• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Belli mi olur belki bana ordan ucuz marka kremler collagen tabletler getir dersin 🤪 ama getirmem haberin olsun 😅😅
kuzumm ben yıllarrrr yıllarrrr önce yurtdışına akraba arkadaş yerleştirmişimmmm.o işi çoktann hallettim yanii.çantaları ayakkabıları nasıl alıyorum sanıyordunnn? :rolleyes:

Ben zaten savunamadım. Affedin diye yalvardım sadece.
Bir de, anama gittim-babama gittim de değil, hakikaten kötüye kullanmışlar.
Yahu, isteyen anlaşmalı olduğumuz yerlerden ücretsiz terapi alıyor özel psikologdan-terapistten, aman coronada daralmasın çalışanlarımız eve tıkıldıkları için diye.
Patronlar delirmekte çok haklı.
Karşılığında da adamlar kapı gibi sözleşmelerini yaptılar, şimdi de kullanıyorlar işte.

Ama çok çok üzücü oldu, çok ağır şeyler yaşadık.:KK43:

Yok GeyikliGece GeyikliGece , öyle böyle değil. Çok açık kötüye kullanma var.
Keşke öyle olsaydı...
Çalışalarımı çıkaran beni de çıktı bilsin diye dikilirdim karşılarına.
Benim duygum utanma oldu bugün.

Hatta, hukukçular, adamların aleyhine işverenin - işten çıkarma dışında da- işlem yapabileceğini dahi söylediler.
Valla kotuye kullanmalari hic iyi olmamis ben Marttan beri evdeyim haftada 1 markete çıkardım Haziran sonrasi birkac kez ise cagrildim gittim ama sonrasinda evden hic cikmadim.diyebilirim market alışverişini online yapmaya basladim.sadece saglik ocagi/eczane ve kapi önüne çöp atmaya çıkıyorum baska çıkmıyorum. Koca yazi evde geçirdim. Ve idari izinli oldugum halde evden hep destek verdim iş yerindekilere sonra is yerinden laptop ayarladilar Haziran sonrasi, kasımda da evden calisma geldi iyice kısıtlandım ona rağmen dikkat etmedigim iddia edildi ki idari izinde olan bir cok kisi memleketine, gezmelere tatillere pikniklere gittiler. Yani ben 1 senedir neredeyse eve tıkıldım bir de mesai saatinde bilgisayara bagliyim düşünün yasadigim kisitlanmayi ve bu süreçte online bir psikologla da görüştüm ama benimkisi işle ilgiliydi zirt pırt ise cagrildigim icin, bana psikoloğun dediği "kaygilariniz normal, bilinmeyen bir seyle karsi karsiyayiz, etkileri de bilinmiyor " (kronik hastalığım var bagisiklik sistemim asiri zayıf)
Yani demem o ki, insanlar 1 haftasonu bile sabredemiyor ben 1 yildir evdeyim ve bu virus icin de kimse dikkat etmiyor komşularım bile maskesiz geziyor! Keske suistimal.etmeselermis bu dar bogazda issiz kalmislar :(
Çarşamba günü alacaklarımı unutmayayım diye şöyle sepet hazırladım kendime şimdi... Bakıyoruuum bakıyoruuum bu kadar tutacak bir şey almadım diyorum içim sızlıyor... bakıyoruuum bakıyoruuum... yağı 2 tane alacaktım 1 e düşürdüm. Diş suyunu 2 senedir erteliyorum artık erteleme dedim... bir tek cips fuzuli onu da kızımla eğlenerek yiyoruz diye silmeyeceğim. Ama bakakaldım bi aldıklarıma bakıyotum bi fiyata... daha alıncak onca şey varken 1 marketten alacağım şu kadarcık parçanın bu kadar tutması...Eki Görüntüle 2779184
Zaten uc bes sey alsan 100 lira oluyor hemen, ben de migrostan alışveriş yapiyorum haftalik 150-200 ₺ gidiyor. Aldığım da süt/yogurt/peynir/yumurta tarzi günlük gıdalar
Arkadaslar neleri stok yapıyorsunuz? Mesela ben cook cabuk el sabunu bitiriyorum. Tuvalet kağıdı ve rulo kağıdi da.
En uygun sokta bulmustum 5'li el sabunu 5.5 tlydi. Daha uyguna bulamazsam da stok mantıklı gelmiyor. Siz stogu uygun bulunca mi aliyorsunuz?
Bir de hakiki ürünlerden vazgeçemiyorum onlar olmasa daha cok yatirim yapabilirim.
Bal, tereyağ, kaşar, kaymak, zeytinyağı, cay gibi ürünleri en iyisinden nerede meshur güzelse ordan siparis etme huyum var. Veee hepsi cok fazla tutuyor :/
Ben indirimde görürsem deterjan, tuvalet kağıdı, kati/sıvı sabun gibi şeyler alıyorum. Artik almam ama 1 senelik stogumu yaptım birkac senedir böyle yapıyorum şimdi evdeyken kapima kadar gelmesinin avantajı da var tabii. Gecenlerde bakliyat indirimi vardi migrosta onlardan da aldim bana epey gider. Ben pek bal yemem en son annem vermişti koylulerden aliyorlar, zeytinyagini hataydan getiren bir arkadastan, tereyagi da marketten 250 gramlik alıyorum o da hamurisi yapacaksam lazim.olur diye yoksa yemeklerde kullanmam.
Benim aldiklarim pahali herhalde :/ pek anlamiyor da olabilirim. Biraz araştırıp yorum okuyup puanlarına bakip, eşe dosta sorup aliyorum. Karstan siparis ettigim tereyag kilosu 82 tlydi mesela. Gel de kurabiye yap onunla 😂 zeytinyagini 5 litre 200 tlye yakin bir rakama aliyorum. Bi de sadece tereyag ve zeytinyagiyla yemek yapma huyum var 🤔 daha uygun seceneklere göz atabilirim. Çünkü bu da birikimden aslında.
Baya pahalıya gelmis bence kurabiye icin marketten de alabilirsin margarinden daha saglikli en azindan
Benim evimin 3 odasi bos. 😄😄 depo olarak kiraya mi versem 😝🤑🤑

Hem de dev rulo. Ben de cilgin gibi aldim.
Oooo 3 oda nasil boş yaa? Benim de bir odam bos gibi, kitap kolilerim ve ortalikta fazla gordugum herseyi oraya koyuyorum evi 1+1 gibi kullaniyorum
biz de eve ayçiçekyağı ve margarin almayız.ama zeytinyağı çok fiyatlandıı.kızartmayı ayçiçekle yapmayı düşünüyorum artıkk.
Ben de en son aycicek yagi aldim cok kızartma yapmasam da arada canim patates kızartması çekiyor zeytinyagi ile ağır oluyor tadi
Öncelikle aramıza hoşgeldin..Ben dört yıl önce söz düğün doğum günleri için magnet yapıyordum annem ozaman benimle heykel mi yapıyorsun diye dalga geçmişti bir süre sonra ben siparişlere yetisemeyince de yardıma gelmişti heykel de espiri olarak kaldı aramızda 😂
Aaa ne güzel ben de evden ekstra yapabileceğim is arıyorum aslında :) yani amac para kazanmak tabii degil gerci el.isine sardim bu aralar hatta birkac senedir kokulu tas meshur alip yapsam mi.diyorum sonra boşuna is cikarma diyip vazgeçiyorum :)
aynen.çalışmayan 5 tane pc 1 tv bir de çamaşır makinesi var.birilerine lazım olurmuşşşşşşş.pandemiden de evde kaldılarrrrrr
Kız bu ne😲 lazim.degilse ve yaptiramiyorsan letgodan falan sat bari yedek parca niyetine ya da yaptırıp sat
Facete gruplar var ihtiyaci olanlar post aciyor onlarla da paylasabilirsin
aynen öylee.her halının bir de yedeği var ben de.halı dükkanı gibiyimmm maalesefff
Hadi yaa... kac tane yedek halin var ? :) bir tavsiye, öğlen 13:30da trt1de fazlasi zarar programını izle😃 ben severek izliyorum valla tam benim kafada bir program gerci o stoklamaya da karsi 🙈

Arkadaşlar ceycey de bilir toplu alıntı yaparim 🤭 okudukca cevap yazmak istediklerimi alintilara ekliyorum hem geri dönüp ne yazacaktim derdi olmuyor hem de telefondan bu sekilde kolayıma geliyor

Arkadaslar neleri stok yapıyorsunuz? Mesela ben cook cabuk el sabunu bitiriyorum. Tuvalet kağıdı ve rulo kağıdi da.
En uygun sokta bulmustum 5'li el sabunu 5.5 tlydi. Daha uyguna bulamazsam da stok mantıklı gelmiyor. Siz stogu uygun bulunca mi aliyorsunuz?
Bir de hakiki ürünlerden vazgeçemiyorum onlar olmasa daha cok yatirim yapabilirim.
Bal, tereyağ, kaşar, kaymak, zeytinyağı, cay gibi ürünleri en iyisinden nerede meshur güzelse ordan siparis etme huyum var. Veee hepsi cok fazla tutuyor :/

Bende bu sekilde aliyorum ama cark islemeye baslayinca hepsinin zamani oluyor
Illa denk geliyor
Birde bazi urunlerde kisitli secenekten alirim, her markaya alisamiyorum
Internet alisverisi cok kullanirim hic birsey olmasa puan geliyor

Tüh senin zenginligini bekliyordum ya ://
Valla sabahin bu saati coinciler icin girdim meraktan 😃😃

Yaaa kiyamam :D
Biri tutsa biri tutmuyor ya cok acaip birsey tetris gibi:D
Ama simdi yalan yok 2 garanti var yola cikmis gidiyorlar
Biri son yolcularini bekliyor
Oynamalik olan para takildi sadece :D

Benim aldiklarim pahali herhalde :/ pek anlamiyor da olabilirim. Biraz araştırıp yorum okuyup puanlarına bakip, eşe dosta sorup aliyorum. Karstan siparis ettigim tereyag kilosu 82 tlydi mesela. Gel de kurabiye yap onunla 😂 zeytinyagini 5 litre 200 tlye yakin bir rakama aliyorum. Bi de sadece tereyag ve zeytinyagiyla yemek yapma huyum var 🤔 daha uygun seceneklere göz atabilirim. Çünkü bu da birikimden aslında.
Tereyağı 50 lira civarına var karsta, güzel de üstelik. 80 lira olan muhtemelen biraz daha iyisidir, içindeki yağ oranı vs ama 50 lira olan da kötü değil kesinlikle. Keza kaşar da yine aynı fiyatlarda 40-50 (gerçi buralarda 75e satıyorlar yöresel ayağına 🤓). Zeytinyağını ben de 25-30 lira civarına alıyorum. Fiyatların son zamanlarda artması normal artık.

Gunaydin kizlar bugunde zengin uyanmadim :KK70:
Aksam ekranda bana geeel diye bagiran coin tabiki artmis, benim takili kaldigim asagi inmis🙃
Elon musk abimiz baya yuklu girismis coine.O coin dedikce artiyo masallahh. .Benim aldigim da artmis.Gune zengin uyandim.🤣🤣
Gunaydinlarrr🙋‍♀️🙋‍♀️

Elon musk abimiz baya yuklu girismis coine.O coin dedikce artiyo masallahh. .Benim aldigim da artmis.Gune zengin uyandim.🤣🤣
Gunaydinlarrr🙋‍♀️🙋‍♀️

O artik Tesla firmasina bitcoin ile odeme yapilabilecegini acikladi. Asil sebep bu.
Dun dusus bekleniyordu, ama tarih tekerrur etmedi.
Galiba uzun vadeye gecme zamani geliyor

Back