 5.sınıftan sonra başlıyorduk. Alman Lisesi mezunuyum ben.Nasıl oldu ablacım senin dil işi? Mürebbiye mi tutmuşlar sana
Başka yerde yaşayamam diye bundan diyoruzzBu saatte caddemizde son ses oyun havasi arabada çaliyor biride oynuyor izmir gene şaşırtmiyordu
Aklıma cook eski müdürüm geldi adam poşet dosyaya kısaca poşet derdi.
Birgün mutfakta çay içiyorum stajyer kız geldi çekmecelerde eşeleniyor.
Dedim hayırdır kız da x bey poşet istedi onu arıyorum dedi
Anlattım garibe abla ben nereden bileyim diyor
Demirli olabı bide icinde takınca fuze gibi yapan süngerlileriBenim de bir destekli sütyen hikayem var
Soutien kelimesi sütyen diye okunur anlami ise destek.
Türkiye ye geldim. Aa bi de destekli sütyen varbu ne ola ki
ben daha şimdi kahve yaptım, duble türk kahvesi.saat 3, bir gram uyku yok
Kahve içip huzurla yatıp uyuyanlardanım ben.ben daha şimdi kahve yaptım, duble türk kahvesi.
yatmak-yatmamakla ilgili duruşum o kadar net yani..
ben daha şimdi kahve yaptım, duble türk kahvesi.
yatmak-yatmamakla ilgili duruşum o kadar net yani..
Bizim zamanımızda kolejler tam gün, hazırlık+6 yıldı. 5.sınıftan sonra başlıyorduk. Alman Lisesi mezunuyum ben.
Edit: Mürebbiyeye insanın nazı geçer... Biz 7 sene Alman ırkının şiddeti altında yaşadık, onlar adına disiplin diyorlar. Yalan!!! 12 yaşımda masamda uyuyakalıyordum ben çalışırken, yatağıma nasıl götürdüklerini bilmiyordum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?