- Konu Sahibi nomunomuchua
- #4.261
Sanal paralar revacta bu aralar uzulme yarin seninki artar onlar düşerGunaydin kizlar bugunde zengin uyanmadim
Aksam ekranda bana geeel diye bagiran coin tabiki artmis, benim takili kaldigim asagi inmis
Yok yok seytana uyma elinde olanlar da degerlenir simdi altin doviz düşüşte ama hic belli olmaz piyasaların işiGünaydın kızlar..
Coin konusunda yazıyorsunuz ya, çok pis çılgınlık yapasım geliyor.
Şeytan diyor altın, fon ne varsa zararına boz.
Coine yatır o zararı çıkar.
Şeytana uyma diye durduruyorum kendimi ammaa ne zamana kadar bilmem.
Euro mu onlar ?Kizlarrrrrrrr toplasınnnnnnn
Yıllar yıllar yillar önce yurt dışına gidip gelmiştim
Evde bunlar duruyordu
Dun gece aklıma geldiler sabah ilk iş çıkardım tek tek
Sizce zengin oldum mu
Kaç para var burada bi deyin hele hahahaha
Gülen surat yaptım ama yan çıkmış ya hahah
Eki Görüntüle 2779313
Ben de ekolojik ürünler kullanıyordum ama hem internetten siparis isi var hem de eve taşıması diye (is yerindeyken zor oluyordu simdi de zamlar malum) normal ürünlere gectim yine nispeten daha az kokulu olanlari tercih ediyorum alerjimi tetiklemeyecek sekilde. Kagit urunlerde de en uygun bim vs degil artik, ben migrosta indirime girince birer paket aliyorum zaten eskisi bitmeden yenisi stoklanmis oluyor. Kağıt havlu ayda yilda bir alirim sık kullanmam, mutfak havlusu ve kurulama bezlerini daha cok kullaniyorum sebze kurulamada falan (anneden kalma aliskanlik ) hem daha ekonomik hem az atık )Bu bende dee var hepsi iyi olmuyor. Temizlik malzemelerinde doğal markalari seviyordum amaa cook gidince döndüm kimyasala bana sabun , tuvalet kağıdı ve rulo dayanmiyor. Bunlari şok, bim gibi yerlerden aliyorum simdilik en uygunlari onlar. Iki gunde bir bitiyor :/
Migrosta indirim vardi bitmediyse bi bak derim bugun son gun olabilir ya da dun bitmis olabilirTuvalet kağıdı v.s. bende baktım hep şok bim a101 e ama bana hiç uygun gelmedi fiyatlar.Belli kalitedeki markalar marketlerde indirime girince alıyorum ben genelde.Şimdi benimde toplu bir kağıt alışverişi yapmam lazım.