- 20 Ocak 2010
- 46.001
- 163.749
- 1.123
- 43
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #4.821
Zengin diyince inanmiyonuz bende mor cüzdan baktim kendime bereket icinmiş 29.90Canta begendim 870 tale
Yarin para kazanirsam alicam. Yoksa yok
ilahi ceycey hanım...çanta yerine de alışveriş poşeti kullanır 15-20 sene nolacakkkkk
Yine de yapmayın, şeytana uymayın. Kazansanız da o 870 tele ile yarın 2,2 gram altın alın.
15-20 seneye kadar iyi prim yapacak. Ne kaldı şurada...
Zengin diyince inanmiyonuz bende mor cüzdan baktim kendime bereket icinmiş 29.90alin hrpimiz paralarimıza para katalim
o kadar emin olmaaa.lüks araca binip zengin olan ama kıyafete asla para harcamayanlar var.ben de tam tersiyim meselailahi ceycey hanım...
portakal o çantayı almasa, çantasız kalır gibi mi duruyor sizce ?
kaldı ki, volvo xc90'den alışveriş poşetiyle inince, o ancak "hoşluk" olur, iki gün sonra da trend olur
başka ne alacaksınnnnn?Ben valla kazandigimi 3e boluyorum.
1ini eziyorum
1ini borsaya
1i ihtiyaclara.
cunku ezmiceksem niye kazandimhalka arzdan gelenleri ezmem, direkt yatirima. Iskpl ile altin aldim
Kredili lotlarimla para kazaniyorum. Sen de yapabilirsin bibicim.
Egpro dusmus yarin almak niyetim
ilahi ceycey hanım...
portakal o çantayı almasa, çantasız kalır gibi mi duruyor sizce ?
kaldı ki, volvo xc90'den alışveriş poşetiyle inince, o ancak "hoşluk" olur, iki gün sonra da trend olur
Benim arsacigim da guzel sayilir,ama katbekat degerlenen durumlar cok daha guzel tabiiArsa var arsa var işte..
Bir arkadaş arsa alıp yıllar sonra zararına çıkarmıştı elden.
Aklıma hep o geliyor arsa deyince.
Tapu kadastro, harita mühendisliği alanında arkadaşım olsa bana değerlenecek bir kaç seçenek gösterse bari yine düşünürdüm.
Böyle bilgisiz halimle kendime güvenemiyorum.
ilk aydan ödeyemeyiz taksitleriii.o yüzden maceraya atılmaya gerek yohhhhhhhhhHenuz sadece bir tekerini odedigim arabam
Bir ay taksidini odeyemeyip taksit icin kredi cektigim arabam
Bak valla siz de yaparsiniz. Benimki deli cesareti. Odeyemezsem satarim ne olucak diyip aldimcok konforlu araba. Alin valla odeyemezseniz satarsiniz
başka ne alacaksınnnnn?
bir arkadaş az önce hannazı tanıyormusun dedi.ben de neden diye sormadan yok dedimm.Kizlar okumuşsunuzdur degil mi,Hannaz in esi vefat etmis...
ilk aydan ödeyemeyiz taksitleriii.o yüzden maceraya atılmaya gerek yohhhhhhhhh
Kizlar okumuşsunuzdur degil mi,Hannaz in esi vefat etmis...
2 kardes ayni gun vefat etmisler.bir arkadaş az önce hannazı tanıyormusun dedi.ben de neden diye sormadan yok dedimm.
özele yazıver neymişş o keklikkkk? bizi de zenginn etse bariiiEsinin saglam kagit degil dedigi, sadik yarim. Hani insaat sirketi olanbugun 5.29 kapatan. Sabahki duruma bakip alirim veya almam. Ama aklimda o var.
Biz bankaya 100.000kredi çekmeye gidince kefilde getir diyorlar sana oluk oluk kredi veriyorlar, neden?çünkü zenginsin onlarda biliyorlarHenuz sadece bir tekerini odedigim arabam
Bak valla siz de yaparsiniz. Benimki deli cesareti. Odeyemezsem satarim ne olucak diyip aldimcok konforlu araba. Alin valla odeyemezseniz satarsiniz
trafik kazası mı?b
2 kardes ayni gun vefat etmisler.
Erkek kardesi sanirim.
kredi puanı yüksektir.karşılık gösterecek malı çoktur verirler tabikiiBiz bankaya 100.000kredi çekmeye gidince kefilde getir diyorlar sana oluk oluk kredi veriyorlar, neden?çünkü zenginsin onlarda biliyorlarcidden nasıl veriyorlar o kadar krediyi
Bitanem adam cok sorunlu biriydi.Tehdit filan hepsi vardi.Be kadin ben sana ne alip sattigimi da soyluyorum. Niye odeyemeyesin
Tanimiyorum ama hasta miydi?
Allah rahmet eylesin. Allah sabır versin.
Yaradan tamamını su gibi ödemenizi nasip etsin, iyi günlerde sağlıkla huzurla kullanın, daha iyileri de nasip olsunHenuz sadece bir tekerini odedigim arabam
Sanirim corona,anlayamadim.trafik kazası mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?