• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hanımlar hangi coinlere yönelmek lazım, dün biraz ada aldım, atom yükselişte mesela dünden beri bakıyorum ama btc bazında sanki o kadar da süper deği gibi grafikleri. ne dersiniz? ada'dan devam mı yoksa diğer coinleri de izlemek lazım mı? bir de hangi coin izlemeye, yatırım yapmaya değer yani ne gibi metriklere bakıp anlayabiliriz merak ediyorum. tamam grafiğine bakıyoruz bir de bu coine piyasada talep var mı yok mu onu nerden anlayabilirim misal
Twitter hesabınız varsa birkaç yorumcu takip edebilirsiniz

Bulursan bana da söyle hehehe.. :)
Söylerim nomum, youtube da falan izliyorum bişeyler ama henüz kimi ciddiye alacağım kimi almayacağım henüz tam anlayamadım :)) mesela değerli maden için kimin sözü dinlenir kimin dinlenmez kafamda oturdu zamanla, mesela şu tarihte şu kadar olacak diyen varsa kapatırım direk sayfayı. öte yandan kriptolar çok yeni bişey, fazla know how yok henüz :D o yüzden 50-100 tl ile alacağım bişeyler denemek için. stop emri falan oluyormuş zaten coinlerde de, en kötü belli oranda zarar ederim, kaldı ki 50-100 lira toptan yok olsa da olur :D

Kızlar kardeşim doğum yaptı yanındaydim... Ben bugün hepinizden zenginim teyze oldum tekrardan🥰🥰.. @Bibibella senin mesajları okudukça nasıl heyecan yaptım coine kalp dayanmaz bence..
Tebrik ederim kardeşine geçmişler olsun :))
Allah huzurla sağlıkla büyümeyi nasip etsin bebişe :)
Tevafuk ben de rüyamda doğum yaptım bugün bi türlü emziremedim yine... kızımı emziremedim çok içimde kalmş heralde sürekli bebek emzirmeye çalışıyorum rüyalarımda 🥰

Günaydınnnnnn...
Güzel,enerjik,zengin bir gün olsun bugün...
Benim hisselerimde düşüş var bakalım beklemedeyim güzel kâr a geçmeden satmayacagim...
Benim bir yıl sonraki hedefim;
25 Gr altın
Hesabımda 20 bin hisse senedinde olabilir nakit olabilir o parayı çekip eşimin arabasını satıp üzerine ekleyip kendime araba almak :KK76:

Tebrik ederim kardeşine geçmişler olsun :))
Allah huzurla sağlıkla büyümeyi nasip etsin bebişe :)
Tevafuk ben de rüyamda doğum yaptım bugün bi türlü emziremedim yine... kızımı emziremedim çok içimde kalmş heralde sürekli bebek emzirmeye çalışıyorum rüyalarımda 🥰
Teşekkür ederim:KK200: Rabbim sanada kolaylıklar versin kolay bir doğum ve lohusalık dönemi gecirmen dileğiyle 🥰 Güzel düşün güzel olsun bu sefer emzirmede sıkıntı çıkmayacak🤲🤲

Ben cekiyorum ceycey mecburen
Cunku ztn ben basedemedim borclarimi kapamak icin girdim gercekten iyi geldi
Cok az sermayem onu cekmem sanirim
Maastan sonra uygun yerden girerim
Sonra sonra biriktirmeye baslayacagim
Merhaba hangi coinleri alıyorsunuz

Merhaba hangi coinleri alıyorsunuz
Inanin bende yeniyim alin desemde almaniz dogru olmaz almamalisiniz
Tek tek bakin twitter borsa yada haber siteleri heryere bakin
Ben sadece onceden duymustum etrafimda alan cok vardi, ripple davasini okumustum tamamen yabanci degildim
Ve asla asla zararina satmadim 1 saatte hersey degisir 1 saatte duser
Ac gozlu olmamakta lazim kafanda belirledigin ortalamada cikmak lazim

Back