• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu da şok listesi... bu sene şu taze peynirden hiç alamamıştım geçtiğiniz ay da kaktüs modunda yaşadım demiştim ya kahvaltı domates zeytin peynir patates ten sıkıldm diye onu alıcam bu ay kendime ödül. Vazgeçmek istemiyorum yaa eşim de tost çok seviyor 1 içinde 2 hafta evde oluyor esnek çalışmadan dolayı. kaşarı da iptal edemem o yüzden. Kıyma almayacağım sanırım bu ay da bu gidişle.
Screenshot_20210209-000053_Cepte ok.jpg

Arkadaslar neleri stok yapıyorsunuz? Mesela ben cook cabuk el sabunu bitiriyorum. Tuvalet kağıdı ve rulo kağıdi da.
En uygun sokta bulmustum 5'li el sabunu 5.5 tlydi. Daha uyguna bulamazsam da stok mantıklı gelmiyor. Siz stogu uygun bulunca mi aliyorsunuz?
Bir de hakiki ürünlerden vazgeçemiyorum onlar olmasa daha cok yatirim yapabilirim.
Bal, tereyağ, kaşar, kaymak, zeytinyağı, cay gibi ürünleri en iyisinden nerede meshur güzelse ordan siparis etme huyum var. Veee hepsi cok fazla tutuyor :/

Ben neyi uygun bulursam...
Dev rulo kagit havlular 4 tl idi ekimde, 250 adet aldim.
Gecen yumos emrivakiyle 10 tane aldim
Makarna 1.95ti aldim
Pinar süt 7.45ten 4.90a inmisti aldim

Makarna 1.95ti aldim
250 adet rulo kağıt mıı?kilere bile sığmazzzz nerede saklıyorsun merak ettim?

Makarna 1.95ti aldim
Çok iyiymis bu fiyatlar morportakal. Havlu kağıda icim gitti simdi 😅 o kadar cook kullanıyorum ki normal havlu kullanmayi sevmiyorum.

Temizlik malzemesi de dahil pek stok alışkanlığım yok, zaten aldığım uzun süre gidiyor bitince gidip bir daha alıyorum, öyle 3-5 paket olmaz bende aynı şeyden. Pandemi başlangıcında tek bir paket makarna-un almadım örneğin :)) ama ben tek yaşadığım için bu böyle yani fazla bir tüketimim olmuyor, kalabalık aile olsam ucuz bulmuşken alayım derdim ama yine de büyük stoklar yapmazdım biliyorum kendimi.

Ben de zeytini mardinden peyniri karstan zeytinyağını egeden hataydan falan alıyorum internet sağolsun :KK70: açıkçası markete göre çok da fark etmiyor, daha pahalı değil yani. Ama yine dediğim gibi, tek kişilik harcama olduğu için daha kolay, kalabalık ailede tüketim daha fazla olur fiyat/performansı daha iyi kontrol etmek lazım.
Benim aldiklarim pahali herhalde :/ pek anlamiyor da olabilirim. Biraz araştırıp yorum okuyup puanlarına bakip, eşe dosta sorup aliyorum. Karstan siparis ettigim tereyag kilosu 82 tlydi mesela. Gel de kurabiye yap onunla 😂 zeytinyagini 5 litre 200 tlye yakin bir rakama aliyorum. Bi de sadece tereyag ve zeytinyagiyla yemek yapma huyum var 🤔 daha uygun seceneklere göz atabilirim. Çünkü bu da birikimden aslında.

Benim aldiklarim pahali herhalde :/ pek anlamiyor da olabilirim. Biraz araştırıp yorum okuyup puanlarına bakip, eşe dosta sorup aliyorum. Karstan siparis ettigim tereyag kilosu 82 tlydi mesela. Gel de kurabiye yap onunla 😂 zeytinyagini 5 litre 200 tlye yakin bir rakama aliyorum. Bi de sadece tereyag ve zeytinyagiyla yemek yapma huyum var 🤔 daha uygun secenekelere göz atabilirim.
biz de eve ayçiçekyağı ve margarin almayız.ama zeytinyağı çok fiyatlandıı.kızartmayı ayçiçekle yapmayı düşünüyorum artıkk.

Ne heykeli yapıyorsun ben yeniyim aranizda birseyleri kacirmis olabilirim kusura bakma
Öncelikle aramıza hoşgeldin..Ben dört yıl önce söz düğün doğum günleri için magnet yapıyordum annem ozaman benimle heykel mi yapıyorsun diye dalga geçmişti bir süre sonra ben siparişlere yetisemeyince de yardıma gelmişti heykel de espiri olarak kaldı aramızda 😂

biz de eve ayçiçekyağı ve margarin almayız.ama zeytinyağı çok fiyatlandıı.kızartmayı ayçiçekle yapmayı düşünüyorum artıkk.

Ben de kizartmalar icin aycicek kullaniyorum.
Zeytinyaginda kizartma tadi hosuma gitmiyor. Halbuki zeytinyagini ücretsiz aliyorum

Bugün 3 kişi işten çıkarıldı. Tazminatsız hiç bir şeysiz.
Çıkış evraklarında benim imzam var, yetkili sıfatıyla :KK43:
Ne yaparlar, nasıl iş bulurlar bilmiyorum. Hele böyle bir ekonomide.
Çok dramatik şeyler yaşandı. Çoluk çocuklu insanlar. Benden medet umdular.
Çok uğraştım, patronlarla karşı karşıya geldim, ama bir şey yapamadım. Gerçekten çok üzgünüm.
Gercekten üzücü zor bir durum. Umarim hepsi de is bulur.

Hahaha

Surekli alisveris yaptigindan olmasin 🤪🤪🥰🥰
sabahtan beri pazarlıktayımmm sonunda 29 tl si bakiye yüzde onda indirim kuponuyla ck bel çantasını 165 e almayı başardımmmm.çingennn gibimm pazarlık yaptımm vallaaaa.kendime sevgililer günü hediyesi aldımm. :rolleyes:

Ben de kızımın kıyafetlerinden satılcak durumda olanları satıcam. Eşe dosta ya da face de gruptan ihtiyacı olana veriyodum. Onları da paraya çevirme zamanı geldi.
Bencede öyle yap. Ben genelde çocukların özellikle küçük oğlumun herseyini satıyorum. Aldığım parayla başka ihtiyaçlarını alıyorum .

Back