• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar sizden ilham alarak ben de dolap uygulamasini yuklemeye karar verdim. Nişan alisverisinde benefit'in kaş kalemini almistim ama tonu açık geldi. Sadece bir kez denemisim o zaman satabilirim iyi rakama
kozmetik de çok satılıyor, bir de bazı eşyaları (kozmetik de buna dahil) veremiyosun mesela çevrene, geçenlerde dolabımı elden geçirdim temiz kıyafetlerimi ihtiyaç sahipleri için ayırdım ama atıyorum stilettoyu veremezsin. bu uygulamalar bu tür şeyler için güzel.

Ay canım sen iyimisin?
Önemli bir şey yoktur inşallah
Bugün 3 kişi işten çıkarıldı. Tazminatsız hiç bir şeysiz.
Çıkış evraklarında benim imzam var, yetkili sıfatıyla :KK43:
Ne yaparlar, nasıl iş bulurlar bilmiyorum. Hele böyle bir ekonomide.
Çok dramatik şeyler yaşandı. Çoluk çocuklu insanlar. Benden medet umdular.
Çok uğraştım, patronlarla karşı karşıya geldim, ama bir şey yapamadım. Gerçekten çok üzgünüm.

Çok uğraştım, patronlarla karşı karşıya geldim, ama bir şey yapamadım. Gerçekten çok üzgünüm.
Tazminatsız neden çıkardılar ki? Allah yardımcıları olsun inşallah, geçenlerde benim de kuzenim 10 yıldan uzun süredir çalıştığı kurumsal işletmeden çıkarıldı (büyük holdinglerden biri). ev ödemesi var, biri kreş çağında biri yaşına girmemiş iki bebek var, eş çalışmıyor :( tazminatını verdiler ama kuzenimin. insan bir şeyler yapmak istiyor ama elden ne gelir. keşke böyle durumlar yaşanmasa.

Gerçekten çok üzücü 😔 son zamanlarda çok fazla oluyor.Senin elinden de birşey gelmezki.Umarım en kısa zamanda çok daha iyi iş bulurlar.

vaay şimdi baktım şnitzele benziyo, arasına ne koyuyonuz?
bi de portakalım kvas yapıyor musunuz evde, ben seviyorum ama buralarda bulamadım. turşu gibi kursam olur mu :KK70:

Tereyagi tarhun ve maydanoz oluyor ama ben reyhan falan da koyuyorum kafama göre 😃😃

Kvass yapiyorum, pancar ve havuç. Ben peynir yaptigim icin peynir alti suyu cikiyor onunla yapiyorum.
Yoğurt suyuyla yapabilirsin peyniralti bulamazsan. Sirke de fermente eder ama tursu suyuna, salgama dönecek bu sefer 😃😃

Ay nasil tazminatsiz ama?

Tazminatsız neden çıkardılar ki? Allah yardımcıları olsun inşallah, geçenlerde benim de kuzenim 10 yıldan uzun süredir çalıştığı kurumsal işletmeden çıkarıldı (büyük holdinglerden biri). ev ödemesi var, biri kreş çağında biri yaşına girmemiş iki bebek var, eş çalışmıyor :KK43: tazminatını verdiler ama kuzenimin. insan bir şeyler yapmak istiyor ama elden ne gelir. keşke böyle durumlar yaşanmasa.
Ay nasil tazminatsiz ama?

Biz Nisan'dan beri uzaktan çalışıyoruz.
İşverenler ciddi yatırım yaptı, herkesi uzaktan çalışmaya geçireblecek teknolojiler için.
Tuvalet kağıdına kadar da ek ödemeler var. Allah var, inkâr edemem.
Uzaktan çalışma sözleşmeleri imzaladık. Kimse evinden ayrılamaz.
Bu 3'ü, okullar da yok diye oralara buralara gidip duruyorlarmış.
Biri hastalanmış, özel sigorta kullanmış, şehir başka. Sigortaları da şirket ödüyor. Ayağına dolanacak ya işte, boş bulunmuş herhalde.
Bizim İK ve Muhasebe outsource. Patronların emriyle sessizce takibe almışlar herkesi.
Bana söylememişler, korurum diye. Bugün çatır çatır çıkardılar.

bend e krediyle almadımmm.4 yıl önce param 2012 modele yetti onu aldımm.kredi yi borcu sevmiyorummm.altın fırlayacak diyorlarrrr yaza alabilirsin bir araççç
Inşallah :) bence de artacak
Bakalim insallah alirim modeli eski de olsa, ayağımı yerden kessin, acemiliğimi atayim azicik da hevesimi alayim sonrasi Allah kerim
5 2 0 mıydııı o zenginlik şifresiiiiii :rolleyes:
Acil para sekansi onun adi😃 ama ben buna biraz dusunce gucu olarak bakiyorum inanirsan cekersin olayi😉
Burda krediyle borsa kağıdı alıyor arkadaşlar hey yavrum heyy 😂 bende çok sıkıldım kredi ödemekten bundan sonra nakit alır satarın diyordum ama bugün altın almak için kredi çekme fikriyle uyandım 🤪
Ay yok sakin hic girme kredi islerine, faizler yüksek bu aralar

Biz Nisan'dan beri uzaktan çalışıyoruz.
İşverenler ciddi yatırım yaptı, herkesi uzaktan çalışmaya geçireblecek teknolojiler için.
Tuvalet kağıdına kadar da ek ödemeler var. Allah var, inkâr edemem.
Uzaktan çalışma sözleşmeleri imzaladık. Kimse evinden ayrılamaz.
Bu 3'ü, okullar da yok diye oralara buralara gidip duruyorlarmış.
Biri hastalanmış, özel sigorta kullanmış, şehir başka. Sigortaları da şirket ödüyor. Ayağına dolanacak ya işte, boş bulunmuş herhalde.
Bizim İK ve Muhasebe outsource. Patronların emriyle sessizce takibe almışlar herkesi.
Bana söylememişler, korurum diye. Bugün çatır çatır çıkardılar.

Tüh, yani bu kadar büyük bir şeye mal olacağını düşünmemişlerdir.
Ancak evi iş yeri sağlamiyorsa evden ayrilmama sarti kosamaz. Iş mahkemesinden acsinlar hemen dava, imza baglayici olmaz.

Back