• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Öyle de küpler dolmuyor ama.

Bak aklını kullanan herkes uçuyor.
Instada bitcoin kralicesi diye bir hesaba denk geldim.
Gencecik kız bitcoinı anlamış, üstüne kraliçesi olmuş yav..

Yaş 34. Borsa terimlerine şu topikte aşina oldum.. Her yere atlamayacaksın ama gözün de açık olacak..
Fiziksel gücüme çok güvenemiyorum artık. Keşke daha erken uyansaydım.
onlar reklamm yahuuu inanma sakınnn.bitcoinden nasıl zengin oldum diye heryerde çıkıyor haberler.hepsii palavraaa.biriktirerek olmuyor evet orda haklısın.arsayı düşün derimmmm.komşum 23 yıl önce bir arsa almış uyguna.şimdilerde 18 daire veriyor mütahitte nazlanıyorrr vermeyeeee :rolleyes: .biriktire biriktire anca 2 ev alırız ömür boyuuu

Ahahaha :)
Kız ne sağlam toto var sende.
Her yere düşünmeden atlıyosun.
Valla 42 beden totom yemiyo benim.
10 farklı araştırma yapıyorum, yorumlar okuyorum.
Öyle her uygulamayı yükleyip atlamam korkarım:)
Akil kılı kırk yarar,sonunda ne kar ne zarar😍😍

onlar reklamm yahuuu inanma sakınnn.bitcoinden nasıl zengin oldum diye heryerde çıkıyor haberler.hepsii palavraaa.biriktirerek olmuyor evet orda haklısın.arsayı düşün derimmmm.komşum 23 yıl önce bir arsa almış uyguna.şimdilerde 18 daire veriyor mütahitte nazlanıyorrr vermeyeeee :rolleyes: .biriktire biriktire anca 2 ev alırız ömür boyuuu
Keskem benim arsama da 4 cuk dairecik verseee😍😍

Amannnnnn nomu 33.5 a kadar okudum araştırdım da noldu

Artık dalma zamanı. Hahahhahh

Not: şaka yapıyoruz kızlar gülelim eğlenelim diye

Tabii ki de iyice okuyup araştırıp girelim bu işlere hep beraber inşallah:)
Valla oyle,cok akilli bulurdum kendimi,enerji var heves var,ama bilgi yokmus😒
O eksigi de burada kapatirsak :halay:

Keskem benim arsama da 4 cuk dairecik verseee😍😍

biz de bu şanssızlık varken bizim arsaları belediye istimlak eder ancaaa :kızgın: :KK53:

Arsa var arsa var işte..
Bir arkadaş arsa alıp yıllar sonra zararına çıkarmıştı elden.
Aklıma hep o geliyor arsa deyince.

Tapu kadastro, harita mühendisliği alanında arkadaşım olsa bana değerlenecek bir kaç seçenek gösterse bari yine düşünürdüm.
Böyle bilgisiz halimle kendime güvenemiyorum.

Denemelik aldıydım taa yazın :)) altın gümüş uçarken ve çakılırken saklanmıştı bu :KK70: geçenlerde de biraz daha almıştım çeşit olsun diye. Sessiz ve derinden gidiyor altın gümüş gibi ralli yapmıyo fazla :))
kaç tl o meretin gramııı?edit:korka korka soran bir fakirrrrr :rolleyes:

aa niye öyleee.en pahalı maden platin değil mi?ben nikah yüzüğümü platin alacaktım bir markadan çok tuttu diye vazgeçip altına dönmüştümmm
Bi ara altından pahalıydı ama epeydir ucuz. Endüstriyel kullanımı da var ama gelecekte artar mı, artarsa ne kadar artar bilmem 🤷‍♀️ Ben de tamamen aaa bu eskiden pahalıydı şimdi ucuzmuş motivasyonuyla almıştım 😄

Bi ara altından pahalıydı ama epeydir ucuz. Endüstriyel kullanımı da var ama gelecekte artar mı, artarsa ne kadar artar bilmem 🤷‍♀️ Ben de tamamen aaa bu eskiden pahalıydı şimdi ucuzmuş motivasyonuyla almıştım 😄
benim kafamda da titanyum varr 6000 civarıı.acaba değerlenir mii yıllar içindeee :rolleyes:

Back