• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Günaydın kızlar..
Coin konusunda yazıyorsunuz ya, çok pis çılgınlık yapasım geliyor.
Şeytan diyor altın, fon ne varsa zararına boz.
Coine yatır o zararı çıkar.

Şeytana uyma diye durduruyorum kendimi ammaa ne zamana kadar bilmem.
Coini cok bilmiyorum ama seytana uyma😀 esim evi satip , borsaya yatiralim diyor. 1 evimiz daha var . İzin vermiyorum tabi .

Yatirim da her zaman sepet altin , borsa, dolar , fon coin gibi olabilir.
Borsa tavsiye ediyorum , ogrendikce cok hosuma gidiyor. Getirisini de begendim . Orn Youtube dan 2021 subat ayi hisse tavsiyeleri fln diye bakiyorum . Cok guzel tavsiyeler var . Tabi ben artik hisseleri az cok tanidim .

Not aldigim baska bir sifreyle denemisim😄
Girdim hesaba sorun yok.
Fakat bu sifreleri bir yere ayrica not etmeli,boyle yanlisliklar kacinilmaz yoksa:confused:
Ben bu banka,para işlerini kocama bırakmıştım, çocuklardan teli bile elime almak mesele diye...bugün de burdaki bankamı bloke etti:confused:şifreyi hatırlayamadığı için😬 burda yeni şifreyi mektupla gönderiyorlar bir de🤦‍♀️

Kızlar günaydın, Tr’de bizim zeytin, badem tarlamız var. Ben de kargolarım size mahsüllerimizden🌸🌸 bizimki daha yeni fide ama bikaç yıla satışa başlarız inşallah💪🧿

bu arada kripto para işine ben de giricem ama burdaki hesaptan nasıl yapacağımı bilmiyorum. Eşim becerememiş, bana da bir sürü negatifini yolladı yine. Burdan yardım edecek biri var mı bana🙏🙏 @mavimli senin bilgin var mı :KK37: bitte🌸
Valla o coin çok riskli saniyelik al sat biz dolarla yapıyoruz ama ben değil bu işten anlayan bi akrabama attim parayı çunku bana söylryinceye kadar eksilere düsuyor ve ben daha tam anlamiyorum 🥴 riske girmedim göndeerdim paramı 🤣

Valla o coin çok riskli saniyelik al sat biz dolarla yapıyoruz ama ben değil bu işten anlayan bi akrabama attim parayı çunku bana söylryinceye kadar eksilere düsuyor ve ben daha tam anlamiyorum 🥴 riske girmedim göndeerdim paramı 🤣
Ne güzel o işi devredebileceğin akraban varmış🥰 riskin farkındayım, inşallah iyi gider ben aldıktan sonra:)

Cumartesiden beri cok basim agriyor ya sinirlerim bozuldu artik
Bugun hic ekrana bakamadim kendi kendine artti cikti alsat firsati kacti
Eve gitsemde uyusam diye bakiyorum oysa aksama dizim var
Çok geçmiş olsun, ne pis bir şeydir sürekli baş ağrısı...
Farkında olmadan göz bozukluğu olabilir mi acaba ?

Ben kendimi bildim bileli cekiyorum
Hatta temmuzda cok agir bir atak gecirmistim cok korkmustuk covidle de karisiyor
Biraz uyusam gecer ya, hatta aklima bir ilac geldi onu iceyim
Benim basit ilaçlar geçirmiyor da ağrıyı..Şiddetli baş ağrısina mide bulantısı da ekleniyor.. Birkaç gün devam ediyor..😔

Kizlarrrrrrrr toplasınnnnnnn

Yıllar yıllar yillar önce yurt dışına gidip gelmiştim

Evde bunlar duruyordu

Dun gece aklıma geldiler sabah ilk iş çıkardım tek tek

Sizce zengin oldum mu

Kaç para var burada bi deyin hele hahahaha

Gülen surat yaptım ama yan çıkmış ya hahah

Eki Görüntüle 2779313

Umudumuz bunlara kaldi 😄😄😄
Ben de gecen evde 125 euro buldum ama nasil zıpladim 😃😃😃

8.58 falan sanirsam euro.
17 tale den bile fazla yapiyor sanki

2.06 diye gordum toplamini, dogru mu😄😄😄

Kizlatrr toplasın acikliyorum hahaha

1 adet 1 euro

1 adet 50 cent

1 adet 20 cent

2 adet 2 cent

4 adet 1 cent

Toplammmmm

1 euro 78 cent

Yürü be yesaaaaaa coin al coin alt coinlerden iota al haah

Bibibella Bibibella samati ne yaptin?

Benim samat gibi bi kagidim daha var. Arada duzeltme yapar ama hic agresif inis cikisi yok hergun 2 3 kurus artar. Bazen 10 kurus artar iki gun 2 3 kurus eksi yapar.
Yatir 5 bin ayda 1000 tl getirsin cinsi bi kagit. Samattan 10.49dan cikmistim bir yerden patlayacagini dusunup. simdi bunun icin tetikteyim. Korktum vallahi

Back