• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ay utandim valla,Sibiryanin krayinda yetişen portakal mahlutayi biliyor,ben bilmiyorum:olamaz:
Ama hamurlu biseydi sanki o_O

Ben isyerinde yaptigim icin biliyorum.
Analikizli
Arapasi
Mahluta
Tutmac
Sakala carpan
Alişke
Toyga 😄😄

Mahluta pirincli kirmizi mercimek

2000 tl aldık sadece onu da bugün harcadıkkk .çmarket araba bakımı muayene ye gitti paralarrrrrr :kızgın:

Kocan benim kagitlarimi begenmio napim 😄😄😄

Benim kagit 5.08den 5.29a gitti.
Hatta daha yuksek yerler gordu de 5.29da kapatti 😄😄

Sonra diyorsun ki portakal neye elini atsa kazanio 😃😃

Ben isyerinde yaptigim icin biliyorum.
Analikizli
Arapasi
Mahluta
Tutmac
Sakala carpan
Alişke
Toyga 😄😄

Mahluta pirincli kirmizi mercimek
Deme yaaaa,biz yapariz ki o pirincli mercimegi,adı o muymus😱
Ama aliskeyi bildim,Aslı arişkedir,kirim tatar yemegi diye biliyorum,tabi sen daha dogrusunu bilirsin meslegin sebebiyle...

Yani acik emir verince ne oldu yuppicim,onu da bi ogret
Şimdi ben aldığım bir coini satmak istedim.Cüzdanda coin görünüyordu ancak kolay sat bölümünden satmak isteyince coin yoktu.Daha önceden bir fiyat için emir vermişim meğer o fiyata emir girdiğim için satamıyormuşum.Emri iptal ettim sonra sattım

Vay arkadaş milletin aklına düşüyor coin alıp satcam diye anında uygulama indirip kayıt oluyorlar.

Ben isin içinde kimlik var, güvenilirliği tartışmalı diye kaç gündür düşünüyorum.
Ben düşünene kadar herkes zengin oldu.
herkes kazandığını söylüyor ben de gireyim dedimm eşimm asla önermedi.çiftlikbanktan farkı yok diyorrr:KK53:

Vay arkadaş milletin aklına düşüyor coin alıp satcam diye anında uygulama indirip kayıt oluyorlar.

Ben isin içinde kimlik var, güvenilirliği tartışmalı diye kaç gündür düşünüyorum.

Binance kimlik fotosu ve selfie istiyor düşün

Para için selfie de çektik hahaha

Canım çok bilinen 2 proğram var onlardan birine kaydolabilirsin.Kimlik bilgisi vermen yatırdığın paranın selameti için gerekli bence.zaten banka hesabından gönderip sonra o hesaba geri alıyorsun parayı.bankaya nasıl kimlik bilgisi veriyorsan burdakide aynı mantık gibi düşün.

Deme yaaaa,biz yapariz ki o pirincli mercimegi,adı o muymus😱
Ama aliskeyi bildim,Aslı arişkedir,kirim tatar yemegi diye biliyorum,tabi sen daha dogrusunu bilirsin meslegin sebebiyle...

Alişkeyi coook severim.
Bizim tahinli tavuk corbamiz var bak o efsane asil. Denemek istersen tarif edeyim. Ama hava karli buzluyken yapin agirdir biraz.

Alişkeyi coook severim.
Bizim tahinli tavuk corbamiz var bak o efsane asil. Denemek istersen tarif edeyim. Ama hava karli buzluyken yapin agirdir biraz.
şimcikkkk rus çarı ve ailesi infaz edldiğinde prenseslerleden biri kurtuldu diyenler var acep doğru mu?anastasiya idi galiba adı.belki de senin büyük büyük annendirrr :rolleyes:

herkes kazandığını söylüyor ben de gireyim dedimm eşimm asla önermedi.çiftlikbanktan farkı yok diyorrr:KK53:

Öyle ammaa sıcak sıcak paraları banka hesaplarına geçiriyorlar.
Nasil olcek?

Ben şu mail, anket bilmem nesiyle para kazanma yöntemlerini araştırmaya devam edeyim en iyisi.

Ne idüğü belirsiz uygulamalara kendi elimle selfie, kimlik verecek totom yok şuan..
Belki ilerde..
Annemin " Herkesin yediği b.ku Sen de ye. Vardır bir şey. " sözünden cesaret alarak ben de girerim.
O gün bugün değil ama.. :/

Öyle demeyeceksin.
Olan paralarım.
Çok paralarım.
Pek çok paralarım var diyeceksin.

Çekim yasasından ötürü zengin olamıyoruz.
Dilimize dolamışız fakiriz diye.

Ben bugün karar verdim.
Artık en zengininiz benim. :KK70:

Aaaaaaa nomu şifren mi çalındı bu yazan kim haha

Back