• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Borsadan coine geçiş topikten başladı
3 ayrı kagidim var borsada 2 si kırmızı şimdilik acelesi yok çok minik zararlar
Coinde btc türk indirdim 150 tl attım ama almadım hıc bisey bana yüksek gibi geldi fiyatları (dedi ve coinlerin daha da yükselişini izledi🤣🤣)
dün atom alanlar zengin olmuştur nerde bu topigin coincileri

Bende biraz mola
Pazartesi saglam giris yapacagim Allahim altinlarima mukayyet ol :D

Içimizde bunlarla en haşir neşir olan sensin bu yükseliş devam eder mi

Bunu kimse bilemezki
Keske zamani sureyi bilsekte soluksuz kazansak
Stop kullanmayi biliyormusunuz ben simdi onu ogrenmek istiyorum
Yukselis devam edermi bilemeyiz ama firsatlar bitmez ani yasamak lazim vakit gecirdikce rahatliyorsunuz

Dun aksam kendi sehrimde merkeze indim esim almaya geleyim dedi, hemen gel havan degisir dedim hic cevap vermeden carsiya ucmus
Bugun icin plan yapmis yarim saatlik mesafeye avmye gittik yolda gol kenarina ugradik soguktu ama iyi geldi beynime oksijen gitti
Hatta haftaya bir kacamak yapabiliriz
Dun aksam 77 Tl yun aldim battaniye öruyorum
Bir tane paspas tk 50 tl lcw home
Birde market pazar alisverisi yaptik tarim kredi koop marketine girdim cok degisik geldi 100 tl ile zor ciktim
Bugun 1 tane pant aldim kuponum vardi 85 tl
Netten 4 kilo acik mama 3 kiloluk pk mama 3 kg sokak canlari icin mama aldim
80 tl baby alive buldum
Birde denemek istedigim dis fircası aldim
Toplamda 575 tl olmus
1 tane bluz alacagim, esimin istedikleri var
Yolda biri bizi araba ile biciyordu dalmis sonra arkamizdan gelip ozur diledi son anda 1 sn ile kurtardik

Cok gecmis olsun. Bir yoksula ufak da olsa yardimda bulun diyecegim ama sokaktaki bebekler icin hayir isine girmissim zaten💙 cok sukur sorunsuz atlatmissin.

Aldiklarini gule gule kullan 💙 ben de örgü ördüm dün gece acayip guzel bisey.

Cok gecmis olsun. Bir yoksula ufak da olsa yardimda bulun diyecegim ama sokaktaki bebekler icin hayir isine girmissim zaten💙 cok sukur sorunsuz atlatmissin.

Aldiklarini gule gule kullan 💙 ben de örgü ördüm dün gece acayip guzel bisey.

Biliyormusun tam 2 dk once siparis verdim kar geliyor marketlerde aramayalim dedim sonra bu olay oldu
Ztn baglantida oldugum cok yer var ben vermeden yasayamam e simdi sehir sıkıntısıda yok online hersey heryere gidiyor

Ohhh miss
Hayirli olsun canim bol bereket kazanc insallah 💙
İnşallah canım hangi sektör önerirsin bana yaa :) 2 tane kendime göre büyük yatırım yaptığm hisse var 100 tl lik.
Bir holding bir çimento. 1 de yeni oluşturduğm çok üzerine düşmediğim kiralama şirketi var ama satıcam ilk karda.
1 tane de hisse seçtim lastik firması grafiği minicik hareketlerle yukarı çıkıyor hiç ani inişi çıkışı yok ama toplam 8 lot falan alabiliyorum. Öyle olunca küçük hareketlerde bana yansıyan kar zarar minicik oluyor o yüzden düşük fiyat çok lot yapsam diyorum ama tam emin de değilim. 1 tane de öyle 9 küsürlük hisse alıp 8 lot da beklemek mantıklı olur mu benim için yoksa kendime başka 3 lük 4 lük hisse mi bulmalıyım.

Ve sektör önerisi bekliyorum :)))

Aslında 1 hisse seçmiştim ama yorumlarda bölünme ne zaman falan filan konuşıluyor bilmediğim için bulaşmayayım dedim başıma iş açılmasın şimdi diye :D

İnşallah canım hangi sektör önerirsin bana yaa :) 2 tane kendime göre büyük yatırım yaptığm hisse var 100 tl lik.
Bir holding bir çimento. 1 de yeni oluşturduğm çok üzerine düşmediğim kiralama şirketi var ama satıcam ilk karda.
1 tane de hisse seçtim lastik firması grafiği minicik hareketlerle yukarı çıkıyor hiç ani inişi çıkışı yok ama toplam 8 lot falan alabiliyorum. Öyle olunca küçük hareketlerde bana yansıyan kar zarar minicik oluyor o yüzden düşük fiyat çok lot yapsam diyorum ama tam emin de değilim. 1 tane de öyle 9 küsürlük hisse alıp 8 lot da beklemek mantıklı olur mu benim için yoksa kendime başka 3 lük 4 lük hisse mi bulmalıyım.

Ve sektör önerisi bekliyorum :)))

Aslında 1 hisse seçmiştim ama yorumlarda bölünme ne zaman falan filan konuşıluyor bilmediğim için bulaşmayayım dedim başıma iş açılmasın şimdi diye :KK70:

Kisa vadede kar bekliyorsan benim uzmanlik alanim degil. Bir de suan borsa dusus trendinde.

Yattım uyuyamadım cips krizim tuttu öyle bir hırsla yedim ki... :KK70:

Sonra Youtube keyfi yapim derken bir de baktım haftalık yemek listesi hazırlıyorum 🥴😝

Dün ve bugün aylık alışverişimi yaptım meyve sebze tavuk ve keşkek hariç olarak 613,46 TL tutmuş aman Allahım hala borsada kayda değer kar elde edemedim şu gidere bakın 🙃🙃🙃
2 aydır kızıma devam sütü almıyoruz şükür ki ondan bari kurtulduk.

Neyse ben haftalık listemi paylaşayım. Belki bazı değişimler olabilir elbet :) Eki Görüntüle 2781270

Ben de hep yemek listesi yapma taraftariyim, mutfakta atigi önlemek icin cok guzel yöntem.
Canim cekti haftaya keskek yapicam 💙

Kisa vadede kar bekliyorsan benim uzmanlik alanim degil. Bir de suan borsa dusus trendinde.
Şu büyük yatırım dediklerime 1 ay süre verdim ellemeyeceğim. Lastik dediğim de küçük adımlarla hiç büyük düşüş olmadan ilerliyor dedim ya en az 1 ay durcak diye öyle bi grafik seçtim aslında. 4 tane 100 lük yatırım yapıp onları beklemeye alıp 1 tane de 1 2 hafta tutmalık seçeyim diye düşünüyorum.

Gelecek vaadeden sektörleri söylersen ben grafik yorum kar zarar şeylerine bakıp hisse seçerim :)

Selam kizlar. Çoğu sayfayi okumaya calistim. Bitcoinden piyasaya girmeyi düşünüyorum. Şimdiye kadar altina yatirmistim ama ufkum acildi baya. Maas gunu biraz bitcoine oynayacagim sanirim :halay:

Back