• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

o buraların en zengünn kadınııı tam 28 tane evi varrrr.dünya insanıııı yatırımm uzmanııııı.bizlerde fakirleriz işte burada takılannnn:rolleyes:
Aman aman zenginin parası zugurdun çenesi olayi desene🤣 biz zugurtler düşünür dururuz artik nasil aldi diye

Borsa 😁😁

Allah seni ne etmesin 😃😃😃

Benim aylik 30 bin tl araba taksitim var 😀😀 haftasonlarini dus, bu ay bi de kisa 😃 günde 2 kazansam zaten ancak taksit cikiyor 😄😄😄😄😄😄
amanınnnnnnnn benim araba senin arabanın 3 aylık taksidinden 10 000 fazla yaniii.yakacağımm uleynnnn yarın arabayııııı.resmenn hurdaya biniyormuşummmm :rolleyes:

amanınnnnnnnn benim araba senin arabanın 3 aylık taksidinden 10 000 fazla yaniii.yakacağımm uleynnnn yarın arabayııııı.resmenn hurdaya biniyormuşummmm :rolleyes:

Ee ben sana ne alip sattigimi soyluyorum 😀 ben bilmem beyim bilir diyip cekiliyorsun kenara 😉🤪🤪🤪

Borsadan anlamam hic o riske girmem ama 30 bin de ne bileyim benim 6 aylik maasim

Borsa candir 😄😄

Bi ay 30 bin denklestiremedim 20 bin kredi cektim. Nasil fantazi 😄😄

Ee ben sana ne alip sattigimi soyluyorum 😀 ben bilmem beyim bilir diyip cekiliyorsun kenara 😉🤪🤪🤪

Borsa candir 😄😄
Borsa ile ilgili biri var arkadasimin eşi, ben risk olarak goruyorum batmak da var isin ucunda
Ben garantici insanim belirsizlik sevmem 😃 güvenemem
Şu an tek hayalim araba almak, kaç senedir alayim.alayim hep bir sey cikiyor şu pandemide cok ihtiyac duydum valla eve tıkıldım arabam olsa gezerdim

Borsa ile ilgili biri var arkadasimin eşi, ben risk olarak goruyorum batmak da var isin ucunda
Ben garantici insanim belirsizlik sevmem 😃 güvenemem
Şu an tek hayalim araba almak, kaç senedir alayim.alayim hep bir sey cikiyor şu pandemide cok ihtiyac duydum valla eve tıkıldım arabam olsa gezerdim

Bilincsiz girip batan cok var, haklisin.
Ben cok saglam adimlarla gidiyorum, guzel simdilik sükür 😄😄

Back