• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kizlatrr toplasın acikliyorum hahaha

1 adet 1 euro

1 adet 50 cent

1 adet 20 cent

2 adet 2 cent

4 adet 1 cent

Toplammmmm

1 euro 78 cent

Yürü be yesaaaaaa coin al coin alt coinlerden iota al haah

Ben 20yi de 50 sanmisim 😄😄 yürü be yesa, al sattan eksideyim bugun. Coin al da zengin ol. Beni de gör 🤪

Evde euro bulanlar, ne mutlu size!

Bir ülkenin parasını, "bunlar yenecek bu enflasyonu ben ikna oldum! " diye, dolara çevirmeden sakladım.
Yani, diyelim ki 6 dolarla, 100 birim onların parasından almışım.
Ben dedim ki, bu 100 yerel parayla, ben bi dahakine 12 dolar alırım rahat.
Tatil daha ucuza gelir bana.

Ülkede enflasyon coştukça coştu. Şimdi o 100 yerel parayla 1 dolar alıyorum ancak.
Ben de geçenlerde o paraları buldum evde.
:olamaz:

20210209_170909.jpg

Bakin biraz zengünlük görün 🤪🤪

1 dolar 27 cent 2 dime haric para edecek hic bisey yok. Burasi 10 tl etse... bir de 1 pound 20 pence var 10da buna de 🤪🤪 ama siz yine de beni zengün sanın.

Eki Görüntüle 2779587

Bakin biraz zengünlük görün 🤪🤪

1 dolar 27 cent 2 dime haric para edecek hic bisey yok. Burasi 10 tl etse... bir de 1 pound 20 pence var 10da buna de 🤪🤪 ama siz yine de beni zengün sanın.

Ama bunlardan hem kafa hem gülen sürat çıkar ha

Benimkilerden zorla gülen bi yüz anca çizebildim ahahah

Ama bunlardan hem kafa hem gülen sürat çıkar ha

Benimkilerden zorla gülen bi yüz anca çizebildim ahahah

Yani degeri 0.024 tl olan macar parasindan tüm bedeni yapsak neye yarar bilemedim 😃😃
Masallah 230 birim toplamis gelmisim. Ne ediyo? Çiklet 😄😄😄😄

Yalniz hakkimi yemisim kanada dolarim da varmis 😃😃😃 5 buna yaz
Bahreyn dinarim varmis 20 de buna.

Cok zorladim hala 50 tl etmiyor 🤪🤪🤪🤪

Merhabalar

Hisseyi satmak istedim. Emir girildi dedi kaldı öyle sonra da satmadı. Hissem duruyor hala. Neden öyle olmuş olabilir?

Kuveyttürk kullanıyorum. Işığı satacaktım:KK48:

Bibibella Bibibella samati ne yaptin?

Benim samat gibi bi kagidim daha var. Arada duzeltme yapar ama hic agresif inis cikisi yok hergun 2 3 kurus artar. Bazen 10 kurus artar iki gun 2 3 kurus eksi yapar.
Yatir 5 bin ayda 1000 tl getirsin cinsi bi kagit. Samattan 10.49dan cikmistim bir yerden patlayacagini dusunup. simdi bunun icin tetikteyim. Korktum vallahi
Sorma patladik mis gibi artı bin tl deydi eksiye düsdü hemde ne biçim 600 e yakin kayıp var cuma çilabilseydik 30 tl eksiydi halledemedik pazartesi kurtulduk iyice batmadan neyse kısmet genele bakarsak artım çok olduğundan çok üzulmedim.
Bi akrabam çok ciddi eksi yapti ondan 😏 en sevdiğim egpro hiç üzmedi :27:

Merhabalar

Hisseyi satmak istedim. Emir girildi dedi kaldı öyle sonra da satmadı. Hissem duruyor hala. Neden öyle olmuş olabilir?

Kuveyttürk kullanıyorum. Işığı satacaktım:KK48:

Seans kapaninca mi emir girdin acaba?
Veya yuksek fiyata mi girdin acaba?
Sorma patladik mis gibi artı bin tl deydi eksiye düsdü hemde ne biçim 600 e yakin kayıp var cuma çilabilseydik 30 tl eksiydi halledemedik pazartesi kurtulduk iyice batmadan neyse kısmet genele bakarsak artım çok olduğundan çok üzulmedim.
Bi akrabam çok ciddi eksi yapti ondan 😏 en sevdiğim egpro hiç üzmedi :KK53:

Egpro guzel kagit. Ben 32den girdim 47de ciktim. Gapli ciktigi icin dusecegini hesaplamistim.
39dan yine girdim.

Samata ben de uzuldum, ama borsa boyle, totalde artidaysan artidasin. En guzel bakis acisi 😇

Seans kapaninca mi emir girdin acaba?
Veya yuksek fiyata mi girdin acaba?

Egpro guzel kagit. Ben 32den girdim 47de ciktim. Gapli ciktigi icin dusecegini hesaplamistim.
39dan yine girdim.

Samata ben de uzuldum, ama borsa boyle, totalde artidaysan artidasin. En guzel bakis acisi 😇
Bizde 23 den girdik egproya hiç cikmadik ondan :27: ayrıyetten azcık daha 38.7 den almısım baska bir hesaptan :70: ama 23 nedir ya ne efsane 🤤

Bizde 23 den girdik egproya hiç cikmadik ondan :KK53: ayrıyetten azcık daha 38.7 den almısım baska bir hesaptan :KK70: ama 23 nedir ya ne efsane 🤤

Beklentim; yolu cok uzun daha.
9.78den marta 2020de alinmis srvgy var elimde 113 lot. 200 tl yi görmeden satmam.
9 liradan aldigim tkuruyu 1000e sattik 😛😝 200 az bile koskoca srvgy icin. Suan fiyat sisik bence alima uygun degil aman gömmeyin maaslari😁

Ytd,

Bi akrabam çok ciddi eksi yapti ondan 😏 en sevdiğim egpro hiç üzmedi :KK53:
Senin sayende egpro benim yüzümü güldürdü ❤️bugün biraz düşüşte ama bekliyorum acelem yok..

Back