Bim in yağı bize yaramadı bir de orkide yaramadı. O yüzden danışmak istedim :) çok haklısın... üretici kazanmıyor hiç.

Ben de

Annem hep biryağ kullanirdi.
Ben daldan dala atlıyorum ne bulursam.
Market market gezip biryağ aramıyorum valla.
Annem de kızıyor.

Ama internette buldum geçen kilosu 13 tl biryağ çok ucuz tabi. Sipariş vercem diye kafama koydum.
En temizi aslında taşımak yok kazık yemek yok. Kapında.

Ben de bi uygulama buldum burası küçük şehir olduğu için pek kampanyalı uygulamalar hizmet vermiyor. Bulduğum uygulama yerel bi market üzerinden ilk 120 tl lik alışverişe 20 tl indirim veriyor. Olin in kgsi 12 küsüre geliyor o şekilde ama migrosun kendi yağı normal hali kgsi 11 küsür. Ben de migrosu deneyeyim bari dedim hem gezmiş gelmiş olurum almaya giderken

Uygulama adını alabilir miyiz :)

Ben migrosunkini de kullanmıştım, açıkçası ayçiçek yağının markasına göre değiştiğini bilmiyordum, biminki dokundu demişsin ya şaşırdım ilk kez duyduğumdan :)) ben ayçiçek yağından pek anlamam zaten senede en fazla 2 litre bitiriyorumdur onu da en ucuzu hangisiyse onu alırım. Annem de marka ayırmaz mesela.

Annem para vermişti ihtiyacin olur bir faturani odersin diye ben gidip 20 lt yağ almıştım ben stokcuyum geçen sene okadar tuvalet kağıdı,peçete almışım ki hâlâ bitiremedik.. 15 gün önce taşındık kayinpederim ne çok peçete taşıdık yaa dedi İndirim bulduğum zaman hiç affetmem bozulmayacak olan herşeyi fazla fazla alırım çünkü eşim esnaf yazın işlerimiz çok iyi kışın sadece faturalara çalışıyoruz yükü hafifletmek için yazın stok yapıyorum kışın kullanıyoruz..

Evet bende okudum haberini oyuzden girmeyi düşünmüyorum ben.. Şubat ayı halka arz da rekor olacakmış öyle söyleniyor.. Şuan beklediğim kâri alırsam öyle değerlendireceğim orta ve uzun vade değerlendirmeye karar verdim al sat günlük çok riskli..

Hayirlisi
Beklenen tarih ne acaba?
Ben girerim oransal da olsa

Detaylara iyi bakip surekli takipte kalinca aslinda al sat guzel. Getirisi tatli.
Ama cok yorucu. Stresi kanser eder. Ben onunla ugrasana kadar normal is yapar para kazanirim.
Su aralar ise gitmedigim icin yapiyorum al sat sadece.
Orta ve uzun her zaman temizdir. Benim kagit suan ekside mesela ama bakip gülüyorum hedef tarihim mayis sonu.
Dussun, cikar diyebiliyorum.

Borsayı anlayan bilen insanlar için al sat tatlı canım ama bana çok riskli geldi.. Aldığım kağıt yükselince satış yapacaktım oğlan anne çişim geldi dedi koştur koştur lavaboya gittik geldik baktım düşüşe geçmiş kâr ettim diye sevinirken eksiye girmişim.. Sürekli gözün ekranda olacak birde anlamıyorum ya sen diyorsun bak ekside ama gülüyorum diye ben ekside olunca eyvah daha da mi düşecek diye o gün satış yaptım eksiyle kapattım günü.. şuan tek hissem var 15 TL artıda bekliyorum daha da yükselmesini sürekli gözüm TLF da değil öğrenene kadar böyle ilerlemeyi düşünüyorum...

Aynen tam zamanli mesai gibi al sat. Saniyelik, 10da 10.82den acti 10.01de 10.76dan satabildim 10.01de 10.10a dusmus. 1 dk icinde, ben ilk saniyelerde yakalayip sattim yine.
Baya basini beklemek lazim. Boyle olunca da diyorum ki ya bosver normal is yap kazan parani bundan daha yorucu degil ki

Hanımlar ya ben şimdi birkaç video izledim de stoploss zincir emir falan ben anlamadım mantığını. Anlatan adam da çok karmaşık anlatmış gibi geldi sürekli duraksamış ben anlamadığım için mi karmaşık geldi karmaşık anlattığı için mi anlamadım bilemedim

Bana bunu anlatabilecek olan var mı :))

Ay saniyelerle kaybedip kazanmaya kalbim dayanmaz benim

Arzda rekor olursa millet altin bozup ona kacarsa altin daha da duser mi diyorum,sesli dusundum alanlar uzulmeyin,altin ALTINdir,almaya bakalim
Hayirlisi
Beklenen tarih ne acaba?
Ben girerim oransal da olsa
Girersin tabii hocam,gir de seslen bize ne oluyo ne bitiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…