- 10 Nisan 2014
- 42.148
- 113.351
- 798
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #4.801
kafamda derken gerçek manada kafamın içinde var yahuuuuu.Titanyumu tanımıyorum hangi endüstride kullanılacak öğrenmem lazım almam içinsanki alacak gibi bendeki tribe bak
Yaaa offf kahkaha attımkafamda derken gerçek manada kafamın içinde var yahuuuuu.
aynen öyle kasadan bankadan bile sağlammm.ele geçirmeleri için beni öldürmeleri lazımm ha ha haaaYaaa offf kahkaha attım
Sen fizikselcilerden bile sağlam çıktın yastık altından daha güvenli yerde saklıyon
oyy oyyyy annemmm benimmmm.kadın yürüyen servetttttttttBenim anamın ayaklarında da platin var 10000 civarı
İşte herkes serveti başka tarafında taşıyoroyy oyyyy annemmm benimmmm.kadın yürüyen servettttttttt
Benim anamın ayaklarında da platin var 10000 civarı
ülke dışına da vergisiz çıkarma hakkımız varrrrrrİşte herkes serveti başka tarafında taşıyor
Yine temiz yatırım yapmışsın portakalım helal sana artık şaşırmıyorumBenim de sırtımda var platintamamini besbedava devlet yapti
Ben yine çenesi düşük fakirimİyi ki bugün girmedim o kadar sayfa ne konuşuldu hızınıza yetişemiyorum. Bugün zengin olan var mı aranızda
fakirlikten platinlerimizi titanyumlarımız satışa çıkaracağız az kaldııı.dur bir de altın dişim vardııı onu da ekleyeyeyimmmmBen yine çenesi düşük fakirim
Dişi ihtiyarlığımıza sakla daha yaşayacaz dur :))fakirlikten platinlerimizi titanyumlarımız satışa çıkaracağız az kaldııı.dur bir de altın dişim vardııı onu da ekleyeyeyimmmm
geç kalkar rüyamda olurum zenginnnnnKizlar yarin hepiniz zengin olun.
fakirlikten platinlerimizi titanyumlarımız satışa çıkaracağız az kaldııı.dur bir de altın dişim vardııı onu da ekleyeyeyimmmm
benim bel çantası geldi ama kız el koydu.aynenCanta begendim 870 tale
Yarin para kazanirsam alicam. Yoksa yok
benim bel çantası geldi ama kız el koydu.aynende şunu dedi:cumaya kadar hevesini al ondan sonra çantaaa benimmmmm.
Yine de yapmayın, şeytana uymayın. Kazansanız da o 870 tele ile yarın 2,2 gram altın alın.Hahaha cok iyi.
Bana ortak cikacak kimse yok.
çanta yerine de alışveriş poşeti kullanır 15-20 sene nolacakkkkkYine de yapmayın, şeytana uymayın. Kazansanız da o 870 tele ile yarın 2,2 gram altın alın.
15-20 seneye kadar iyi prim yapacak. Ne kaldı şurada...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?