• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çanta yerine de alışveriş poşeti kullanır 15-20 sene nolacakkkkk :rolleyes:
ilahi ceycey hanım...
portakal o çantayı almasa, çantasız kalır gibi mi duruyor sizce ?
kaldı ki, volvo xc90'den alışveriş poşetiyle inince, o ancak "hoşluk" olur, iki gün sonra da trend olur :-)

Yine de yapmayın, şeytana uymayın. Kazansanız da o 870 tele ile yarın 2,2 gram altın alın.
15-20 seneye kadar iyi prim yapacak. Ne kaldı şurada... 😁 :sampiyon:

:işsiz:

Ben valla kazandigimi 3e boluyorum.
1ini eziyorum
1ini borsaya
1i ihtiyaclara.

cunku ezmiceksem niye kazandim 😃😃 halka arzdan gelenleri ezmem, direkt yatirima. Iskpl ile altin aldim 🥰

Zengin diyince inanmiyonuz bende mor cüzdan baktim kendime bereket icinmiş 29.90 :KK53: alin hrpimiz paralarimıza para katalim 🤣

Kredili lotlarimla para kazaniyorum. Sen de yapabilirsin bibicim.
Egpro dusmus yarin almak niyetim 😍😍

ilahi ceycey hanım...
kaldı ki, volvo xc90'den alışveriş poşetiyle inince, o ancak "hoşluk" olur, iki gün sonra da trend olur :-)
o kadar emin olmaaa.lüks araca binip zengin olan ama kıyafete asla para harcamayanlar var.ben de tam tersiyim mesela

Ben valla kazandigimi 3e boluyorum.
1ini eziyorum
1ini borsaya
1i ihtiyaclara.

cunku ezmiceksem niye kazandim 😃😃 halka arzdan gelenleri ezmem, direkt yatirima. Iskpl ile altin aldim 🥰

Kredili lotlarimla para kazaniyorum. Sen de yapabilirsin bibicim.
Egpro dusmus yarin almak niyetim 😍😍
başka ne alacaksınnnnn? :rolleyes:

ilahi ceycey hanım...

Henuz sadece bir tekerini odedigim arabam 😄😄😄😝
Bir ay taksidini odeyemeyip taksit icin kredi cektigim arabam 😆😆😆
Bak valla siz de yaparsiniz. Benimki deli cesareti. Odeyemezsem satarim ne olucak diyip aldim 😆 cok konforlu araba. Alin valla odeyemezseniz satarsiniz 🤪😝

Arsa var arsa var işte..
Bir arkadaş arsa alıp yıllar sonra zararına çıkarmıştı elden.
Aklıma hep o geliyor arsa deyince.

Tapu kadastro, harita mühendisliği alanında arkadaşım olsa bana değerlenecek bir kaç seçenek gösterse bari yine düşünürdüm.
Böyle bilgisiz halimle kendime güvenemiyorum.
Benim arsacigim da guzel sayilir,ama katbekat degerlenen durumlar cok daha guzel tabii

Bak valla siz de yaparsiniz. Benimki deli cesareti. Odeyemezsem satarim ne olucak diyip aldim 😆 cok konforlu araba. Alin valla odeyemezseniz satarsiniz 🤪😝
ilk aydan ödeyemeyiz taksitleriii.o yüzden maceraya atılmaya gerek yohhhhhhhhh :rolleyes:

Biz bankaya 100.000kredi çekmeye gidince kefilde getir diyorlar sana oluk oluk kredi veriyorlar, neden?çünkü zenginsin onlarda biliyorlar 😂 cidden nasıl veriyorlar o kadar krediyi 🤔

Biz bankaya 100.000kredi çekmeye gidince kefilde getir diyorlar sana oluk oluk kredi veriyorlar, neden?çünkü zenginsin onlarda biliyorlar 😂 cidden nasıl veriyorlar o kadar krediyi 🤔
kredi puanı yüksektir.karşılık gösterecek malı çoktur verirler tabikii

Be kadin ben sana ne alip sattigimi da soyluyorum. Niye odeyemeyesin 🤣🤣

Tanimiyorum ama hasta miydi?
Allah rahmet eylesin. Allah sabır versin.
Bitanem adam cok sorunlu biriydi.Tehdit filan hepsi vardi.
Hannaz cok cekti ondan.
Ama gorunce sasirdim valla.
Kalpten dualari var profilinde.2021 ugurlu gelse de dul kalsam yazmis=\

Yaradan tamamını su gibi ödemenizi nasip etsin, iyi günlerde sağlıkla huzurla kullanın, daha iyileri de nasip olsun :KK200:
Hiç bir şey olmaz, hepsi ödenir biter.
Konu zaten arabanın kendisi değil, konu arabanın poşet üzerindeki iyileştirici etkisi 😄

Back