- 15 Kasım 2016
- 17.146
- 52.902
- 32
-
- Konu Sahibi nomunomuchua
Ben de zarardayım altın ve gümüşün bir kısmında ama assla satmayı düşünmüyorum geri yükselir nasılsa
Çok mantıklı da..
Ben öyle güvenilir, bu işi Iyi yapan birini nerden bulacağım?
Bir de ona aylık ne kadar ödeme gerekir yaklaşık?
Evet guveneceginiz birini bulmak cok kolay olmayabilir.
Benim danismanim sadece referans ile musteri aliyor su an yani ben arkadasimi yonlendirirsem aliyor. Aylik bir ucreti yok, komisyon uzerine calisiyor. Yani buyuk yatirimlardan belli bir yuzde aliyor. Bu ulkedeki danismanimiza senelik odeme yapiyoruz. Degisiyor yani calisma sistemlerine gore.
Ah lütfen müsait olduğunuzda bana da yazınDestek istiyor musunuz peki bankacinizdan? Hangi bankayi kullaniyorsunuz? Beni maas hesabimda 300 500 lira kalsa ariyordu bankam bunu degerlendirelim bosa durmasin diye.
Garanti bankasi.
Yalniz bu islemleri yaptigim banka iş bankasi.
Parali degil. Musait oldugumda yazarim size de.
o zengin işi kuzum elimizdeki 3 kuruşu da kaptırırız bizYani bana kazandirirsa bir kısım oradan aliyor.
Kazandırmazsa hiç almıyor mu?
o zengin işi kuzum elimizdeki 3 kuruşu da kaptırırız biz
Yani bana kazandirirsa bir kısım oradan aliyor.
Kazandırmazsa hiç almıyor mu?
memuruz işte ne uzar ne de kısalırız yaşar giderizzzFakir olduğumu iki dk unuttum iyiki.
Hemen hatırlat hemen
Beğen butonuna sigara içen smile eklenmesini öneriyorum..memuruz işte ne uzar ne de kısalırız yaşar giderizzz
Benim calistigim kisi evet ama kazandirmadigini hic duymadigim icin boyle bir riski yok. Mesela gecen sene pandemi en durgun donem olmasina ragmen 2 adet tasinmaz mal alisi yaptik, hisselerden kazanci saymasam dahi.
Bunu da ben taksam sana kaba mi kacarkırmızı kurdeleli olsun ama
önce dişlememiz lazım. biraz sahte gibi duruyor sankimmmm
Ayy altin olsun da ne olursa olsun.al gitsin o zaman .ben de saklıyorum küçülen bilezikleri büyüyünce üstüne ekler uygun bir şey alırım koluna
Dislettirmem taammi,tacizciönce dişlememiz lazım. biraz sahte gibi duruyor sankimmmm
Allah bereket versin.
Küçük paralı ben gibi fakirlerle çalışmaz sanırsam dimi..
Ben gram gram yol almaya devam ediyim
Yok yahu oyle demeyin. Ben de 50.000tl gibi bir para ile baslamistim, sonra annem babam el atti destek oldu, ben yurtdisina geldim kur farkindan dolayi kazanca gectim biraz yatirim yaparak derken buyudu. Bir yerden baslamak gerekiyor.
Gram altindan da iyi kar ettim hatta soyle bir hikayem var. Buraya tasinmadan once bir bankadaki hesabimi kapattim sanmistim (calistigim universitedeki maas hesabimdi, kapatmamisim). Gram altin almisim 2016da 100gr kadar. Gecen aralik ayinda hesabimin kapanmadigini fark ettim ve hic dokunmadigim icin o da kar etmisti gayet guzel. Sadece degerlendirilmedigi icin altin artisina gore kar etti ama yatirim yatirimdir.
200 kusür kendi paramız 200 cşvarı da krediyle borsa da eşim.ben pek anlamam evden çalıştığından devamlı ekran başında ama kar olmuyor yahuu fazla.tv de biri konuşuyor hoppp düşüyorr hisse.ünlük al sat yapıyor en az 16 yıldır bu işin içinde .tiyo verirsen özelden alırız memnuniyetle.ekmek paramız değil çocuğa gelecek için borsadayız şu anbence siz profosyenel sayılırsınız büyük meblağlar kazanabildiğinize göreee
Senden isik aliyorum nomu,yarin "giroyum emme bara bende"diyecek gibisinÖyle mi acep?
Fakir umutlandı şimdi
Düz memurum.
Her ay 3 binimi büyümek için kullanabilirim.
Elimdeki 30 Binle bodoslama borsaya dalmaya zaten korkarım ama baktımki kazanılıyor. Danışmanla birbirimize güvendik. Ben de isterim 30um 50, 100 olsun yani.
Danışmanınıza çitlativerir misiniz söyle bir fakir var uğraşmak ister mısın diye
ben sadece ekran takip ederim görüntüyü arada eşime atarım al derse alırım sat derse satarım tek yaptığım bu.Ya siz egitimlerini vesaire yazinca ben de sizden tiyo aliriz diye dusunmustum