- 10 Nisan 2014
- 42.148
- 113.351
- 798
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #4.781
onlar reklamm yahuuu inanma sakınnn.bitcoinden nasıl zengin oldum diye heryerde çıkıyor haberler.hepsii palavraaa.biriktirerek olmuyor evet orda haklısın.arsayı düşün derimmmm.komşum 23 yıl önce bir arsa almış uyguna.şimdilerde 18 daire veriyor mütahitte nazlanıyorrr vermeyeeeeÖyle de küpler dolmuyor ama.
Bak aklını kullanan herkes uçuyor.
Instada bitcoin kralicesi diye bir hesaba denk geldim.
Gencecik kız bitcoinı anlamış, üstüne kraliçesi olmuş yav..
Yaş 34. Borsa terimlerine şu topikte aşina oldum.. Her yere atlamayacaksın ama gözün de açık olacak..
Fiziksel gücüme çok güvenemiyorum artık. Keşke daha erken uyansaydım.
Akil kılı kırk yarar,sonunda ne kar ne zararAhahaha :)
Kız ne sağlam toto var sende.
Her yere düşünmeden atlıyosun.
Valla 42 beden totom yemiyo benim.
10 farklı araştırma yapıyorum, yorumlar okuyorum.
Öyle her uygulamayı yükleyip atlamam korkarım:)
Keskem benim arsama da 4 cuk dairecik verseeeonlar reklamm yahuuu inanma sakınnn.bitcoinden nasıl zengin oldum diye heryerde çıkıyor haberler.hepsii palavraaa.biriktirerek olmuyor evet orda haklısın.arsayı düşün derimmmm.komşum 23 yıl önce bir arsa almış uyguna.şimdilerde 18 daire veriyor mütahitte nazlanıyorrr vermeyeeee.biriktire biriktire anca 2 ev alırız ömür boyuuu
biz de bu şanssızlık varken bizim arsaları belediye istimlak eder ancaaaKeskem benim arsama da 4 cuk dairecik verseee
Valla oyle,cok akilli bulurdum kendimi,enerji var heves var,ama bilgi yokmusAmannnnnn nomu 33.5 a kadar okudum araştırdım da noldu
Artık dalma zamanı. Hahahhahh
Not: şaka yapıyoruz kızlar gülelim eğlenelim diye
Tabii ki de iyice okuyup araştırıp girelim bu işlere hep beraber inşallah:)
Kizzz oyle demeeee,burada istimlak edilen yerler zengin etti,millet dagdan bayirdan ne evler aldi bilsenbiz de bu şanssızlık varken bizim arsaları belediye istimlak eder ancaaa
Keskem benim arsama da 4 cuk dairecik verseee
biz de bu şanssızlık varken bizim arsaları belediye istimlak eder ancaaa
platinin mi varrrr?Platin sinsi sinsi artıyor
Platin sinsi sinsi artıyor
Platin sinsi sinsi artıyor
Emlâk Katılım Bankası ve Kuveyt Türk.Şaka bir yana o hangi bankada var canım?
Kuveytte var nomum denizi bilmiyomPlatin almaya gidiyorum
Şaka bir yana o hangi bankada var canım?
Denizde var mi?
Denemelik aldıydım taa yazın :)) altın gümüş uçarken ve çakılırken saklanmıştı buplatinin mi varrrr?
kaç tl o meretin gramııı?edit:korka korka soran bir fakirrrrrDenemelik aldıydım taa yazın :)) altın gümüş uçarken ve çakılırken saklanmıştı bugeçenlerde de biraz daha almıştım çeşit olsun diye. Sessiz ve derinden gidiyor altın gümüş gibi ralli yapmıyo fazla :))
Altından ucuz hala, bugün çıkmış hali bile 280 lirakaç tl o meretin gramııı?edit:korka korka soran bir fakirrrrr
aa niye öyleee.en pahalı maden platin değil mi?ben nikah yüzüğümü platin alacaktım bir markadan çok tuttu diye vazgeçip altına dönmüştümmmAltından ucuz hala, bugün çıkmış hali bile 280 lira
Bi ara altından pahalıydı ama epeydir ucuz. Endüstriyel kullanımı da var ama gelecekte artar mı, artarsa ne kadar artar bilmemaa niye öyleee.en pahalı maden platin değil mi?ben nikah yüzüğümü platin alacaktım bir markadan çok tuttu diye vazgeçip altına dönmüştümmm
benim kafamda da titanyum varr 6000 civarıı.acaba değerlenir mii yıllar içindeeeBi ara altından pahalıydı ama epeydir ucuz. Endüstriyel kullanımı da var ama gelecekte artar mı, artarsa ne kadar artar bilmemBen de tamamen aaa bu eskiden pahalıydı şimdi ucuzmuş motivasyonuyla almıştım
Titanyumu tanımıyorum hangi endüstride kullanılacak öğrenmem lazım almam içinbenim kafamda da titanyum varr 6000 civarıı.acaba değerlenir mii yıllar içindeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?