ben bundan 3 yil once babamdan 50bin civari bir para almistim baska bir sey icin, sonra o seyi almaktan vazgectim. tabi cok durust biri de olmadigimdan babama parayi geri vermedim hii evet aldim dedim.
parayi aldim sevgilime verdim onlar arkadaslariyla borsayla ilgileniyorlardi. sagolsun benim parayi katladilar, sevgilim bir ara zarar etti hatta ama sonra toparladi. simdi de instagramda arkadaslariyla finans ve yatirim hakkinda bir sayfalari var. ismini buradan yazmayayim reklam olmasin ama borsayla ilgilenen cogu kisi zaten takip ediyordur
ciddi kafa yoruyor ama aslinda eglencesine yapiyordu sonra baktik kazandikca daha cok daha cok derken bagimli oldu telefona. babasindan uyari yedi, kazandigi parayla da ev aldi. benim parayla da ev aldik. simdi o da yukarida bahsedildigi gibi finans danismaniyla calisiyor. ayni kazanmaya devam ediyoruz ama daha az vakit harciyor artik. instagramdaki sayfasinda da egleniyor iste. tek pismanligi keske ekonomi okusaydik...
benim gordugum ve deneyimledigim kadariyla bu borsa isinde biraz cesur olmak lazim, bir de cidden bos vakit lazim. bos vakit yoksa da danisman dedigim gibi. ben de hic anlamam cunku bu yuzden herkese de danisman tavsiye ederim.