- 29 Aralık 2010
- 8.416
- 23.876
- 548
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #4.341
Konyalı depreme alışkın değil, 10 yıl kadar önce 3 lü mü 4lü mü ne öyle şiddetlerde deprem olmuştu da millet oturma gruplarını çıkarıp günlerce sokakta yaşamıştı :))Ki, Konya deprem riski açısından en sonda gelen illerden.
İnsan üstünden atamıyor tedirginliği günlerce
Tekrar çok geçmiş olsun.
9.78 nerda 135 nerdeBeklentim; yolu cok uzun daha.
9.78den marta 2020de alinmis srvgy var elimde 113 lot. 200 tl yi görmeden satmam.
9 liradan aldigim tkuruyu 1000e sattik200 az bile koskoca srvgy icin. Suan fiyat sisik bence alima uygun degil aman gömmeyin maaslari
Ytd,
bibi şurdan peçete uzatayım sana bayadır ağzının suyu akıyor9.78 nerda 135 nerde
Evet uzağız:/ Berlin’de halamlar var. Israrla çağırıyorlar ama iki bebeyle rezilliğimi sergilemek istemiyorum milleteHayda bankalarda tuhaf burda. Uzakmissin tüh.
O ne ki bilmiyorum, çok cahilimBinance indirip kullansaniz olmaz mi ya
Bence çok paraya ihtiyaç olma durumu yoksa ihtiyacı olanlara verilmeli,ihtiyaç sahibi çok insan var,hayır duası da lazım insana
Çok geçmiş olsun4.7 siddeti ama derinlik az birde heryer obruk oyuzden düşük şiddet bile güçlü hissediliyor malesef
Cesitli uygulamalar var, hatta cok fazla var ben aralarinda karar veremiyorumYok canım yaa ben Stuttgart’tayım. İsviçre sınırına çok yakınım. Bankadan da yardımcı olmadılar bu arada:/ online yapmanız gerekiyor, biz de bilmiyoruz dediler:/
9.78 nerda 135 nerde
O ne ki bilmiyorum, çok cahilim
Bilmiyorum cesitli söylentiler var.. Insanin akli karisiyor. Acaba önce düzeltme gelip sonra tekrar mi cikicakYeni hedef 58 bin deniliyor onda..ama ben alamıycam bu gidişle zaten:/
Gözüm dolar oldu esime diyom 9 dan bin olmuş diye yok yauv olamaz diye geziyorbibi şurdan peçete uzatayım sana bayadır ağzının suyu akıyor
Tabi bakılmalı araştırılmalı suistimal edenler de illaki vardırÖyle ama burda pek yok. Ayrıca bir arkadaş öyle yapmıştı . Tüm kıyafetleri ve eşyaları birine yardım amaçlı vermişti . Sonra bi baktı kadın fb verdiği herseyi satmış ... bazen yapılan iyilik yerini buluyor mu düşünüyorum ...
Gözüm dolar oldu esime diyom 9 dan bin olmuş diye yok yauv olamaz diye geziyor
Ayy hemen dur mesaj atıyorumAaa boza sen edirneli misin
Önce badem ezmesini ve kurabiyesini nerden alicagimizdan baslayip cigerle devam edebilir miyiz?
Tabi ki zaten çok uç birşey ama babada denk gelse ne guzel olurduValla benim de rastgele aldigim bi kagitti. Ama bu ekstrem bi örnek. Her zaman olucak sey degil tabii
500 tl lik hisseleri galiba düsük fiyatlilardan rastgele aliyordun, dogru mu?Valla benim de rastgele aldigim bi kagitti. Ama bu ekstrem bi örnek. Her zaman olucak sey degil tabii
500 tl lik hisseleri galiba düsük fiyatlilardan rastgele aliyordun, dogru mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?