- 13 Eylül 2015
- 21.833
- 68.635
-
- Konu Sahibi nomunomuchua
Yok takmaz benim kiz,lisede,uzak isiklar magazasinin urunleri yetiyor onakızıma ben de almıştım pandemiden önce 2 bilezik toplam 13.80 gram ama küçüldüler takamadan
insanları küçümseme tarzı eleştirmekten ne zaman vazgeçeceksiniz acaba her konuya aynı tür yorumlar.isteyen istediği yerden alır altınını dövizini burda fikir alışverişi yapıyoruzz kimseyi kırmıyoruzAltin almak icin doviz burosuna gitmek ne ya yıl 2021. Yolda zaten minimum 10 lira gider şaka misiniz. Ayrica al sat nasi yapican, dandik guvenlikteki evine hirsiz girecek sonra yolda elinden düşürcen komik komik kafalar. Okumasaydim keşke ya.
kırmızı kurdeleli olsun amaen son düğünümde takmıştım zaten takı değil bence onlar yatırımlık sadece.sen evlen sana takacağım ama bir gram altın tastamam 24 ayarrrr
keşke ben de olaydı fakirimm yahuu dümdükk fakirrrrPara bende çatlaaaa dercesine şıkırdarlardi dimi
off o şarkı kulağımda çınlıyor şu an naptın nomuPara bende çatlaaaa dercesine şıkırdarlardi dimi
gram al evlenirken zevkine göre alırsınız.belki o yıllarda altının modası geçer hisse senedi takmak moda olurYok takmaz benim kiz,lisede,uzak isiklar magazasinin urunleri yetiyor ona
Fakat ben seviyorum,dursun,sozunde hediye takarim:)
Olcusu 6,kizimin elleri cok zarif,buyuk bile gelir,5.8ini bulmam lazim:)
Ahhahhhah yemin ediyorum 2 dk once o bilezigi inceledimKarıştırmış olmayasın deniz benim kuyumcu akrabam yok :)) ama naçizane şunu söyleyebilirim, 22 ayar işçiliksiz bilezik aldım ben de geçen. kibrit çöpü de işçiliksiz sayılıyor, bozarken zarar etmezsin en azından. o pahalı bileziklerde işçilik var. Link vermek yasak mı bilmiyorum ama mesela benim gözüm şu bileziktecartier modeline benziyor rose gold renginde hem takmak için şık hem de işçiliği yok güzel bir yatırım, pek takı insanı değilim ama bunu gayet de takarım saatle birlikte falan
22 Ayar Bilezik Fiyatları ve Modelleri - n11
22 Ayar Bilezik ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı 22 Ayar Bilezik çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.urun.n11.com
Yani her beğeniye göre işçiliksiz bilezikler var, öyle eski zamanlardaki gibi sarı sarı burmalar yok sadece :))
fon sepeti mi altın hisse döviz herşeyden biraz biraz sepeti mi :))Ben de sepet yaptım ama şu an zarardayım biraz açıkçası. :/ Bir yatırım danışmanı da bana lazım, beceremiyorum zira.
ama çok tatlış değil mi o bilezikAhhahhhah yemin ediyorum 2 dk once o bilezigi inceledim
Ben sanki daha once altin muhabbeti etmistim,karistirdim kesin:)
keşke ben de olaydı fakirimm yahuu dümdükk fakirrrr
ondan ben de var ama çeliği pazardan almıştımmAhhahhhah yemin ediyorum 2 dk once o bilezigi inceledim
Ben sanki daha once altin muhabbeti etmistim,karistirdim kesin:)
Hep gram alirim aslinda,yatak odasi takiminin parasini gram altin olarak hazirladim,ama gozum kaldi,az da meblag ya alasim geldi:)gram al al evlenirken zevkine göre alırsınız.belki o yıllarda altının modası geçer hisse senedi takmak moda olur
biz parasını çarçur eden takımız ondan fakiriz zaten gelirimiz olmadığından değilTopiğin en fakiri fasfakiri benim lütfen:)
al gitsin o zaman .ben de saklıyorum küçülen bilezikleri büyüyünce üstüne ekler uygun bir şey alırım kolunaHep gram alirim aslinda,yatak odasi takiminin parasini gram altin olarak hazirladim,ama gozum kaldi,az da meblag ya alasim geldi:)
fon sepeti mi altın hisse döviz herşeyden biraz biraz sepeti mi :))
Ben direk salak olduğumdan diyorum artık.biz parasını çarçur eden takımız ondan fakiriz zaten gelirimiz olmadığından değil
Cok tatli cok,ama ayarina gore fiyati pahali,neredeyse 22 ayar fiyatina,fakat 14 ayardi galiba..ama çok tatlış değil mi o bilezik
Ben de zarardayım altın ve gümüşün bir kısmında ama assla satmayı düşünmüyorum geri yükselir nasılsaYok her şeyden biraz biraz sepeti. Altın ve gümüş almıştım.
ben tam 2000 civarı zarardayım 35 kusür gram aldım bankadan altın ilk düştüğünde ama hızla düştü satmayacağım nasılsa çıkacak tekrarBen de zarardayım altın ve gümüşün bir kısmında ama assla satmayı düşünmüyorum geri yükselir nasılsa
Yok 22 ayar o da, 14 ayar olsa alır mıyım ayol :)) tabi her kuyumcu komisyon ekliyor üstüne gram başına yaklaşık 20-30 tl oynuyor şu anda çok makaslı :))Cok tatli cok,ama ayarina gore fiyati pahali,neredeyse 22 ayar fiyatina,fakat 14 ayardi galiba..