• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yookkk artık sen ki 48 kilo kadinsin ne memesi yahu 🤷‍♀️Kulak memesi vardır sende en fazla 😜
Anlat bakalım agrisi sizi çok mu kaç teleye mal oldu ? Ben İzmir’de görüştüm 45 e kabasini alırım dedi 😂😂

Zaten kendim biraz yapili olsam yaptirmazdim ben.
Bizim genetik böyle. Kilo yok, meme var 😄😄😄 bedenimin yarisi memeydi.

Agrisi baya oldu. 2. Seans olucak daha 🙄🙄🙄

Fiyat bu yazdigindan cok dusuk. Cunku benimki zorunlu tibbi mudahale kapsaminda yapildi. baya sırt agrisi oluyordu ve egrilik, dik duramama.

Zaten kendim biraz yapili olsam yaptirmazdim ben.
Bizim genetik böyle. Kilo yok, meme var 😄😄😄 bedenimin yarisi memeydi.

Agrisi baya oldu. 2. Seans olucak daha 🙄🙄🙄

Fiyat bu yazdigindan cok dusuk. Cunku benimki zorunlu tibbi mudahale kapsaminda yapildi. baya sırt agrisi oluyordu ve egrilik, dik duramama.
Bende de yaptıracağım . Neden ikincisi olucak tek ameliyat yetmedi mi bende yaza virüs biter zengin olursam yaptıracağım 🥳🥳🥳🥳
nasıl artsınn para bitti ayolllll.yarın 16000 alacağım dedi eşim ama inandım mı noooooooooo :rolleyes:
Sen altindan parayı vuracaksın 😍

Yaaa arkadaş nolacak bu coinler? Bilen biri yazsın lütfen🙏🙏

benim kaderim neden böyleo_O bari bir iki gün sonra düşüşe geçseydi:silah:
Bu coinlerden uzun vade belki birileri tavsiye eder ama öteki türlü mümkün değil çok riski bir olay kimse şunu al demeye cesaret edemez bence hisselerden bike korkuyoruz ya düşerse diye

Bu coinlerden uzun vade belki birileri tavsiye eder ama öteki türlü mümkün değil çok riski bir olay kimse şunu al demeye cesaret edemez bence hisselerden bike korkuyoruz ya düşerse diye
Evet haklısın, aslında ben de uzun vade girdim ama sonra baktım gerek yokmuş uzun vadeye coinde.. neyse sağlık olsun uzun vade bırakıcam orda😌

Back