- 5 Ağustos 2016
- 11.151
- 32.035
- 598
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #4.361
Bence cok mantikli, 500 tl kaybetsende birsey olmaz
Mide ameliyatı oldum 50 kilo verince kaportayı biraz duzelttirmem gerekiyordaAa ne olucaksin?
Insallah daha guzeli denk gelir.
Mide ameliyatı oldum 50 kilo verince kaportayı biraz duzelttirmem gerekiyordahayalim
Zayiflayinca onlar kalmadi neyse ki ama sonmüs balonlari bana biraktilarBen de memelerimi kucultturdum sirt agrisi yapiyordu
Ay hadi insallah booool boool kazanc
Zayiflayinca onlar kalmadi neyse ki ama sonmüs balonlari bana biraktilar
Evet bebeklerle zor oluyor seyahat. Benim de ikizlerim var 3,5 yasindalar tatil bile yapamadik kac zamandirEvet uzağız:/ Berlin’de halamlar var. Israrla çağırıyorlar ama iki bebeyle rezilliğimi sergilemek istemiyorum millete
yaaa bankacı kadın biz satmıyoruz diyordedim biliyorum, ben nerden nasıl alacağımı bilmiyorum, yardımcı olur musunuz? Nein dedi patronum bana bankacım yardımcı oldu demişti. Yarın gidip diycem, bana maaş vermesin, benim nasibime bitcoin alsın En iyi çözüm bence bu. Tekrar şifre haftaya gelinceye kadar bitcoin bir sonraki hedefi de geçecek:/
Güccük meme candır büyuk sevenleri hic anlayamicam altı pişer sutyende durmaz sırt ağrıtır kestirip kurtulcam ins.Benim kilom hic yok ama 1 gram alsam o bile memeye gidiyor
Güccük meme candır büyuk sevenleri hic anlayamicam altı pişer sutyende durmaz sırt ağrıtır kestirip kurtulcam ins.
Biz kadinlar diyorum baska birsey dememe gerek var mıYatirim konusunda oturup meme konusmak...
10/10 aktivite
Bence her yatırım tlde kalmasından iyidir yüksek faiz veren bi bankada değilse.Kızlar merhaba.
Ben anca çalışmayı bilirim, kafam basmaz ki paramı değerlendireyim.
Bir cesaret gelir kredi faizleri düşükken eve gircem. Yok araba alcam derim.
Ben gönlüme göresini bulana kadar uygun şartlar ortadan kalkar.
Kısacası kafa yok bende.
Ama artık çocuğum var.
Kafayı çalıştırmam gerek.
Türk parasının değeri ortada.
Hep vadeli hesapta yerimde sayıyordum.
Gümüş diyorlar altın diyorlar.
Hiç anlamıyorum hangi banka en iyi kârı getirir?
Şimdi çok param yok aslında 25bin lira kadar parayla ne yapsam sizce?
Anlayan yatırımcı bayanlar lütfen bana yardımcı olun.
Ben de büyümek istiyorum..
O vakit 470'den aldığım gram bugün 439..
520 leri gördüğümde daha artar diye bekledim gördüm.
Anlamıyorum diye boşa demiyorum hakikaten anlamıyorum.
Şimdi bugün bir kaç gram altın almalı mı onu düşünüyorum. Elimi attigim dal kurur a dostlar:)
Siz bundan sonrası için ne planlıyorsunuz?
Slm kızlar bende yatırıma ilgiliyim son 2 aydır bırsayla ilgileniyorum..bugün hisseler bayağı geri çekildi bi baskı var neden acaba
altın almadım ya artmışşş.yarın alayımm kütt diyeee düşer namıssızzzz sarı şeylerrrrr
bugün de para kazanamadıkkk çok şükürrrrrEvet genelde baski vardi tahtalarda. Ic acici bir gün degildi.halbuki endeks iyi ama bankalae tasidi endeksi.
5.07 dun kapanis yapan kagit 5.11 acti 5.18 falan gordu 5.04e dustu neyse 5.08de kapatti
Bi kagidim %6 yapti dustu %1.91de kapatti. Ozellikle ogleden sonra buyuk baski vardi
ben battım da battım diye evde dolanıyorumm.eşim dayanamadıı kaçtan aldıysan şunları o fiyattan ben alayım yeter ki sus artık dediiiiiiiiiAyy dün 412den aldim. Cuma 410dan almistim.
Bugun pahali geldi almadim
bugün de para kazanamadıkkk çok şükürrrrr
ne aldın ne aldınnnnn?Ben eksiye girmedigime sukrediyorum.
1 kurus biri arttieksideydi son saniye kurtardi sukur
%5.92 var bi tane
%1.91 var
Neyseki hic ekside bisiy yok
Kendime sevgililer gunu hediyesi aldimgelmeyen parayi sactım
Ben eksiye girmedigime sukrediyorum.
1 kurus biri arttieksideydi son saniye kurtardi sukur
%5.92 var bi tane
%1.91 var
Neyseki hic ekside bisiy yok
Kendime sevgililer gunu hediyesi aldimgelmeyen parayi sactım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?