- 5 Ağustos 2016
- 11.151
- 32.035
- 598
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #4.301
Kizlatrr toplasın acikliyorum hahaha
1 adet 1 euro
1 adet 50 cent
1 adet 20 cent
2 adet 2 cent
4 adet 1 cent
Toplammmmm
1 euro 78 cent
Yürü be yesaaaaaa coin al coin alt coinlerden iota al haah
Kız portakalUmudumuz bunlara kaldi
Ben de gecen evde 125 euro buldum ama nasil zıpladim
Nereden alıyorsun? Sana güzel peynir yapan yer söyleyeyim :)Edirne peyniri de aklinizda bulunsun
Balikesirde hayvancilik cok. Bize genelde ordan geliyor. Kendim de yapiyorum ama edirneye gidip aliyorum bazen. Hem gezmek olsun
Eki Görüntüle 2779587
Bakin biraz zengünlük görün
1 dolar 27 cent 2 dime haric para edecek hic bisey yok. Burasi 10 tl etse... bir de 1 pound 20 pence var 10da buna deama siz yine de beni zengün sanın.
Ama bunlardan hem kafa hem gülen sürat çıkar ha
Benimkilerden zorla gülen bi yüz anca çizebildim ahahah
Bekle durBen bu banka,para işlerini kocama bırakmıştım, çocuklardan teli bile elime almak mesele diye...bugün de burdaki bankamı bloke ettişifreyi hatırlayamadığı için burda yeni şifreyi mektupla gönderiyorlar bir de
Nereden alıyorsun? Sana güzel peynir yapan yer söyleyeyim :)
Ben satin aldigimiz evde 200 euro buldum aylar sonra kilerdeUmudumuz bunlara kaldi
Ben de gecen evde 125 euro buldum ama nasil zıpladim
Ben satin aldigimiz evde 200 euro buldum aylar sonra kilerde
Sorma patladik mis gibi artı bin tl deydi eksiye düsdü hemde ne biçim 600 e yakin kayıp var cuma çilabilseydik 30 tl eksiydi halledemedik pazartesi kurtulduk iyice batmadan neyse kısmet genele bakarsak artım çok olduğundan çok üzulmedim.Bibibella samati ne yaptin?
Benim samat gibi bi kagidim daha var. Arada duzeltme yapar ama hic agresif inis cikisi yok hergun 2 3 kurus artar. Bazen 10 kurus artar iki gun 2 3 kurus eksi yapar.
Yatir 5 bin ayda 1000 tl getirsin cinsi bi kagit. Samattan 10.49dan cikmistim bir yerden patlayacagini dusunup. simdi bunun icin tetikteyim. Korktum vallahi
Merhabalar
Hisseyi satmak istedim. Emir girildi dedi kaldı öyle sonra da satmadı. Hissem duruyor hala. Neden öyle olmuş olabilir?
Kuveyttürk kullanıyorum. Işığı satacaktım
Sorma patladik mis gibi artı bin tl deydi eksiye düsdü hemde ne biçim 600 e yakin kayıp var cuma çilabilseydik 30 tl eksiydi halledemedik pazartesi kurtulduk iyice batmadan neyse kısmet genele bakarsak artım çok olduğundan çok üzulmedim.
Bi akrabam çok ciddi eksi yapti ondanen sevdiğim egpro hiç üzmedi
IyiymisBen de calistigim restoranda bi kere yerleri süpürdüm temizlik personeli hastaydi. 150 euro buldum
O günden beri kavga cikar calisanlar arasinda ben süpürcem diye
Bizde 23 den girdik egproya hiç cikmadik ondanSeans kapaninca mi emir girdin acaba?
Veya yuksek fiyata mi girdin acaba?
Egpro guzel kagit. Ben 32den girdim 47de ciktim. Gapli ciktigi icin dusecegini hesaplamistim.
39dan yine girdim.
Samata ben de uzuldum, ama borsa boyle, totalde artidaysan artidasin. En guzel bakis acisi
Ben satin aldigimiz evde 200 euro buldum aylar sonra kilerde
Boşuna demiyorlar para parayı çekiyor diyeBen de calistigim restoranda bi kere yerleri süpürdüm temizlik personeli hastaydi. 150 euro buldum
O günden beri kavga cikar calisanlar arasinda ben süpürcem diye
Bizde 23 den girdik egproya hiç cikmadik ondanayrıyetten azcık daha 38.7 den almısım baska bir hesaptan ama 23 nedir ya ne efsane
Senin sayende egpro benim yüzümü güldürdüSorma patladik mis gibi artı bin tl deydi eksiye düsdü hemde ne biçim 600 e yakin kayıp var cuma çilabilseydik 30 tl eksiydi halledemedik pazartesi kurtulduk iyice batmadan neyse kısmet genele bakarsak artım çok olduğundan çok üzulmedim.
Bi akrabam çok ciddi eksi yapti ondanen sevdiğim egpro hiç üzmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?