- 3 Eylül 2012
- 21.840
- 57.442
- 798
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #4.241
Zararına bozma nomucum:)Günaydın kızlar..
Coin konusunda yazıyorsunuz ya, çok pis çılgınlık yapasım geliyor.
Şeytan diyor altın, fon ne varsa zararına boz.
Coine yatır o zararı çıkar.
Şeytana uyma diye durduruyorum kendimi ammaa ne zamana kadar bilmem.
Günaydın kızlar..
Coin konusunda yazıyorsunuz ya, çok pis çılgınlık yapasım geliyor.
Şeytan diyor altın, fon ne varsa zararına boz.
Coine yatır o zararı çıkar.
Şeytana uyma diye durduruyorum kendimi ammaa ne zamana kadar bilmem.
En sağlıklısı ama mecburen yollari ayirmak gerekiyor :/biz de eve ayçiçekyağı ve margarin almayız.ama zeytinyağı çok fiyatlandıı.kızartmayı ayçiçekle yapmayı düşünüyorum artıkk.
Tereyağı 50 lira civarına var karsta, güzel de üstelik. 80 lira olan muhtemelen biraz daha iyisidir, içindeki yağ oranı vs ama 50 lira olan da kötü değil kesinlikle. Keza kaşar da yine aynı fiyatlarda 40-50 (gerçi buralarda 75e satıyorlar yöresel ayağına). Zeytinyağını ben de 25-30 lira civarına alıyorum. Fiyatların son zamanlarda artması normal artık
Fiyatlar marketten ucuz Mihail nerden buldun öyle:) cook super olmasi gerekmiyor aslinda sadece hakiki olduğundan emin olmak istiyorum çünkü daha cok vereceksem bari kesin hakiki olsun kafasindayim:) oyle bize köyden gelen cok sey de olmaz. Tanıdık bildikte yok. O yuzden anca arastirmalarimla bulup aliyordum. Gecen daha uygununu buldum ama o da 65 tlydi kilosu tereyağın. Aslinda evde de yapılabiliyormuş birinden öğrensem kesin denemek isterim:)Tereyağı 50 lira civarına var karsta, güzel de üstelik. 80 lira olan muhtemelen biraz daha iyisidir, içindeki yağ oranı vs ama 50 lira olan da kötü değil kesinlikle. Keza kaşar da yine aynı fiyatlarda 40-50 (gerçi buralarda 75e satıyorlar yöresel ayağına). Zeytinyağını ben de 25-30 lira civarına alıyorum. Fiyatların son zamanlarda artması normal artık.
Bu bende dee var hepsi iyi olmuyor. Temizlik malzemelerinde doğal markalari seviyordum amaa cook gidince döndüm kimyasalaBende bu sekilde aliyorum ama cark islemeye baslayinca hepsinin zamani oluyor
Illa denk geliyor
Birde bazi urunlerde kisitli secenekten alirim, her markaya alisamiyorum
Internet alisverisi cok kullanirim hic birsey olmasa puan geliyor
Bugün yarın öbür gün bilmem ama bir gün ben de bitcoinlencem
Dayanamiycam sanki.
Araştırma yapıyorum bu yüzden.
Söyle bir yazışma buldum ınstada.
Hesap önermiş olmayayım diye karaladım.
Sonuçta ne kadar güvenilir bilmiyorum.
Donanım cüzdan neymiş onu arastircam.
Siz biliyor musunuz kızlar?
Tuvalet kağıdı v.s. bende baktım hep şok bim a101 e ama bana hiç uygun gelmedi fiyatlar.Belli kalitedeki markalar marketlerde indirime girince alıyorum ben genelde.Şimdi benimde toplu bir kağıt alışverişi yapmam lazım.Bu bende dee var hepsi iyi olmuyor. Temizlik malzemelerinde doğal markalari seviyordum amaa cook gidince döndüm kimyasalabana sabun , tuvalet kağıdı ve rulo dayanmiyor. Bunlari şok, bim gibi yerlerden aliyorum simdilik en uygunlari onlar. Iki gunde bir bitiyor :/
Annem evde de yapar tereyağını arada, süt kooperatifinden tenekeyle kaymak alıyor babam, fazla zor değil diye biliyorum ama denemedim hiç. Özelden atayım sana nerelerden aldığımızı reklam olmasın şimdi :)) bu arada firmaları tanımıyorum kalitelerine de kefil değilim çok anlamadığım için, sadece tüketici olarak şimdiye kadar bir şikayetimiz olmadı lezzetleri de iyi peynirlerinin falan.En sağlıklısı ama mecburen yollari ayirmak gerekiyor :/
Fiyatlar marketten ucuz Mihail nerden buldun öyle:) cook super olmasi gerekmiyor aslinda sadece hakiki olduğundan emin olmak istiyorum çünkü daha cok vereceksem bari kesin hakiki olsun kafasindayim:) oyle bize köyden gelen cok sey de olmaz. Tanıdık bildikte yok. O yuzden anca arastirmalarimla bulup aliyordum. Gecen daha uygununu buldum ama o da 65 tlydi kilosu tereyağın. Aslinda evde de yapılabiliyormuş birinden öğrensem kesin denemek isterim:)
Annem evde de yapar tereyağını arada, süt kooperatifinden tenekeyle kaymak alıyor babam, fazla zor değil diye biliyorum ama denemedim hiç. Özelden atayım sana nerelerden aldığımızı reklam olmasın şimdi :)) bu arada firmaları tanımıyorum kalitelerine de kefil değilim çok anlamadığım için, sadece tüketici olarak şimdiye kadar bir şikayetimiz olmadı lezzetleri de iyi peynirlerinin falan.
olsun yaw şimdi süt ürünleri uzmanı değilim damak tadı da herkesin farklı tavsiye etmiş gibi olmayayım. böyle de hassasumaman yaz nolcak ya sonuna ytd yaz gec :)
Annem evde de yapar tereyağını arada, süt kooperatifinden tenekeyle kaymak alıyor babam, fazla zor değil diye biliyorum ama denemedim hiç. Özelden atayım sana nerelerden aldığımızı reklam olmasın şimdi :)) bu arada firmaları tanımıyorum kalitelerine de kefil değilim çok anlamadığım için, sadece tüketici olarak şimdiye kadar bir şikayetimiz olmadı lezzetleri de iyi peynirlerinin falan.
ay aman yazayım gitsin o vakit :)) acar süt karstan alıyoruz peynir ıvır zıvırını, zeytini de mardinsepet'ten alıyorum, derik zeytini (aşığım kendisine). link vermek günahtır belki diye yazmadım ama googlayınca çıkıyor zaten, yine söylüyorum kızlar tavsiye niteliğinde değildir belki daha iyileri vardır :))Bana da yaz bana da :)
Zeytinlerden memnunsan onu da yaz.
Babaannem eskiden bize Hatay'daydı yeşil kırma zeytin gönderirdi.
Allah'ım nasıl lezzetliydi. Ye ye doyamazdık.
Netten bakıyorum buluyorum lezzetine güvenemediğim için almıyorum.
Geçen sene Mersin'e gitmistim.
Orda bir hurmalı mamul yedim. Gelirken de iki kutu aldım. Annemlere de kargolatmistim. O nasıl bir lezzettir Rabbim.
Şimdi aynı lezzet mıdır bilmediğimden acaba yaşıyorum nette bulduklarımda.
Yeminle burda konu açıp Mersinli birinden rica etmeyi bile düşündüm.
Aldığım yeri söyleyip alıp yollar mısın diyecektim.
Off benimki boğaza yatırım arkadaşlar.
Nasıl fakir kaldım bilmem kaç
ay neydi acaba o yediğin, hurmayı da çok severim he :)) gerçi benim sevmediğim şey azdırBana da yaz bana da :)
Zeytinlerden memnunsan onu da yaz.
Babaannem eskiden bize Hatay'daydı yeşil kırma zeytin gönderirdi.
Allah'ım nasıl lezzetliydi. Ye ye doyamazdık.
Netten bakıyorum buluyorum lezzetine güvenemediğim için almıyorum.
Geçen sene Mersin'e gitmistim.
Orda bir hurmalı mamul yedim. Gelirken de iki kutu aldım. Annemlere de kargolatmistim. O nasıl bir lezzettir Rabbim.
Şimdi aynı lezzet mıdır bilmediğimden acaba yaşıyorum nette bulduklarımda.
Yeminle burda konu açıp Mersinli birinden rica etmeyi bile düşündüm.
Aldığım yeri söyleyip alıp yollar mısın diyecektim.
Off benimki boğaza yatırım arkadaşlar.
Nasıl fakir kaldım bilmem kaç
ay neydi acaba o yediğin, hurmayı da çok severim he :)) gerçi benim sevmediğim şey azdır
Ay ne diyorsun ben de geliyorumMihail Zoscenko cibörek yaptim gel
Sunu farkettim hamuru et suyuyla yogurmak türkiyede pek bilinmiyorkıymali börek, manti vs yaparken hamuru et suyuyla yogurun hanimlar
ay aman yazayım gitsin o vakit :)) acar süt karstan alıyoruz peynir ıvır zıvırını, zeytini de mardinsepet'ten alıyorum, derik zeytini (aşığım kendisine). link vermek günahtır belki diye yazmadım ama googlayınca çıkıyor zaten, yine söylüyorum kızlar tavsiye niteliğinde değildir belki daha iyileri vardır :))
Ay ne diyorsun ben de geliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?