- 10 Nisan 2014
- 42.148
- 113.357
- 798
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #4.101
yok ben bdv de burda bir de geyik topiğim var oradayımmm.arada saç cilt bakımlarında dolanırım ama yazmammm.Ceycey sen koronasavar a yaziyormuydun
Bi an orada aksam muhabbetleri aklima geldi
Ne ara yatirima paraya dustuk biz
yok ben bdv de burda bir de geyik topiğim var oradayımmm.arada saç cilt bakımlarında dolanırım ama yazmammm.
seni gorunce basliyorum siritmaya.
C ceycey0406 bugun soylemesi ayip corba yaptim. Kayinvalidem de zeytinyagli bi yemek yapmis getirdi.
Mantinin da hamuru hazirdi. Manti yapicam dedim. Kayinvalidem de ugrasma domatesli makarna yap dedi. Domates yok mevsimden oturu almiyorum dedim.
"Salcali da biseye benzemezzzz, en iyisi mantiyi yapalim " demez mi, aldi beni bi gülme. Kadincagiz anlamsizca izliyor beni
çağırın beni de gelirimmmmmm.Pandeminin ilk doneminde kurulmustu orada da cok kafa dagittim sonra yetisemedim ama seni hatirlayamadim ozur dilerim
Bdv top1 yildiz ona ait 100 puan
Hele bazen cok tatli oluyor
Sen hangi alanlara yatirim yaptin, tuvalet kagidi kahve cay fln?
Bana havlu kagit lazim mutfak icin son paketi actim
çağırın beni de gelirimmmmmm.
Bugun ekgyo ve viking aldim sattim para kazandim.
Manti yatirimi yaptim 10 paket dondurucuya
ben haziran ayı geliyor halaa bitiremiyorumm.kıtlık varmış gibi dolduruyorumm.bir 5 çekmeceli bir sandık tipi bir de buzdolabının kendi dondurucusu artı kileri tıka basa doldurdum.savaş çıksa 6 ay aç kalmaaammAy 2. Cok guzelmis
Bizim dondurucularda birsey var üreme yetenegi var asla bosalmiyor
ben haziran ayı geliyor halaa bitiremiyorumm.kıtlık varmış gibi dolduruyorumm.bir 5 çekmeceli bir sandık tipi bir de buzdolabının kendi dondurucusu artı kileri tıka basa doldurdum.savaş çıksa 6 ay aç kalmaaamm
ben haziran ayı geliyor halaa bitiremiyorumm.kıtlık varmış gibi dolduruyorumm.bir 5 çekmeceli bir sandık tipi bir de buzdolabının kendi dondurucusu artı kileri tıka basa doldurdum.savaş çıksa 6 ay aç kalmaaamm
34 büyük şişe domates çorbası yapmışımmmm akla bakkk.pişir pişir bitmiyorrrrBen de salata malzemesi, yogurt ve ekmek haric 3 4 ay rahat yasarimbunlari taze almak gerekiyor tabi
34 büyük şişe domates çorbası yapmışımmmm akla bakkk.pişir pişir bitmiyorrrr
doğranmış domates zebilll gibii biber de öylee.patlıcan közü de abartmışımmm.Bende de dunya kdr domates var bu ara menemen corba zirt pirt pisiyor
Gecen bakmistim muhabbet koyu dedim.hic girmeyeyim ama yorumlari okudum son iki sayfadalily86 burası da yatırım topiğiii .ama yatırım topiği mi geyik topiği mi arada karışıyorr.sitenin en zenginnnn kadınları ve zenginleşme adayları buradaa
Ahahaha annemin buzlugu da öyledir bir gıdım sey koyacak yer yok hala daha ne yapsam diye düşünürben haziran ayı geliyor halaa bitiremiyorumm.kıtlık varmış gibi dolduruyorumm.bir 5 çekmeceli bir sandık tipi bir de buzdolabının kendi dondurucusu artı kileri tıka basa doldurdum.savaş çıksa 6 ay aç kalmaaamm
Bozulmaz yaa domates konservesi, bu sene az yaparsindoğranmış domates zebilll gibii biber de öylee.patlıcan közü de abartmışımmm.
bugün hanginiz zenginn oldu bakalımmmm?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?