• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Maddenin yok olabildiğini ispatlayarak nobele aday olacağız nihai hedefimiz bu, altın gram hepsi fasa fiso :KK70:
Bu kutlu yolda yürümeye bir yerden başlamak lâzımdı, ben altından başladım Mihail bey, yoksa yerden göğe kadar haklısınız.

Lâkin bu 115 serisi de aklımı çelmedi değil. 275, 285, 295 gram altın, her biri 115 bin lira.
Bizim zamanımızda bir milyoncular vardı, ne alırsan 1 milyon. Onun gibi bi şey olur. :KK70:

Ha tabii, belki Allah yürü ya kulum der, 115 derken, 110 bine hatta 100 bine düşüverir, o zaman tadından yenmez tabii... :halay:

Çarsamba gramı 397 di :KK53:

Sanıyorum o 22 ayar gram altın Bibibella hanım, o gün 417 idi 24 ayar.

Şu an gramlarda; 24 ayar 411 , 22 ayar 372.

Hirkalarimi aldim.

Bugunun yatirimi 2 hirka

Şükürler olsun! 🙏
Günlerdir perişan olduk, yok bugün yok yarın...
Yatırım fırsatı kaçacak diye ödüm koptu, çok sevindim.:halay:

Peki bişi sorucam
Ben ada aldım dün
2000,00 tl 2180,00 tl oldu akşam satmadım
Ve tabiki ada düştü
Siz nasıl yapıyorsunuz
Alıp bekliyormusunuz
Yoksa satıyor musunuz
Ben belirli bir hedef koyup kaçıyorum. Genelde %15-20 bana yetiyor. Bir süre beklemede kalıp başka coine geçiyorum. Ancak param boşta değilken bile diğerlerini de takip ediyorum.

Ben belirli bir hedef koyup kaçıyorum. Genelde %15-20 bana yetiyor. Bir süre beklemede kalıp başka coine geçiyorum. Ancak param boşta değilken bile diğerlerini de takip ediyorum.
Anladım
Bende kendime 100,00 tl hedef koydum
Dün 180,00 tl olunca azıcık bekleyim dedim
Sonuç 70,00 ama çıkmadım daha bekliyorrum
Aç gözlü olmanın sonu:))

Marketlerden birinden hisse aldım sanki sigara yasağıyla batacaklar düştükçe düşüyor gözü kör olasıca 🤦‍♀️🤦‍♀️
coinler de bugün pek bir Nazli ama atom çok iyi 👍🏼👍🏼
ben de gözümü atoma diktim ada'dan sonra :D dünle bugün arasında atomda çok fark var. 140 altına indiği an biraz almak istiyorum ama bugün öyle bir seviye görür mü hiç bilmiyorum. oynama çok fazla var. sabah bi uyandım atom çıldırmış. ben aldıktan sonra uğursuzluğumla düşürmem umarım :) yeniyim, 50 liralık 100 liralık takılıyorum

ben de gözümü atoma diktim ada'dan sonra :KK70: dünle bugün arasında atomda çok fark var. 140 altına indiği an biraz almak istiyorum ama bugün öyle bir seviye görür mü hiç bilmiyorum. oynama çok fazla var. sabah bi uyandım atom çıldırmış. ben aldıktan sonra uğursuzluğumla düşürmem umarım :) yeniyim, 50 liralık 100 liralık takılıyorum
Dün 111,00 den aldım 117 den sattım:(Atomu

Dün 111,00 den aldım 117 den sattım:KK43:Atomu
bu kadar fırlama olacağını bilmek imkansız ama. bence şu an yeniden alsanız yine kar edersiniz çünkü gidişatı bu aralar yükselişte gibi. try bazında tabii. btc olarak bakınca belki bi ada değil ama kısa süreli şeyler için ideal olabilir. ben bekliyorum bakalım bugün 11.30 gibi 141lere inmiş. şimdi de 145lerde. yarım saat önce 147 falandı. hem çalışıyorum hem de bir sekmede o açık. ben henüz almadım bakıcam bugün duruma göre. ilk hedefim 140-141lere düşerse alırım şeklinde. birkaç saat daha düşmezse 144-145lerdeyken alabilirim. bu aralar onda yükseliş var ama ben öyle algılıyorum ytd ama öyle sonuçta :D

Peki bişi sorucam
Ben ada aldım dün
2000,00 tl 2180,00 tl oldu akşam satmadım
Ve tabiki ada düştü
Siz nasıl yapıyorsunuz
Alıp bekliyormusunuz
Yoksa satıyor musunuz
Mrc ciiim:) şimdi ben de henüz başladım sayılma ama karımı alıyım, çıkıyım ya da orta/uzun vade belirlemek lazım. Tercih senin. Alt üst sınır belirle araştırıp, ona göre pozisyon al💓

Mrc ciiim:) şimdi ben de henüz başladım sayılma ama karımı alıyım, çıkıyım ya da orta/uzun vade belirlemek lazım. Tercih senin. Alt üst sınır belirle araştırıp, ona göre pozisyon al💓
bişey sorucam bunlar böyle genel olarak günün hangi saatleri düşüp hangi saatleri yükseliyor?

bu kadar fırlama olacağını bilmek imkansız ama. bence şu an yeniden alsanız yine kar edersiniz çünkü gidişatı bu aralar yükselişte gibi. try bazında tabii. btc olarak bakınca belki bi ada değil ama kısa süreli şeyler için ideal olabilir. ben bekliyorum bakalım bugün 11.30 gibi 141lere inmiş. şimdi de 145lerde. yarım saat önce 147 falandı. hem çalışıyorum hem de bir sekmede o açık. ben henüz almadım bakıcam bugün duruma göre. ilk hedefim 140-141lere düşerse alırım şeklinde. birkaç saat daha düşmezse 144-145lerdeyken alabilirim. bu aralar onda yükseliş var ama ben öyle algılıyorum ytd ama öyle sonuçta :KK70:
Benim de bir sekme de sürekli açık
Ama neden atom çok yükseldi tahminim düşmesi yönünde ama sadece tahmin

Evet canım henüz maaş konuşulmadi.
Şirketin işi 3 ay sonra start alacakmış.
Şimdilik olumlu bakıyorum.
Hakkımızda hayırlısı olsun
Doktorcum çok uzak değilmiş Moldova. Sıcak bakılır gibi geldi.
Ben bizzat kendim kocamı Tr’de bırakıp Arabistan’a çalışmaya gittim ve büyük kızımı orda doğurdum.
Tr’de mevcut gelirle hayat zor:/

Bu kutlu yolda yürümeye bir yerden başlamak lâzımdı, ben altından başladım Mihail bey, yoksa yerden göğe kadar haklısınız.

Lâkin bu 115 serisi de aklımı çelmedi değil. 275, 285, 295 gram altın, her biri 115 bin lira.
Bizim zamanımızda bir milyoncular vardı, ne alırsan 1 milyon. Onun gibi bi şey olur. :KK70:

Ha tabii, belki Allah yürü ya kulum der, 115 derken, 110 bine hatta 100 bine düşüverir, o zaman tadından yenmez tabii... :halay:

Sanıyorum o 22 ayar gram altın Bibibella hanım, o gün 417 idi 24 ayar.

Şu an gramlarda; 24 ayar 411 , 22 ayar 372.

Şükürler olsun! 🙏
Günlerdir perişan olduk, yok bugün yok yarın...
Yatırım fırsatı kaçacak diye ödüm koptu, çok sevindim.:halay:

Ha 24 tamam tanam 🤣 bibi hanim mı sensin hanım 🤣

bişey sorucam bunlar böyle genel olarak günün hangi saatleri düşüp hangi saatleri yükseliyor?
Canım ben de tam kestiremedim, daha çok yeniyim ama Amerikan piyasası mı belirliyor nedir, bi youtuber onların yüzbinlerce kişilik grubu olduğundan ve toplu alım/satımlarda dump and pump(birden ani yükseliş ve iniş) yaptıklarından bahsetmiş. Geçen gece dikkat ettim. Gece 2 sabah 6 gibi yoğun hareket sanki ama bu coin dünyasında 5 dk ya bile kalmayabiliyor olay. Onlar % 40-60 falan yapıyorlar belki günlük. Bize %10 bile çok şükür dedirtebilir bence🌸

ben de gözümü atoma diktim ada'dan sonra :KK70: dünle bugün arasında atomda çok fark var. 140 altına indiği an biraz almak istiyorum ama bugün öyle bir seviye görür mü hiç bilmiyorum. oynama çok fazla var. sabah bi uyandım atom çıldırmış. ben aldıktan sonra uğursuzluğumla düşürmem umarım :) yeniyim, 50 liralık 100 liralık takılıyorum
Ben 107 den aldım dursun bakalım güzel artıyor 👍🏼

Valla hiç bir dayanağım yok
Sadece çok hızlı bir şekilde arttı
İllaki bi noktada ya duracak ya düşecek diye düşünüyorum
Ama dediğim gibi bende dün başladım bu işe:)
son zamanlarda btc genel anlamdaki yükselişi düşünürsek bu yükseliş balon bile olsa bir süre daha devam edebilir illa ki. atomla alakalı bir iki olumlu yorum da okumuştum. ha öyle al unut yapılacak bir yükseliş değil bence belki alındıktan sonra belli seviyenin altına inince sat emri verilebilir. ada kadar parlak değil bence şimdilik. tamamen grafiğine göre konuşuyorum tabii. dün mesela gün içinde hep yükseldi. ama dünle bugün arasında bir zıplama var. e bu zıplama dikkat çekiyor. kısa süreliler giriyorlar bence.

son zamanlarda btc genel anlamdaki yükselişi düşünürsek bu yükseliş balon bile olsa bir süre daha devam edebilir illa ki. atomla alakalı bir iki olumlu yorum da okumuştum. ha öyle al unut yapılacak bir yükseliş değil bence belki alındıktan sonra belli seviyenin altına inince sat emri verilebilir. ada kadar parlak değil bence şimdilik. tamamen grafiğine göre konuşuyorum tabii. dün mesela gün içinde hep yükseldi. ama dünle bugün arasında bir zıplama var. e bu zıplama dikkat çekiyor. kısa süreliler giriyorlar bence.
Ben ada aldım
Birazda neo
Duruma göre
Bekliycem gerekirse 1 ay :)

Back