- 13 Eylül 2015
- 21.833
- 68.635
- Konu Sahibi nomunomuchua
Ihtiyaclar icatlarin anasiymisYatırım konusunda kendimizi eğitmemiz için ekonominin bozulması gerekiyormuş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ihtiyaclar icatlarin anasiymisYatırım konusunda kendimizi eğitmemiz için ekonominin bozulması gerekiyormuş
2. el alışveriş te böyle çıktı sanırım.ben herşeyi satıyorum ucuza pahalıya bakmadan 10 tl bile olsa satıyorummmm kızdım vermiyorum artık kimseye bedavaaaIhtiyaclar icatlarin anasiymis
Allah Allah,neredeymis ki bunlar?bu işler birazda şans işi .dedemden kalan arsalar var zırnık değerlenmedi 40 yıldır.pandemi bitsin satıp altın alacağımm yerine altın kaç tl olursa olsunn
ankara nın bir ilçesindeler hiç mi hiç değerlenmediler.yanyana 6 tanede dükkan var 3 de biri bizim onlarda boş duruyorlar .bereketsizlik diz boyuuuuAllah Allah,neredeymis ki bunlar?
Benim dedemden kalanlara nur yagdi,babacigim vaktinde cogunu ciklet parasina elden cikarmisti sagolsun=/
Kalani da hic etme pesinde.
Bana onlardan birsey kalmaz da,bir tarla almistik esimle,asla sattirmam cok degerlenmedikce diyorum,kolay alinmiyorsa kolay satilmamali...
Bedava da verecek kisi bulamiyoruz canim.2. el alışveriş te böyle çıktı sanırım.ben herşeyi satıyorum ucuza pahalıya bakmadan 10 tl bile olsa satıyorummmm kızdım vermiyorum artık kimseye bedavaaa
hasarsızsa alıyor sitelerde ben tek bir yerden satıyorum oyuncak kitap takı ayakkabı kıyafet nevresim ne koysam 2 günde satılıyor çünkü ucuz ve yeniler tek çocuğum var saklamıyorum ürünleri satıyorumBedava da verecek kisi bulamiyoruz canim.
Gecenlerde cocuklarimin az giyilmis mis gibi kiyafetlerini utulu guzelce paketleyip giysi kumbarasina attim.
Yok oyle buyuk birsey degil,altindan anliyordun,kuyumcu akraban filan mi vardi ne, dun bilezik baktim,5 gram,kimi ayni gram fakat fiyati kulce altinla esdeger,sanirim iscilik farki.Estf deniz elbette ama ben pek tecrübeli sayılmam, düşükken alır unuturum o kadar :) trade etmek vs uzağım o işlere
Hic oyle bir aliskanligim yok fakat edinsem iyi olacak aslinda..hasarsızsa alıyor sitelerde ben tek bir yerden satıyorum oyuncak kitap takı ayakkabı kıyafet nevresim ne koysam 2 günde satılıyor çünkü ucuz ve yeniler tek çocuğum var saklamıyorum ürünleri satıyorum
kızıma ben de almıştım pandemiden önce 2 bilezik toplam 13.80 gram ama küçüldüler takamadanYok oyle buyuk birsey degil,altindan anliyordun,kuyumcu akraban filan mi vardi ne, dun bilezik baktim,5 gram,kimi ayni gram fakat fiyati kulce altinla esdeger,sanirim iscilik farki.
Grami az ama kizim icin alacagim,kibrit copu denilen isciliksizler de var,kararsiz kaldim.Eki Görüntüle 2762652
Hic oyle bir aliskanligim yok fakat edinsem iyi olacak aslinda..
Karıştırmış olmayasın deniz benim kuyumcu akrabam yok :)) ama naçizane şunu söyleyebilirim, 22 ayar işçiliksiz bilezik aldım ben de geçen. kibrit çöpü de işçiliksiz sayılıyor, bozarken zarar etmezsin en azından. o pahalı bileziklerde işçilik var. Link vermek yasak mı bilmiyorum ama mesela benim gözüm şu bilezikte cartier modeline benziyor rose gold renginde hem takmak için şık hem de işçiliği yok güzel bir yatırım, pek takı insanı değilim ama bunu gayet de takarım saatle birlikte falanYok oyle buyuk birsey degil,altindan anliyordun,kuyumcu akraban filan mi vardi ne, dun bilezik baktim,5 gram,kimi ayni gram fakat fiyati kulce altinla esdeger,sanirim iscilik farki.
Grami az ama kizim icin alacagim,kibrit copu denilen isciliksizler de var,kararsiz kaldim.Eki Görüntüle 2762652
Hic oyle bir aliskanligim yok fakat edinsem iyi olacak aslinda..
sarı almak lazımmış neden mi dersin.ben günlük avm vs yerlerde 3 tane beyaz altın bileziğim var onları takarım ama herkes gümüş sanıyor yahuu üzülüyorumm o kadar para saydım gümüş muamelesi görüyorlar.bundan sonra alırsam en sarısından alacağımmmmKarıştırmış olmayasın deniz benim kuyumcu akrabam yok :)) ama naçizane şunu söyleyebilirim, 22 ayar işçiliksiz bilezik aldım ben de geçen. kibrit çöpü de işçiliksiz sayılıyor, bozarken zarar etmezsin en azından. o pahalı bileziklerde işçilik var. Link vermek yasak mı bilmiyorum ama mesela benim gözüm şu bilezikte cartier modeline benziyor rose gold renginde hem takmak için şık hem de işçiliği yok güzel bir yatırım, pek takı insanı değilim ama bunu gayet de takarım saatle birlikte falan
22 Ayar Bilezik Fiyatları ve Modelleri - n11
22 Ayar Bilezik ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı 22 Ayar Bilezik çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.urun.n11.com
Yani her beğeniye göre işçiliksiz bilezikler var, öyle eski zamanlardaki gibi sarı sarı burmalar yok sadece :))
altın bunlar altın diye bağırsın bilezikler diyosun hesarı almak lazımmış neden mi dersin.ben günlük avm vs yerlerde 3 tane beyaz altın bileziğim var onları takarım ama herkes gümüş sanıyor yahuu üzülüyorumm o kadar para saydım gümüş muamelesi görüyorlar.bundan sonra alırsan en sarısından alacağımmmm
Tuhaf tuhaf orasi kesin
Bu arada resmen ev bakiyorum almak icin burasi ev alma dürtülerimi tetikledi
daha da beteri var pırlantalarım bile gümüş muamelesi görüyor.apartmandaki teyze kızımm ben de gençliğimde senin gibi böyle gümüş yüzükler bilezikler takardım dedi.hiççç seslenmedimmm.ahhh paralarımm paralarımmm.5 i bir yerde alaydın yaaaa takardım kot tişört sneaker üstüne şahaneee dururduuualtın bunlar altın diye bağırsın bilezikler diyosun he
ben de yazlığa karşıydım ama pandemi de şart olduğunu anladım 1+1 alacağım bakıyorummm.masrafı da az olur kiraya falan vermem gerekmez
Ben de 4 5 yildir bakiyorum,o zamanlar 3+1 140 mkare ev alinan para bugun 1+1e yetmiyor,ben hala bakiyorum,hobi edindim bu isi
Ben de ege taraflarında içinde ev olan meyve bahçesi bakıyorum. Hoşuma da gitmeye başladı bildiğin hobim oldu bu diyorum:) hem ne kadar uzun bakarsak alacak vakit geldiğinde bilgimiz ve fikrimiz o kadar çok olur, doğru karar verme olasılığımız artar. Yararlı hobi
Ben de 4 5 yildir bakiyorum,o zamanlar 3+1 140 mkare ev alinan para bugun 1+1e yetmiyor,ben hala bakiyorum,hobi edindim bu isi
sen o kadar pırlanta yap kendine teyze gelsin hacıdan gelen yüzük muamelesi çeksin ayıp etmiş :)) sen gene de kotun üstüne beşibirlik takma etme ceyceyim teyzeyle teyze olunmazdaha da beteri var pırlantalarım bile gümüş muamelesi görüyor.apartmandaki teyze kızımm ben de gençliğimde senin gibi böyle gümüş yüzükler bilezikler takardım dedi.hiççç seslenmedimmm.ahhh paralarımm paralarımmm.5 i bir yerde alaydın yaaaa takardım kot tişört sneaker üstüne şahaneee dururduuu
en son düğünümde takmıştım zaten takı değil bence onlar yatırımlık sadece.sen evlen sana takacağım ama bir gram altın tastamam 24 ayarrrrsen o kadar pırlanta yap kendine teyze gelsin hacıdan gelen yüzük muamelesi çeksin ayıp etmiş :)) sen gene de kotun üstüne beşibirlik takma etme ceyceyim teyzeyle teyze olunmaz
Para bende çatlaaaa dercesine şıkırdarlardi dimidaha da beteri var pırlantalarım bile gümüş muamelesi görüyor.apartmandaki teyze kızımm ben de gençliğimde senin gibi böyle gümüş yüzükler bilezikler takardım dedi.hiççç seslenmedimmm.ahhh paralarımm paralarımmm.5 i bir yerde alaydın yaaaa takardım kot tişört sneaker üstüne şahaneee dururduuu