onlar reklamm yahuuu inanma sakınnn.bitcoinden nasıl zengin oldum diye heryerde çıkıyor haberler.hepsii palavraaa.biriktirerek olmuyor evet orda haklısın.arsayı düşün derimmmm.komşum 23 yıl önce bir arsa almış uyguna.şimdilerde 18 daire veriyor mütahitte nazlanıyorrr vermeyeeee .biriktire biriktire anca 2 ev alırız ömür boyuuu

Ahahaha :)
Kız ne sağlam toto var sende.
Her yere düşünmeden atlıyosun.
Valla 42 beden totom yemiyo benim.
10 farklı araştırma yapıyorum, yorumlar okuyorum.
Öyle her uygulamayı yükleyip atlamam korkarım:)
Akil kılı kırk yarar,sonunda ne kar ne zarar

Keskem benim arsama da 4 cuk dairecik verseee

Valla oyle,cok akilli bulurdum kendimi,enerji var heves var,ama bilgi yokmus
O eksigi de burada kapatirsak

Keskem benim arsama da 4 cuk dairecik verseee

biz de bu şanssızlık varken bizim arsaları belediye istimlak eder ancaaa

Arsa var arsa var işte..
Bir arkadaş arsa alıp yıllar sonra zararına çıkarmıştı elden.
Aklıma hep o geliyor arsa deyince.

Tapu kadastro, harita mühendisliği alanında arkadaşım olsa bana değerlenecek bir kaç seçenek gösterse bari yine düşünürdüm.
Böyle bilgisiz halimle kendime güvenemiyorum.

kaç tl o meretin gramııı?edit:korka korka soran bir fakirrrrr

aa niye öyleee.en pahalı maden platin değil mi?ben nikah yüzüğümü platin alacaktım bir markadan çok tuttu diye vazgeçip altına dönmüştümmm
Bi ara altından pahalıydı ama epeydir ucuz. Endüstriyel kullanımı da var ama gelecekte artar mı, artarsa ne kadar artar bilmem Ben de tamamen aaa bu eskiden pahalıydı şimdi ucuzmuş motivasyonuyla almıştım

Bi ara altından pahalıydı ama epeydir ucuz. Endüstriyel kullanımı da var ama gelecekte artar mı, artarsa ne kadar artar bilmem Ben de tamamen aaa bu eskiden pahalıydı şimdi ucuzmuş motivasyonuyla almıştım
benim kafamda da titanyum varr 6000 civarıı.acaba değerlenir mii yıllar içindeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…