- Konu Sahibi nomunomuchua
- #4.121
Nasil yaneee?Ben 60 bin tale ile 3 bin tale kazandim. Zengün degülüm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nasil yaneee?Ben 60 bin tale ile 3 bin tale kazandim. Zengün degülüm
ben altından her gün ayrı batıyorumm.konuşmaa konuşmaaaaaaBen 60 bin tale ile 3 bin tale kazandim. Zengün degülüm
o buraların en zengünn kadınııı tam 28 tane evi varrrr.dünya insanıııı yatırımm uzmanııııı.bizlerde fakirleriz işte burada takılannnnNasil yaneee?
Aman aman zenginin parası zugurdun çenesi olayi desene biz zugurtler düşünür dururuz artik nasil aldi diyeo buraların en zengünn kadınııı tam 28 tane evi varrrr.dünya insanıııı yatırımm uzmanııııı.bizlerde fakirleriz işte burada takılannnn
gümüş hesabı açıp gümüş alacağımm.o ucuz hem.bozuk paralarımızla alırızzzzAman aman zenginin parası zugurdun çenesi olayi desene biz zugurtler düşünür dururuz artik nasil aldi diye
Nasil yaneee?
o buraların en zengünn kadınııı tam 28 tane evi varrrr.dünya insanıııı yatırımm uzmanııııı.bizlerde fakirleriz işte burada takılannnn
Mantikli...gümüş hesabı açıp gümüş alacağımm.o ucuz hem.bozuk paralarımızla alırızzzz
amanınnnnnnnn benim araba senin arabanın 3 aylık taksidinden 10 000 fazla yaniii.yakacağımm uleynnnn yarın arabayııııı.resmenn hurdaya biniyormuşummmmBorsa
Allah seni ne etmesin
Benim aylik 30 bin tl araba taksitim var haftasonlarini dus, bu ay bi de kisa günde 2 kazansam zaten ancak taksit cikiyor
Borsadan anlamam hic o riske girmem ama 30 bin de ne bileyim benim 6 aylik maasimBorsa
Allah seni ne etmesin
Benim aylik 30 bin tl araba taksitim var haftasonlarini dus, bu ay bi de kisa günde 2 kazansam zaten ancak taksit cikiyor
bekarların evlenme mevsimini bekliyorum altın artsın diyeeeMantikli...
Youtubeda da gümüş alın diyorlardı sanirim bir astrologdu emin olamadim
Benim.altin hesabim.var da alim.yapan yok oyle hesap duruyor kendi halinde
Allahim.yaa şuna bak, yine zeenginmişsin bende o da yokamanınnnnnnnn benim araba senin arabanın 3 aylık taksidinden 10 000 fazla yaniii.yakacağımm uleynnnn yarın arabayııııı.resmenn hurdaya biniyormuşummmm
Artar bence yaa simdi döviz de kontrol altinda tutuluyor diye biliyorum emin olmamakla birlikte oyle soylentilrr vardibekarların evlenme mevsimini bekliyorum altın artsın diyeee
amanınnnnnnnn benim araba senin arabanın 3 aylık taksidinden 10 000 fazla yaniii.yakacağımm uleynnnn yarın arabayııııı.resmenn hurdaya biniyormuşummmm
Borsadan anlamam hic o riske girmem ama 30 bin de ne bileyim benim 6 aylik maasim
Ama hadi sende hala acmadinmigümüş hesabı açıp gümüş alacağımm.o ucuz hem.bozuk paralarımızla alırızzzz
Ya benim bugün bir gaza gelesim var bir gaza gelesim var
Biri özelden dürtse şu uçacak şu kacacak diye kredi çekip girecem hahsh
Borsa ile ilgili biri var arkadasimin eşi, ben risk olarak goruyorum batmak da var isin ucundaEe ben sana ne alip sattigimi soyluyorum ben bilmem beyim bilir diyip cekiliyorsun kenara
Borsa candir
Borsa ile ilgili biri var arkadasimin eşi, ben risk olarak goruyorum batmak da var isin ucunda
Ben garantici insanim belirsizlik sevmem güvenemem
Şu an tek hayalim araba almak, kaç senedir alayim.alayim hep bir sey cikiyor şu pandemide cok ihtiyac duydum valla eve tıkıldım arabam olsa gezerdim