- 5 Ağustos 2016
- 11.151
- 32.035
- 598
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #4.021
ben kıza altın biriktirelim üniversitede lazım olur.paramız olmazsa okuyamazsın a101 e veririm çalışmaya ozaman da seni demiştimm.şimdilerde haldır haldır birikim yapıyor kumbarasınaaaa
Eşimin eniştesi sürekli kredi çeker bir krediyle diğerini kapatır falan eşimin yigeni bir gün bizden birşey istemişti şuan alamayiz paramız yok diyince bankadan alalım babamın bankası var demiştiPeki benim oglum...
Henuz 4 yasinda oldugunu unutmayalim lutfen...
Bir gün dedesiyle bankaya gitmis pandemi öncesi muhtemelen 3 yasinda bile degil. Bankadan para cekmisler.
Bunu aklina nasil kazimissa...
Herhangi bisey olunca "dedem bankadan para alar, bankadan ona cok para vererler"
Sen buyuyunce ne olucaksin?
"Bisey olmuycam bankadan para alarim"
Bankadan sinirsiz para alabildigimizi saniyor
Bilmiyorum ztn bana cok benziyor anasi soyleniyor bana cektiyse biriktirirse yine soylenir anasina cektiyse 2 kat ugrasirben kıza altın biriktirelim üniversitede lazım olur.paramız olmazsa okuyamazsın a101 e veririm çalışmaya ozaman da seni demiştimm.şimdilerde haldır haldır birikim yapıyor kumbarasınaaaa
Şuan düşüşte gösteriyor evet ama bugün yükseldi cuma günü 410 du şuan 412Eki Görüntüle 2778716
Günaydiiiin...
Altin konusunda cahil ve acemiyim biliyorsunuz. Bu altin simdi dusmus mu de yaninda kirmizi yon isareti var?
Ben sanki cuma daha ucuza aldim, 409 gibi biseye aldim gibi.
Acil edit; 410a almisim :)
Merhaba ceycey dolapta kesinti oluyor mu? Bir de kargo gelip evden aliyor mu ? Oyle bir anlasmasi var mi dolabindolapta satıcı ve alıcı birbirlerini tanımıyorlar bu güvenlii.para dolap hesapta kalıyor ürün onaylanınca da satıcının hesabına geçiyor.üründe belirtilmeyen kusur vs. varsa anca iade talep edebiliyor.onun dışında beğenmedimm bedeni uymadı vs. bahanelerle iade yapamıyorrr.ben 13 bine yakın kazandım 3 yıla yakın sürede.herşeyyiii alıyorlarrrr.kargo kodu veriyor sistem satılınca o kodla kargoluyorsunnn kimseyle muhatap olmadannn
Ahmet mergeni dinledim tv de . Altin dusmez gibi dedi ama 407 408 ler destekmis . 407 nin altina duserse alt destek 380 lerBen 380e dusecegini ongoruyorum ya,ikinci esigimi hic soylemeyeyim simdi.
Benim alacagim icin demiyorum,keske hic kimse zarar etmeseydi,ama 6 aylik tahminlerim tuttu ayniyle,dilerim herkes zararini kapatir zamanla..
Evet 380 li rakamlardan bahsediyorlar bende gördümMerhaba ceycey dolapta kesinti oluyor mu? Bir de kargo gelip evden aliyor mu ? Oyle bir anlasmasi var mi dolabin
Ahmet mergeni dinledim tv de . Altin dusmez gibi dedi ama 407 408 ler destekmis . 407 nin altina duserse alt destek 380 lertabi uzun vade de illa ki cikaciktir . Ytd
Benim bilgim yok o hesaplarla ilgili ama Tl cinsinden mi biriktirmek istiyorsun?Kizlar,hani su cocuklar icini hesap aciliyo ya belli bir yasa gelene kadar dokunamiyosun bazi bankalardan aciliyor.Yaptirsam mi?Mantikli mi? Bir ara bireysel emekliligi otomatik gecirmislerdi hatirlayan vardir.Ben hemen cikmistim.Esim cikmamis.4 senedir falan cuzi miktar cekiliyor.Bende yaptirsam mi oglanlar icin ? Bilemedim
Canım, sen üzülme artık lütfenEvet 380 li rakamlardan bahsediyorlar bende gördümdolar içinde 6.8 görülebilir diyorlar
İns olmaz cunku uzun zamandir bu kadar dusmemis altin . Cok ekonomiden anlamiyorum ama bu kadar dusmesi de iyi mi bilmiyorum.Evet 380 li rakamlardan bahsediyorlar bende gördümdolar içinde 6.8 görülebilir diyorlar
İnşallah canım inşallahCanım, sen üzülme artık lütfenbahsedilen bu ay için taban fiyat, yaza yükselir inşallah altın
Bence cocuk hakli,boyle birikimci akilli annesi varken bankadan oluk oluk para alar tabikisiPeki benim oglum...
Henuz 4 yasinda oldugunu unutmayalim lutfen...
Bir gün dedesiyle bankaya gitmis pandemi öncesi muhtemelen 3 yasinda bile degil. Bankadan para cekmisler.
Bunu aklina nasil kazimissa...
Herhangi bisey olunca "dedem bankadan para alar, bankadan ona cok para vererler"
Sen buyuyunce ne olucaksin?
"Bisey olmuycam bankadan para alarim"
Bankadan sinirsiz para alabildigimizi saniyor
Arkadaslar,çi... Sep..inden cikolatali gul keklerden kendine gelen ya da gonderen var mi,nasil,tadi guzel mi acaba?
Dogumgunu hediyesi olarak gondermek istiyorum ama cekiniyorum da.
Siparis vermedim portakalcim,cikolatada karar kildim digeri daha albenili de olsa.Evet sen isin icindeydin,nasil da unuttum..Geç mi kaldim bilmem, acayip kanserojen. Görünüş tabii cezbedici... Tavsiye etmem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?