• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Üç dört saattir 140 Li sayılarda durdu . Ne olur bilemiyorum 🤷‍♀️
145ten aldım sıkıldım beklemekten. dot da aklımı çeliyor, sabırlı olunca gidişatı fena değil. 50 liralık atom aldım bakalım. işimi gücümü yapamadım onun yüzünden bekle bekle. ben 145ten aldım o 144lere düştü :D

KIZLAR binanceye parayı yatırdım
56 tl suan için denemelik yapacagım.
Ada ve doge için ne yapsam bilemedim :),
bir de bu bnb ile mi btc ile mi bunu da bilgilendirir misiniz ?
dün ben de ada aldım, gelecek vaat ediyor. bugün de atom aldım sabahtan beri izliyorum. atom ada kadar iyi değildir belki ama pek zarar ettirecek gibi de durmuyor. doge için elon musk'ın tweeti ile şişti ama şu an gelecek vaat ettiğine dair şüpheler var açıkçası. şimdi ben gözümü dot'a diktim. dot'ta da sabırlı olunca kazanırmışım gibi geliyor. ben de dün başladım. toplamda 150 tl ile girmiş oldum. dün 100 t ada'a bugün 50 tl atoma yatırdım. ada sabahtan beri düşüktü toparlanmaya başladı.
bence bu yıl coinlerin yılı olacak.
neredeyse 50 gram altınım var uzun vadeli düşünüyorum ama o sürekli düşüşte. onda beklemedeyim. dokunmıcam ona. ama ben de girdim artık bakalım.
son soruyu anlamadım bilenler el atsın :)

dün ben de ada aldım, gelecek vaat ediyor. bugün de atom aldım sabahtan beri izliyorum. atom ada kadar iyi değildir belki ama pek zarar ettirecek gibi de durmuyor. doge için elon musk'ın tweeti ile şişti ama şu an gelecek vaat ettiğine dair şüpheler var açıkçası. şimdi ben gözümü dot'a diktim. dot'ta da sabırlı olunca kazanırmışım gibi geliyor. ben de dün başladım. toplamda 150 tl ile girmiş oldum. dün 100 t ada'a bugün 50 tl atoma yatırdım. ada sabahtan beri düşüktü toparlanmaya başladı.
bence bu yıl coinlerin yılı olacak.
neredeyse 50 gram altınım var uzun vadeli düşünüyorum ama o sürekli düşüşte. onda beklemedeyim. dokunmıcam ona. ama ben de girdim artık bakalım.
son soruyu anlamadım bilenler el atsın :)
ya binanceden yatıramıyorum.
telefonuma indirdim ama nasıl alacam ule ben bunu ahshahahas
parayı da yatırdım binancede görünüyor suan..

ya binanceden yatıramıyorum.
telefonuma indirdim ama nasıl alacam ule ben bunu ahshahahas
parayı da yatırdım binancede görünüyor suan..
binance'yi bilmiyorum ben btcturk'teyim. yatır seçeneği ile değil de al sat seçenekleriyle yapsanız. mesela ADA AL - ADA SAT gibi

Her zaman bahar gelir sabır :KK53: borsa bence çok ciddi paran yoksa bekleme isi
Öyle tabii :) son dakika 110 tl yatırdım 32 lot aldım 96 kr karla kapattı maşallah nazar değmesin ben alır almaz düşüşe geçmeyen nadir hissem bu oldu :D
Diğerleri hala ekside.

ben aldım atom düştü.
atom almadan önce dot'a da göz kırpmıştım bu da iyiymiş ama bir dahakine belki dedim. şimdi bi baktım dot 10 tl yükselmiş. hay aklıma dedim ya. hakikaten anlamıyorum yatırımdan. ada zaten düşüşte. :KK70:
sabahtan beri 144'ün altına düşsün diye bekledim atomda, düşmedi ben de 145ten aldım. şimdi 142 :( ağlayacağım bu ne şans

Son düzenleme:
Borsadan coine geçiş topikten başladı
3 ayrı kagidim var borsada 2 si kırmızı şimdilik acelesi yok çok minik zararlar
Coinde btc türk indirdim 150 tl attım ama almadım hıc bisey bana yüksek gibi geldi fiyatları (dedi ve coinlerin daha da yükselişini izledi🤣🤣)
dün atom alanlar zengin olmuştur nerde bu topigin coincileri

Borsadan coine geçiş topikten başladı
3 ayrı kagidim var borsada 2 si kırmızı şimdilik acelesi yok çok minik zararlar
Coinde btc türk indirdim 150 tl attım ama almadım hıc bisey bana yüksek gibi geldi fiyatları (dedi ve coinlerin daha da yükselişini izledi🤣🤣)
dün atom alanlar zengin olmuştur nerde bu topigin coincileri
Ben aldım ama 500 liralık aldığım icin zenginlik hala hayal 😂😂
Güzel dot aldım bugün güzel ilerliyor . Borsadan batık durumdayım zararımı çıkarıyım yeter 🥳🥳

G7 bitti mi kızlar? Bi karar var mı?

ben gündüz kuzulardan bakamıyorum pek olan bitene:/ şimdi de işte moladaykrn yazıyorum. buraya yazıverin🙏🙏🙏 lütfen coinle ilgili gelişmeleri

Kimler zengin oldu?

Borsa bir cuma gelenegi olarak kirmizi kirmizi 🤪🤪

E Esila09 okuyamadim, ne yaptiniz geldiniz mi? Eminönüne kaç tale gömdün 😝

Dun aksam kendi sehrimde merkeze indim esim almaya geleyim dedi, hemen gel havan degisir dedim hic cevap vermeden carsiya ucmus
Bugun icin plan yapmis yarim saatlik mesafeye avmye gittik yolda gol kenarina ugradik soguktu ama iyi geldi beynime oksijen gitti
Hatta haftaya bir kacamak yapabiliriz
Dun aksam 77 Tl yun aldim battaniye öruyorum
Bir tane paspas tk 50 tl lcw home
Birde market pazar alisverisi yaptik tarim kredi koop marketine girdim cok degisik geldi 100 tl ile zor ciktim
Bugun 1 tane pant aldim kuponum vardi 85 tl
Netten 4 kilo acik mama 3 kiloluk pk mama 3 kg sokak canlari icin mama aldim
80 tl baby alive buldum
Birde denemek istedigim dis fircası aldim
Toplamda 575 tl olmus
1 tane bluz alacagim, esimin istedikleri var
Yolda biri bizi araba ile biciyordu dalmis sonra arkamizdan gelip ozur diledi son anda 1 sn ile kurtardik

Back