• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gunaydin kizlar bugunde zengin uyanmadim :KK70:
Aksam ekranda bana geeel diye bagiran coin tabiki artmis, benim takili kaldigim asagi inmis🙃
Sanal paralar revacta bu aralar uzulme yarin seninki artar onlar düşer 😃
Günaydın kızlar..
Coin konusunda yazıyorsunuz ya, çok pis çılgınlık yapasım geliyor.
Şeytan diyor altın, fon ne varsa zararına boz.
Coine yatır o zararı çıkar.

Şeytana uyma diye durduruyorum kendimi ammaa ne zamana kadar bilmem.
Yok yok seytana uyma elinde olanlar da degerlenir simdi altin doviz düşüşte ama hic belli olmaz piyasaların işi

Kizlarrrrrrrr toplasınnnnnnn

Yıllar yıllar yillar önce yurt dışına gidip gelmiştim

Evde bunlar duruyordu

Dun gece aklıma geldiler sabah ilk iş çıkardım tek tek

Sizce zengin oldum mu

Kaç para var burada bi deyin hele hahahaha

Gülen surat yaptım ama yan çıkmış ya hahah

Eki Görüntüle 2779313
Euro mu onlar ? 😃
Bu bende dee var hepsi iyi olmuyor. Temizlik malzemelerinde doğal markalari seviyordum amaa cook gidince döndüm kimyasala 😂 bana sabun , tuvalet kağıdı ve rulo dayanmiyor. Bunlari şok, bim gibi yerlerden aliyorum simdilik en uygunlari onlar. Iki gunde bir bitiyor :/
Ben de ekolojik ürünler kullanıyordum ama hem internetten siparis isi var hem de eve taşıması diye (is yerindeyken zor oluyordu simdi de zamlar malum) normal ürünlere gectim yine nispeten daha az kokulu olanlari tercih ediyorum alerjimi tetiklemeyecek sekilde. Kagit urunlerde de en uygun bim vs degil artik, ben migrosta indirime girince birer paket aliyorum zaten eskisi bitmeden yenisi stoklanmis oluyor. Kağıt havlu ayda yilda bir alirim sık kullanmam, mutfak havlusu ve kurulama bezlerini daha cok kullaniyorum sebze kurulamada falan (anneden kalma aliskanlik 🙂) hem daha ekonomik hem az atık 😉)
Tuvalet kağıdı v.s. bende baktım hep şok bim a101 e ama bana hiç uygun gelmedi fiyatlar.Belli kalitedeki markalar marketlerde indirime girince alıyorum ben genelde.Şimdi benimde toplu bir kağıt alışverişi yapmam lazım.
Migrosta indirim vardi bitmediyse bi bak derim bugun son gun olabilir ya da dun bitmis olabilir

Aaa ne güzel ben de evden ekstra yapabileceğim is arıyorum aslında :) yani amac para kazanmak tabii degil gerci el.isine sardim bu aralar hatta birkac senedir kokulu tas meshur alip yapsam mi.diyorum sonra boşuna is cikarma diyip vazgeçiyorum :)
Kokulutas üç dört yıl önce çok modaydı modası geçti artık ben bir senedir hiç sipariş almiyordum mesela.. Şuan epoksi(kronik rahatsızlığiniz varsa reçinesi ağır gelebilir),polimer kil,amigurumi moda.. Birde. Evde mantı, içli köfte,yaş pasta, erişte yapımları çok meşhur.. Güzelde sipariş alıyorlar...

Sanal paralar revacta bu aralar uzulme yarin seninki artar onlar düşer 😃

Yok yok seytana uyma elinde olanlar da degerlenir simdi altin doviz düşüşte ama hic belli olmaz piyasaların işi

Euro mu onlar ? 😃

Ben de ekolojik ürünler kullanıyordum ama hem internetten siparis isi var hem de eve taşıması diye (is yerindeyken zor oluyordu simdi de zamlar malum) normal ürünlere gectim yine nispeten daha az kokulu olanlari tercih ediyorum alerjimi tetiklemeyecek sekilde. Kagit urunlerde de en uygun bim vs degil artik, ben migrosta indirime girince birer paket aliyorum zaten eskisi bitmeden yenisi stoklanmis oluyor. Kağıt havlu ayda yilda bir alirim sık kullanmam, mutfak havlusu ve kurulama bezlerini daha cok kullaniyorum sebze kurulamada falan (anneden kalma aliskanlik 🙂) hem daha ekonomik hem az atık 😉)

Migrosta indirim vardi bitmediyse bi bak derim bugun son gun olabilir ya da dun bitmis olabilir

Valla euro:)

Bana da yaz bana da :)

Zeytinlerden memnunsan onu da yaz.

Babaannem eskiden bize Hatay'daydı yeşil kırma zeytin gönderirdi.
Allah'ım nasıl lezzetliydi. Ye ye doyamazdık.
Netten bakıyorum buluyorum lezzetine güvenemediğim için almıyorum.

Geçen sene Mersin'e gitmistim.
Orda bir hurmalı mamul yedim. Gelirken de iki kutu aldım. Annemlere de kargolatmistim. O nasıl bir lezzettir Rabbim.

Şimdi aynı lezzet mıdır bilmediğimden acaba yaşıyorum nette bulduklarımda.
Yeminle burda konu açıp Mersinli birinden rica etmeyi bile düşündüm.
Aldığım yeri söyleyip alıp yollar mısın diyecektim.:KK70:

Off benimki boğaza yatırım arkadaşlar.
Nasıl fakir kaldım bilmem kaç:KK70:
Yaaa nomu mamul benim şu dünyada ekmekten sonra ikinci göz bebeğim🌸 Bana da yaz lütfen neresiyse orası🙏🙏

Yaaa nomu mamul benim şu dünyada ekmekten sonra ikinci göz bebeğim🌸 Bana da yaz lütfen neresiyse orası🙏🙏

Mersinli misin kız yoksa?:)
Aldığım yer orada hastaneye yakın bir Ciğerci Apo vardı ünlü.
Oraydı. Kapı önünde stand kurmuslardi.
Ama ben büyük değil küçük hurmalı mamullerden almıştım bence küçükler daha güzel.

Kızlar günaydın, Tr’de bizim zeytin, badem tarlamız var. Ben de kargolarım size mahsüllerimizden🌸🌸 bizimki daha yeni fide ama bikaç yıla satışa başlarız inşallah💪🧿

bu arada kripto para işine ben de giricem ama burdaki hesaptan nasıl yapacağımı bilmiyorum. Eşim becerememiş, bana da bir sürü negatifini yolladı yine. Burdan yardım edecek biri var mı bana🙏🙏 mavimli mavimli senin bilgin var mı :KK37: bitte🌸

Mersinli misin kız yoksa?:)
Aldığım yer orada hastaneye yakın bir Ciğerci Apo vardı ünlü.
Oraydı. Kapı önünde stand kurmuslardi.
Ama ben büyük değil küçük hurmalı mamullerden almıştım bence küçükler daha güzel.
Yok canım yaaa:) ben Manisalıyım artık kütükte🥰

Kokulutas üç dört yıl önce çok modaydı modası geçti artık ben bir senedir hiç sipariş almiyordum mesela.. Şuan epoksi(kronik rahatsızlığiniz varsa reçinesi ağır gelebilir),polimer kil,amigurumi moda.. Birde. Evde mantı, içli köfte,yaş pasta, erişte yapımları çok meşhur.. Güzelde sipariş alıyorlar...
Ona da cevre gerekiyor ben öyle instagramdan hesap acamam eşe dosta anca, polimer kilden de taki yapiliyordu sanki ben yillar yillar önce taki kursunda kullanmistim keyifli bir sey ugrasmasi😍 epoksiyi arastirayim kronik hastalığım hayati yasamama engel değil ama kokular alerjiyi tetikleyebilir (bu ek hastalık 🤭)
Hadi yine iyisin 🤣
Kızlar günaydın, Tr’de bizim zeytin, badem tarlamız var. Ben de kargolarım size mahsüllerimizden🌸🌸 bizimki daha yeni fide ama bikaç yıla satışa başlarız inşallah💪🧿

bu arada kripto para işine ben de giricem ama burdaki hesaptan nasıl yapacağımı bilmiyorum. Eşim becerememiş, bana da bir sürü negatifini yolladı yine. Burdan yardım edecek biri var mı bana🙏🙏 mavimli mavimli senin bilgin var mı :KK37: bitte🌸
Ne kadar dusuncelisiniz😍 benim de annem yapar zeytini receli falan bir de bademi cevizi cok sever bahceye de dikmiş ama daha yeni
Gercekten köyden/memleketten gelen ürünler daha iyi oluyormus ben de sehirde yasayinca farkettim

Arkadaslar nomunomuchua nomunomuchua dun hesap actirdim ya,daha da bakamadim annemdeyim.
Donerken denemistim girmistim mobil hesaplara.
Oyle kaldi,bugun mesaj gelmis mobil sifreniz degisti,bu islem size ait degilse .... numaraya mesaj atin diye.Ciddiye almadim sildim,fakat 4 rakamli sifremle gercekten de hesaba giremedim.Nedir bu simdi o_O

Mihail Zoscenko Mihail Zoscenko cibörek yaptim gel 😄😄

Sunu farkettim hamuru et suyuyla yogurmak türkiyede pek bilinmiyor😃😃😃 kıymali börek, manti vs yaparken hamuru et suyuyla yogurun hanimlar 😍😍
Eline sağlık hem yatırımcı hem hamarat hatunum :)) hiç duymamıştım et suyuyla yoğurma ama mantıklıymış, yakın zamanda zor ama hamur açarsam deneyeceğim kesin :rolleyes:

Kripto para isini hic bilmiyorum malesef 🙄 ben yatirimlarimi Türkiyedeki hesabim üzerinden yürütüyorum. Kusura bakma yardimci olamadim 😔

Arkadaslar nomunomuchua nomunomuchua dun hesap actirdim ya,daha da bakamadim annemdeyim.
Oyle kaldi,bugun mesaj gelmis mobil sifreniz degisti,bu islem size ait degilse .... numaraya mesaj atin diye.Ciddiye almadim sildim,fakat 4 rakamli sifremle gercekten de hesaba giremedim.Nedir bu simdi o_O
Acaba biraz zaman geçti de öyle mi girdin? Ben anlamam da şifre konusunda bazen belli süresi oluyor ve o süre geçince kabul etmiyor sistemler yeniden şifre gönder demek gerekiyor ben de gecen hafta yaşadım o yuzden yazmak istedim

Ona da cevre gerekiyor ben öyle instagramdan hesap acamam eşe dosta anca, polimer kilden de taki yapiliyordu sanki ben yillar yillar önce taki kursunda kullanmistim keyifli bir sey ugrasmasi😍 epoksiyi arastirayim kronik hastalığım hayati yasamama engel değil ama kokular alerjiyi tetikleyebilir (bu ek hastalık 🤭)

Hadi yine iyisin 🤣

Ne kadar dusuncelisiniz😍 benim de annem yapar zeytini receli falan bir de bademi cevizi cok sever bahceye de dikmiş ama daha yeni
Gercekten köyden/memleketten gelen ürünler daha iyi oluyormus ben de sehirde yasayinca farkettim
Kesinlikle tadı çok farklı herşeyin..ben o yüzden küçük yere/eşimin memleketine yerleşme kararı almıştım ama kaynanam yüzünden kaçma kararı aldım tekrar büyükşehire😬😬 ama yine gel git yapıp ilgilenicem💓💓

Canım onların verdiği şifre geçici, kendi şifreni oluşturman gerekiyor olmasın?

Acaba biraz zaman geçti de öyle mi girdin? Ben anlamam da şifre konusunda bazen belli süresi oluyor ve o süre geçince kabul etmiyor sistemler yeniden şifre gönder demek gerekiyor ben de gecen hafta yaşadım o yuzden yazmak istedim
Canım onların verdiği şifre geçici, kendi şifreni oluşturman gerekiyor olmasın?
Belki de arkadaslar,hic bakmadim zaten,anneme gelince yardim edeyim filan derken.
Lily deneyeyim bakalim,hic hesapta actirmamistim daha once,dediginiz gibidir buyuk ihtimal

Belki de arkadaslar,hic bakmadim zaten,anneme gelince yardim edeyim filan derken.
Lily deneyeyim bakalim,hic hesapta actirmamistim daha once,dediginiz gibidir buyuk ihtimal
Ben de Tr’deki hesabımı yeni aktive ettim, aylardır orda boş boş duran paramı alabilmek için..sabah banka şifre gönderdi, sisteme girer girmez kendi şifrenizi oluşturun sayfası belirdi, sen muhtemelen orayı es geçtin..bankadan tekrar şifre iste en iyisi🙏

Kesinlikle tadı çok farklı herşeyin..ben o yüzden küçük yere/eşimin memleketine yerleşme kararı almıştım ama kaynanam yüzünden kaçma kararı aldım tekrar büyükşehire😬😬 ama yine gel git yapıp ilgilenicem💓💓
Ben de ailemin oldugu sehri sevsem de oradaki kurumlari beğenmedim ic ice küçücük odalar bana daral gelir 😄 bir de küçük yerler oldugu icin sosyallik az ben de artık sakin sessiz emekli.modunda yasamaktan sıkıldım biraz gezmek istiyorum 20li yaslarim emekli gibi gecti insan sosyallik ariyor gençken

Ben de Tr’deki hesabımı yeni aktive ettim, aylardır orda boş boş duran paramı alabilmek için..sabah banka şifre gönderdi, sisteme girer girmez kendi şifrenizi oluşturun sayfası belirdi, sen muhtemelen orayı es geçtin..bankadan tekrar şifre iste en iyisi🙏
Not aldigim baska bir sifreyle denemisim😄
Girdim hesaba sorun yok.
Fakat bu sifreleri bir yere ayrica not etmeli,boyle yanlisliklar kacinilmaz yoksa:confused:

Nasılsınız borsanın sultanları 🤩 ben geçen haftalarda nerdeyse 3 binle dalıyordum borsaya, neyse dedim iş bankasından hesap açıyım öyle artık. Sanal borsaylada ilgilenmiyorum takip sıfır neyse dün hesabı açtım, 2 gündür sanal borsadayım ama kendimi zor kurtarıyorum :skandal:kar getiren hisseye denk gelemedim. Hıyarım var diyene tuz alıp koşuyorum:KK53: böylemiydi bu laf, gerçek borsa hayallerde kalıcak galiba bitmiycek bu staj:işsiz:

Back