- 13 Eylül 2015
- 21.888
- 68.751
- 598
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #4.981
Ay/ cok gec,ben anladimBen önce kemigi firinliyorum sebzelerle. Neyse gece gece istah kabartmiym sustum
O kemikler kizarir hafif,etleri cizirdar,mis gibi kokar ooofAy/ cok gec,ben anladim
lennnn iyice bunalıma girdimm bu mor sayesinde.diplomamı da çöpe basacağımmmm.bend e kendimi aşçılıktan anlar sanırdımm pehhhhh
Gazeteci insallah okumustur sonrasini. Ben birazda bilincli koydum buraya. Görsün gününü diye. Öyle kadinlarla ilgili atip tutmak kolay, kadinlar kulübünü alasagi etmis, bize söz hakki dogdubir internet gazetesine bizim konuyu okuyup yazmış.bir arkadaş alıntılamıştı .gene alıntılarsa bakarsınn.beni d eyazmış namıssız.bir kadında --akşamm gocama sorarrımmmm- dedi diyeeee
Zeytinyağlı enginar bende de var, her hafta pişiririm ben.Menuyu degistirdim.
Balik corbasi, rokali cevizli eriste, zeytinyagli enginar.
Mahluta, bizimle diyılsın cunku kayinvalidem zeytinyagli enginar yapmis bana
bibiye özelden atsana okusunnnnnGazeteci insallah okumustur sonrasini. Ben birazda bilincli koydum buraya. Görsün gününü diye. Öyle kadinlarla ilgili atip tutmak kolay, kadinlar kulübünü alasagi etmis, bize söz hakki dogdu
Zeytinyağlı enginar bende de var, her hafta pişiririm ben.
Yetmez ayrıca haşlarım salataya falan enginarı. Roka-füme somon-kapariyle çok yakışıyor.
biz fakirler sadece bezelye havuç patates ve portakal suyuyla yapıyoruzzzzBen de enginar severim ama kayinvalidem genelde kiymali dolmasini yapiyor. O da guzel de ne bileyim zeytinyagli gibisi var mi
Taze fasulye, ic bakla ve ispanak yapragindan garnitürle üfff
biz fakirler sadece bezelye havuç patates ve portakal suyuyla yapıyoruzzzz
yoo.sana zengin demiyoruzz.zengin olsan ne işin var bu konuda hergün hergün.ama ben fakir olduğumu belirtmeden duramam.alışmışımm fakirliğeee napıyımmmmBen gidiom yaaa
Nefes alsam zengin dionuz bana
yoo.sana zengin demiyoruzz.zengin olsan ne işin var bu konuda hergün hergün.ama ben fakir olduğumu belirtmeden duramam.alışmışımm fakirliğeee napıyımmmm
benim böbrek çürük satamammmm.Hahahah bu cok iyiydi iste
Sen zorda kalsan canta satarsin ben böbrek
nereye öyle böbrek möbrek...Hahahah bu cok iyiydi iste
Sen zorda kalsan canta satarsin ben böbrek
hayatta almazz.ben bir taneyle yaşıyorsam sen de yaşarsın der geçerrr.ama altın alınca al alll diyorrr kaçtan alırsam alayımmmnereye öyle böbrek möbrek...
toplarız aramızda bir böbrek parası.
daha neler
ceycey hanım satsın çantaları ona bir şey demem. beyi alır yeniden daha güzellerini işleri toparlayınca
nereye öyle böbrek möbrek...
toplarız aramızda bir böbrek parası.
daha neler
ceycey hanım satsın çantaları ona bir şey demem. beyi alır yeniden daha güzellerini işleri toparlayınca
basına düşer sabahhhh ayrıntılıııKizlar saka bir yana, bibi yazdi ya hannazin esi ve kardesi ölü bulunmus, ben korkudan uyuyamiyorum. Normalde ben bu saate kalmam. Ondan cenem dustu.
Yaaa o kız da mı fake mişMaddiyatla atanamamayla veya issizlikle ilgili her konuda o sey derdi, ya zaten turkiyede ancak tip okursan bisey oluyor, maas falan bi doktorlukya iyi, yeni mezun 10 15 bin hangi iste alir ki baska? Ama bize yetmezzzz, sinanimmmmm
Kiz doktor ayse, pandemi servisinde kaybolmadin insallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?