- 27 Ekim 2013
- 4.728
- 12.056
- 408
- Konu Sahibi nomunomuchua
- #4.841
Ay hangisiymiş oEsinin saglam kagit degil dedigi, sadik yarim. Hani insaat sirketi olan bugun 5.29 kapatan. Sabahki duruma bakip alirim veya almam. Ama aklimda o var.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay hangisiymiş oEsinin saglam kagit degil dedigi, sadik yarim. Hani insaat sirketi olan bugun 5.29 kapatan. Sabahki duruma bakip alirim veya almam. Ama aklimda o var.
Biz bankaya 100.000kredi çekmeye gidince kefilde getir diyorlar sana oluk oluk kredi veriyorlar, neden?çünkü zenginsin onlarda biliyorlar cidden nasıl veriyorlar o kadar krediyi
Kredili lot nedir canım? Aynen bende onu diyordum kimse beni dinlemiyor egpro can can bugünde parsan şey ettik doco ekledik falan ytdBen valla kazandigimi 3e boluyorum.
1ini eziyorum
1ini borsaya
1i ihtiyaclara.
cunku ezmiceksem niye kazandim halka arzdan gelenleri ezmem, direkt yatirima. Iskpl ile altin aldim
Kredili lotlarimla para kazaniyorum. Sen de yapabilirsin bibicim.
Egpro dusmus yarin almak niyetim
Hemde karlaHenuz sadece bir tekerini odedigim arabam
Bir ay taksidini odeyemeyip taksit icin kredi cektigim arabam
Bak valla siz de yaparsiniz. Benimki deli cesareti. Odeyemezsem satarim ne olucak diyip aldim cok konforlu araba. Alin valla odeyemezseniz satarsiniz
Bitanem adam cok sorunlu biriydi.Tehdit filan hepsi vardi.
Hannaz cok cekti ondan.
Ama gorunce sasirdim valla.
Kalpten dualari var profilinde.2021 ugurlu gelse de dul kalsam yazmis=\
o kağıtttt benimmmm.ben zengin olacağımmmAy hangisiymiş o
Bibicim,hannazin esi koronadan mi vefat etmis?Hemde karla
Geçen naptım abimin hesabina ben bakiyorum oşte onayli kredi diyip duruyor dedim bi deniyeyim bakim pat diye hesaba gecti para ne aramak ne mesaj ne gel imza at manyak bunlarAraba kredi degil, galeriden senetle taksit.
Odeyemeyince 20 bin kredi cektim sadece.
Evlere kolay cikiyor. Hic aksatmadim ve eve ipotek koyuyor niye vermesin ki
Ama ben ihtiyac kredisi de cok kullandim evlere.
Hisse senedi icin krediye bankacim kendisi kefil oluyor. O yuzden kafam rahat. Kaybettirirse kendi öder
Kredili lot nedir canım? Aynen bende onu diyordum kimse beni dinlemiyor egpro can can bugünde parsan şey ettik doco ekledik falan ytd
Yok canım olu bulunmuşlar galiba abi kardeş değisik islerBibicim,hannazin esi koronadan mi vefat etmis?
Amin,vallahi biz de ne desek bilemedik.Ay saka gibi.
Ne diyecegimi bilemedim. Hersey arkadasimizin gönlünce olsun bundan sonra
Geçen naptım abimin hesabina ben bakiyorum oşte onayli kredi diyip duruyor dedim bi deniyeyim bakim pat diye hesaba gecti para ne aramak ne mesaj ne gel imza at manyak bunlar
400 bin lot mu gozüm seyirdi bende abimden kredi cekmis bulundum çok değil amaAnaparam kredi benim.
Bu egpro falan alip sattigim paralar benim. Ama kucuk paralar.
400bin lot aldigim kagidim var o para benim degil gören zengin saniyor. Bi ters gitse böbregi satarim
Hadi yaaa=/Yok canım olu bulunmuşlar galiba abi kardeş değisik isler
Armut dibine dusmusHahaha benim de oglum telefonumu karistirirken 60 bin tale kredi onaylamis. Gittim 1+0 ev aldim mecbur
Vah vah nr üzücuHahaha benim de oglum telefonumu karistirirken 60 bin tale kredi onaylamis. Gittim 1+0 ev aldim mecbur
Gerçek mi bu üye ben tanımıyorumda.Allah yardımcısı olsun, ne kötü insanlar var ya öldüklerine sevinilenAmin,vallahi biz de ne desek bilemedik.
Duasi kabul oldu diyelim,cocuklarina birsey yapacak diye korkuyordu.
Amin,vallahi biz de ne desek bilemedik.
Duasi kabul oldu diyelim,cocuklarina birsey yapacak diye korkuyordu.
400 bin lot mu gozüm seyirdi bende abimden kredi cekmis bulundum çok değil ama
iyicene bunalıma girdimmm.gidip bozukluklarımı sayayım bariiiiiiArmut dibine dusmus
Kağıdını sevdigim soylesene ulan bak memelere ozgurluk sutyen takmadan gezicimAyy bisey dicem ama ölmüs adamin arkasindan da denmez... ama kadinla cocuk soz konusuysa benim hassas noktam...
Hayirlisi olmus diyelim, yine de allah rahmet eylesin.