o buraların en zengünn kadınııı tam 28 tane evi varrrr.dünya insanıııı yatırımm uzmanııııı.bizlerde fakirleriz işte burada takılannnn
Aman aman zenginin parası zugurdun çenesi olayi desene biz zugurtler düşünür dururuz artik nasil aldi diye

Borsa

Allah seni ne etmesin

Benim aylik 30 bin tl araba taksitim var haftasonlarini dus, bu ay bi de kisa günde 2 kazansam zaten ancak taksit cikiyor
amanınnnnnnnn benim araba senin arabanın 3 aylık taksidinden 10 000 fazla yaniii.yakacağımm uleynnnn yarın arabayııııı.resmenn hurdaya biniyormuşummmm

amanınnnnnnnn benim araba senin arabanın 3 aylık taksidinden 10 000 fazla yaniii.yakacağımm uleynnnn yarın arabayııııı.resmenn hurdaya biniyormuşummmm

Ee ben sana ne alip sattigimi soyluyorum ben bilmem beyim bilir diyip cekiliyorsun kenara

Borsadan anlamam hic o riske girmem ama 30 bin de ne bileyim benim 6 aylik maasim

Borsa candir

Bi ay 30 bin denklestiremedim 20 bin kredi cektim. Nasil fantazi

Ee ben sana ne alip sattigimi soyluyorum ben bilmem beyim bilir diyip cekiliyorsun kenara

Borsa candir
Borsa ile ilgili biri var arkadasimin eşi, ben risk olarak goruyorum batmak da var isin ucunda
Ben garantici insanim belirsizlik sevmem güvenemem
Şu an tek hayalim araba almak, kaç senedir alayim.alayim hep bir sey cikiyor şu pandemide cok ihtiyac duydum valla eve tıkıldım arabam olsa gezerdim

Bilincsiz girip batan cok var, haklisin.
Ben cok saglam adimlarla gidiyorum, guzel simdilik sükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…