• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biz bankaya 100.000kredi çekmeye gidince kefilde getir diyorlar sana oluk oluk kredi veriyorlar, neden?çünkü zenginsin onlarda biliyorlar 😂 cidden nasıl veriyorlar o kadar krediyi 🤔

Araba kredi degil, galeriden senetle taksit.
Odeyemeyince 20 bin kredi cektim sadece.

Evlere kolay cikiyor. Hic aksatmadim ve eve ipotek koyuyor niye vermesin ki 😄😄
Ama ben ihtiyac kredisi de cok kullandim evlere.

Hisse senedi icin krediye bankacim kendisi kefil oluyor. O yuzden kafam rahat. Kaybettirirse kendi öder 😃😃😃

Ben valla kazandigimi 3e boluyorum.
1ini eziyorum
1ini borsaya
1i ihtiyaclara.

cunku ezmiceksem niye kazandim 😃😃 halka arzdan gelenleri ezmem, direkt yatirima. Iskpl ile altin aldim 🥰

Kredili lotlarimla para kazaniyorum. Sen de yapabilirsin bibicim.
Egpro dusmus yarin almak niyetim 😍😍
Kredili lot nedir canım? Aynen bende onu diyordum kimse beni dinlemiyor egpro can can 😍bugünde parsan şey ettik :27: doco ekledik falan 😬 ytd

Bitanem adam cok sorunlu biriydi.Tehdit filan hepsi vardi.
Hannaz cok cekti ondan.
Ama gorunce sasirdim valla.
Kalpten dualari var profilinde.2021 ugurlu gelse de dul kalsam yazmis=\

Ay saka gibi.
Ne diyecegimi bilemedim. Hersey arkadasimizin gönlünce olsun bundan sonra 😇😊

Araba kredi degil, galeriden senetle taksit.
Odeyemeyince 20 bin kredi cektim sadece.

Evlere kolay cikiyor. Hic aksatmadim ve eve ipotek koyuyor niye vermesin ki 😄😄
Ama ben ihtiyac kredisi de cok kullandim evlere.

Hisse senedi icin krediye bankacim kendisi kefil oluyor. O yuzden kafam rahat. Kaybettirirse kendi öder 😃😃😃
Geçen naptım abimin hesabina ben bakiyorum oşte onayli kredi diyip duruyor dedim bi deniyeyim bakim pat diye hesaba gecti para ne aramak ne mesaj ne gel imza at manyak bunlar 🤣

Kredili lot nedir canım? Aynen bende onu diyordum kimse beni dinlemiyor egpro can can 😍bugünde parsan şey ettik :KK53: doco ekledik falan 😬 ytd

Anaparam kredi benim.

Bu egpro falan alip sattigim paralar benim. Ama kucuk paralar.

400bin lot aldigim kagidim var o para benim degil 😄😄 gören zengin saniyor. Bi ters gitse böbregi satarim 🤪😝

Geçen naptım abimin hesabina ben bakiyorum oşte onayli kredi diyip duruyor dedim bi deniyeyim bakim pat diye hesaba gecti para ne aramak ne mesaj ne gel imza at manyak bunlar 🤣

Hahaha benim de oglum telefonumu karistirirken 60 bin tale kredi onaylamis. Gittim 1+0 ev aldim mecbur 🤣🤣🤣

Back