- 13 Eylül 2015
- 21.888
- 68.751
- 598
- Konu Sahibi nomunomuchua
- #4.921
Ciddimisin,acilir mi oyle?Hem yogurun hem haslayin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ciddimisin,acilir mi oyle?Hem yogurun hem haslayin
en ucuzundan bir oturma grubu alacağımmm valla.zaten o odayı tek gören aile efradıı.paralar yatırımaaaa.Ohoo benimki saglam ona bakarsan ama gri istiyorum bide iskelet çok saglam yenilense çok seneler daha götürur yeni almaya gerek yok ama işte param gidiyor
başka bir konu mizah topiğine taşındı, denge sağlanamadı zamanla sanırım. o da ekonomi bazlı açılmıştıBurası kadınlar kulübünün özeti gibi bir topik ihtiyacımız olan herşeyi konuşuyoruz.
Finans estetik yemek alışveriş ne ararsan var
Mesela ilk manti denemem de et suyuyla yoğuracağım hamuru
Et suyuyla haslayin yav ne yogurmasi:))
Hem yogurun hem haslayin
yoğuracağız,Öyle mi yapcaktik ben mi ters anladım ya mor porti tüyo yazmıştı
Ciddimisin,acilir mi oyle?
Simdi bisey yapicam desen,sende o döt yok diyebiliriz yani:))Simdi popo yaptirsam popom olucak, ne yani
Bosver borsada katlariz o parayi ya...
Gazeteci abi ben cok sacmaladim. Yazacaksan beni yaz. Kendimi kurban ediyorum.
Simdi bisey yapicam desen,sende o döt yok diyebiliriz yani:))
burası çok iyi gidiyor valla maşallah diyelim.bend e çok şey öğrendim bu topikten.milletin kaynana görümcek derdini dinlemekten gına gelmiştiiibaşka bir konu mizah topiğine taşındı, denge sağlanamadı zamanla sanırım. o da ekonomi bazlı açılmıştı
bu topicte ekonomi alanında, insanlar birbirlerinden hem çok esaslı şeyler öğreniyorlar, hem de destek çok içten; cesaretleniyorlar gerçekten.
umarım uzun süre, diğer konulara göre ekonomi ağırlıklı olma dengesi böyle gider.
diğer konularda birbirinin benzeri onlarca konu var zaten.
ama et suyuyla hamur yoğurmak, hepimizin ufkunu açtı, ona diyecek hiç bir şeyim yok
en kısa zamanda hayırlı bereketli kazançlarınız olsun inşaallahBende kazanacağım parayla dişlerimi yaptıracağım..Dişçi fobim var anesteziyle işlem yapılıyor
Ne zaman konusuldu buyoğuracağız,
kafamıza mıh gibi kazıdık.
hamur su yerine et suyuyla yoğrulup açılacak.
bana o lezzeti düşünmek bile yetti.
başka bir konu mizah topiğine taşındı, denge sağlanamadı zamanla sanırım. o da ekonomi bazlı açılmıştı
bu topicte ekonomi alanında, insanlar birbirlerinden hem çok esaslı şeyler öğreniyorlar, hem de destek çok içten; cesaretleniyorlar gerçekten.
umarım uzun süre, diğer konulara göre ekonomi ağırlıklı olma dengesi böyle gider.
diğer konularda birbirinin benzeri onlarca konu var zaten.
ama et suyuyla hamur yoğurmak, hepimizin ufkunu açtı, ona diyecek hiç bir şeyim yok
yerlere yattım gülmekten.Simdi bisey yapicam desen,sende o döt yok diyebiliriz yani:))
Ya ben de buraya takilali bdv ye uğramaz oldum cavidan gelirse ses edin bir de o hamile anneburası çok iyi gidiyor valla maşallah diyelim.bend e çok şey öğrendim bu topikten.milletin kaynana görümcek derdini dinlemekten gına gelmiştiii
Nasıl zengin olamadık 102Bence ufkunuzu arabanin bir taksidi icin kredi cekmek acmaliydi
burası çok iyi gidiyor valla maşallah diyelim.bend e çok şey öğrendim bu topikten.milletin kaynana görümcek derdini dinlemekten gına gelmiştiii
Ya ben de buraya takilali bdv ye uğramaz oldum cavidan gelirse ses edin bir de o hamile anne
İnşallah Daha 1.5 sene oldu disciyle görüşeli 11 bin fiyat çıkardı ama işlemler çok güzel olmamis pandemi girince araya tekrar görüşemedik farklı şehir olunca..o kadar paraya mi üzüleyim kaç kere anestezi aldım istediğim gibi olmadı ona mi üzüleyimen kısa zamanda hayırlı bereketli kazançlarınız olsun inşaallah
Hepimizin hafızasına mıh gibi çakıldı elin fake hesabıMasallah.
Kastamonudaki kaplumbagali bahce bile konusuldu cok renkli bir topigiz
Gobegine fiyonk baglayan mi o?
o bilmediğim bir şey değil.Bence ufkunuzu arabanin bir taksidi icin kredi cekmek acmaliydi
Ayy yazsın yazik onada malzeme çıkıyor.. Üretecek içerik olmayınca kopyala yapıştır napsinnn...gene gazetecinin diline düşmeyelimm.borsadan para kazanıp estetik yaptıracaklarmışş diyeee