Yatırım bizden sorulur! :)

kızıma ben de almıştım pandemiden önce 2 bilezik toplam 13.80 gram ama küçüldüler takamadan :KK70:
Yok takmaz benim kiz,lisede,uzak isiklar magazasinin urunleri yetiyor ona😂
Fakat ben seviyorum,dursun,sozunde hediye takarim:)
Olcusu 6,kizimin elleri cok zarif,buyuk bile gelir,5.8ini bulmam lazim:)

Altin almak icin doviz burosuna gitmek ne ya yıl 2021. Yolda zaten minimum 10 lira gider şaka misiniz. Ayrica al sat nasi yapican, dandik guvenlikteki evine hirsiz girecek sonra yolda elinden düşürcen komik komik kafalar. Okumasaydim keşke ya.
insanları küçümseme tarzı eleştirmekten ne zaman vazgeçeceksiniz acaba her konuya aynı tür yorumlar.isteyen istediği yerden alır altınını dövizini burda fikir alışverişi yapıyoruzz kimseyi kırmıyoruz

Yok takmaz benim kiz,lisede,uzak isiklar magazasinin urunleri yetiyor ona😂
Fakat ben seviyorum,dursun,sozunde hediye takarim:)
Olcusu 6,kizimin elleri cok zarif,buyuk bile gelir,5.8ini bulmam lazim:)
gram al evlenirken zevkine göre alırsınız.belki o yıllarda altının modası geçer hisse senedi takmak moda olur :rolleyes:

Karıştırmış olmayasın deniz benim kuyumcu akrabam yok :)) ama naçizane şunu söyleyebilirim, 22 ayar işçiliksiz bilezik aldım ben de geçen. kibrit çöpü de işçiliksiz sayılıyor, bozarken zarar etmezsin en azından. o pahalı bileziklerde işçilik var. Link vermek yasak mı bilmiyorum ama mesela benim gözüm şu bilezikte :KK70: cartier modeline benziyor rose gold renginde hem takmak için şık hem de işçiliği yok güzel bir yatırım, pek takı insanı değilim ama bunu gayet de takarım saatle birlikte falan

Yani her beğeniye göre işçiliksiz bilezikler var, öyle eski zamanlardaki gibi sarı sarı burmalar yok sadece :))
Ahhahhhah yemin ediyorum 2 dk once o bilezigi inceledim:KK70:
Ben sanki daha once altin muhabbeti etmistim,karistirdim kesin:)

Hep gram alirim aslinda,yatak odasi takiminin parasini gram altin olarak hazirladim,ama gozum kaldi,az da meblag ya alasim geldi:)
al gitsin o zaman .ben de saklıyorum küçülen bilezikleri büyüyünce üstüne ekler uygun bir şey alırım koluna

Ben de zarardayım altın ve gümüşün bir kısmında ama assla satmayı düşünmüyorum geri yükselir nasılsa
ben tam 2000 civarı zarardayım 35 kusür gram aldım bankadan altın ilk düştüğünde ama hızla düştü satmayacağım nasılsa çıkacak tekrar

X