- 7 Aralık 2017
- 4.030
- 9.253
- 158
- 37
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #4.321
Yok canım yaa ben Stuttgart’tayım. İsviçre sınırına çok yakınım. Bankadan da yardımcı olmadılar bu arada:/ online yapmanız gerekiyor, biz de bilmiyoruz dediler:/Bekle durnerdesin komsu muyuz?
Hayda bankalarda tuhaf burda. Uzakmissin tüh.Yok canım yaa ben Stuttgart’tayım. İsviçre sınırına çok yakınım. Bankadan da yardımcı olmadılar bu arada:/ online yapmanız gerekiyor, biz de bilmiyoruz dediler:/
Yok canım yaa ben Stuttgart’tayım. İsviçre sınırına çok yakınım. Bankadan da yardımcı olmadılar bu arada:/ online yapmanız gerekiyor, biz de bilmiyoruz dediler:/
Kızlar deprem oldu Konya da baya korktuk.
Gecmis olsunKızlar deprem oldu Konya da baya korktuk.
Çok geçmiş olsun. İyi misiniz?Kızlar deprem oldu Konya da baya korktuk.
Gecmis olsunKızlar deprem oldu Konya da baya korktuk.
İyiyiz iyiyiz can ve mal kaybı yok büyük ihtimalle 4.7 şiddetiAy çok geçmiş olsun iyisiniz değil mi
Teşekkür ederimGecmis olsun
Ki, Konya deprem riski açısından en sonda gelen illerden.İyiyiz iyiyiz can ve mal kaybı yok büyük ihtimalle 4.7 şiddeti
Takibe alayım 9 tl den alip bine satmak neymiş ya gözumde dolar olduBeklentim; yolu cok uzun daha.
9.78den marta 2020de alinmis srvgy var elimde 113 lot. 200 tl yi görmeden satmam.
9 liradan aldigim tkuruyu 1000e sattik200 az bile koskoca srvgy icin. Suan fiyat sisik bence alima uygun degil aman gömmeyin maaslari
Ytd,
Oh ne gûzel beklenti 70 inş.Senin sayende egpro benim yüzümü güldürdübugün biraz düşüşte ama bekliyorum acelem yok..
4.7 siddeti ama derinlik az birde heryer obruk oyuzden düşük şiddet bile güçlü hissediliyor malesefÇok geçmiş olsun. İyi misiniz?
ne kadar çok deprem oldu bu ara
Bence çok paraya ihtiyaç olma durumu yoksa ihtiyacı olanlara verilmeli,ihtiyaç sahibi çok insan var,hayır duası da lazım insanaBencede öyle yap. Ben genelde çocukların özellikle küçük oğlumun herseyini satıyorum. Aldığım parayla başka ihtiyaçlarını alıyorum .
Ne zaman oldu ay ben hiç hissetmedim. Tuzlukçuda olmuş diyolardı bizimkilerKızlar deprem oldu Konya da baya korktuk.
Öyle ama burda pek yok. Ayrıca bir arkadaş öyle yapmıştı . Tüm kıyafetleri ve eşyaları birine yardım amaçlı vermişti . Sonra bi baktı kadın fb verdiği herseyi satmış ... bazen yapılan iyilik yerini buluyor mu düşünüyorum ...Bence çok paraya ihtiyaç olma durumu yoksa ihtiyacı olanlara verilmeli,ihtiyaç sahibi çok insan var,hayır duası da lazım insana
Yeni hedef 58 bin deniliyor onda..ama ben alamıycam bu gidişle zaten:/Kizlar, bitcoin düsünenler icin:
dünki cikistan sonra bence suan girmek cok mantikli degil cünkü asiri sisirildi. Mutlaka ilerleyen zamanlarda düsecektir - beklemek & gözlemlemek lazim. ytd
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?