- 10 Nisan 2014
- 42.148
- 113.351
- 798
- Konu Sahibi nomunomuchua
- #4.801
kafamda derken gerçek manada kafamın içinde var yahuuuuu.Titanyumu tanımıyorum hangi endüstride kullanılacak öğrenmem lazım almam içinsanki alacak gibi bendeki tribe bak
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kafamda derken gerçek manada kafamın içinde var yahuuuuu.Titanyumu tanımıyorum hangi endüstride kullanılacak öğrenmem lazım almam içinsanki alacak gibi bendeki tribe bak
![]()
Yaaa offf kahkaha attımkafamda derken gerçek manada kafamın içinde var yahuuuuu.![]()
aynen öyle kasadan bankadan bile sağlammm.ele geçirmeleri için beni öldürmeleri lazımm ha ha haaaYaaa offf kahkaha attım![]()
Sen fizikselcilerden bile sağlam çıktın yastık altından daha güvenli yerde saklıyon![]()
oyy oyyyy annemmm benimmmm.kadın yürüyen servetttttttttBenim anamın ayaklarında da platin var 10000 civarı![]()
İşte herkes serveti başka tarafında taşıyoroyy oyyyy annemmm benimmmm.kadın yürüyen servettttttttt![]()
Benim anamın ayaklarında da platin var 10000 civarı![]()
ülke dışına da vergisiz çıkarma hakkımız varrrrrrİşte herkes serveti başka tarafında taşıyor![]()
Yine temiz yatırım yapmışsın portakalım helal sana artık şaşırmıyorumBenim de sırtımda var platintamamini besbedava devlet yapti
![]()
Ben yine çenesi düşük fakirimİyi ki bugün girmedim o kadar sayfa ne konuşuldu hızınıza yetişemiyorum. Bugün zengin olan var mı aranızda![]()
fakirlikten platinlerimizi titanyumlarımız satışa çıkaracağız az kaldııı.dur bir de altın dişim vardııı onu da ekleyeyeyimmmmBen yine çenesi düşük fakirim![]()
Dişi ihtiyarlığımıza sakla daha yaşayacaz dur :))fakirlikten platinlerimizi titanyumlarımız satışa çıkaracağız az kaldııı.dur bir de altın dişim vardııı onu da ekleyeyeyimmmm![]()
geç kalkar rüyamda olurum zenginnnnnKizlar yarin hepiniz zengin olun.
fakirlikten platinlerimizi titanyumlarımız satışa çıkaracağız az kaldııı.dur bir de altın dişim vardııı onu da ekleyeyeyimmmm![]()
benim bel çantası geldi ama kız el koydu.aynenCanta begendim 870 tale
Yarin para kazanirsam alicam. Yoksa yok![]()
benim bel çantası geldi ama kız el koydu.aynende şunu dedi:cumaya kadar hevesini al ondan sonra çantaaa benimmmmm.
Yine de yapmayın, şeytana uymayın. Kazansanız da o 870 tele ile yarın 2,2 gram altın alın.Hahaha cok iyi.
Bana ortak cikacak kimse yok.
çanta yerine de alışveriş poşeti kullanır 15-20 sene nolacakkkkkYine de yapmayın, şeytana uymayın. Kazansanız da o 870 tele ile yarın 2,2 gram altın alın.
15-20 seneye kadar iyi prim yapacak. Ne kaldı şurada...![]()
![]()