- 12 Temmuz 2006
- 4.899
- 9.378
- 683
- 39
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #3.781
Ben migros ya da Carrefour un kendi yağlarını kullanıyorum. Hiç de mide yakmaz dokunmaz. Al dene bence mutlaka. Hatta bim bile kullandım ne yapayım çok pahalı diğerleri.Ben sanırım bu işi beceremiyorum... umudum da çok oynaklaştı.
Çok teşekkür ederim :)
Değmezmiş :)
Çok geçmiş olsun :)
Kızlar sıvıyağım tamamen bitti. Çarlambayı bekliyorum alabilmek için. Fiyatlar çok fena. Yudum ve olin kullanıyordum ama migrosun kendi markasına döneceğim sanırım üreticisi salat ve kırlangıç sıvıyağlarını üreten firmaymış. Nasıl o yağlar mide yakar mı dokunur mu iyi midir?
Gece de alışveriş listemi hazırladım heyecanla çarşambayı bekliyorum :) e bebek şubat indirimlerinden oğluşuma alıncakları alıcam kendi doğum ihtiyaçlarımı alıcam bu ay yine kartlara kuvvet sanırım :) neyseki 1 ay da olsa kaktüs modda yaşadım kar kardır. Su ve elektrik faturalarından da toplamda 40 tl ye yakın tasarruf etmişim bakalım d gaz ne gelecek :)
Kendime not= 243ten itibaren okunacak,ne cok konusmussunuz ayol,oku oku bitmedi
Ona da sira geleceeek,hele suradan mezun olayim da birkendıme not 243 olunca bozulacak dıye para/hısse/krıpto para/hesap falan yazıyorsun sandım hahhahha:)
Ona da sira geleceeek,hele suradan mezun olayim da bir
Ailesi orda olsaydı dönmezdi benceDedem dondu,3 4 yil calismis,borclarini azaltmis donmus,ailesini goturmemismis zaten,baginda bahcesinde calismis...
Allah bağışlasın. Bizi rakipmi oluyorsunuz demek oluyor bu ? İyi madem , iyi olan kazansınBi kizi bin kisi ister bir kisi alir taammi
Oglan anasiyiz bizde
Donmeyebilirdi,fakat belli bir sure sonra yanina alabilirmis,istememis yerlesmek.Ailesi orda olsaydı dönmezdi bence
Bide o senin deden yani bundan nerden baksan 50 sene önceydi . Şimdi ise Avrupa’ya gitmek bir ödül gibi , insanlar kaçacak bir yer arıyor ..Donmeyebilirdi,fakat belli bir sure sonra yanina alabilirmis,istememis yerlesmek.
Amcamlar istemis hatta,yanina almamis,donus yapmis.
Genelde burada hic bir varligi olmayanlar kaliyor bence,dedemin topraklari filan varmis,kazandirsa borcu mu olurdu sanki,ama iste oyle dusunmus.
Ben de biraz onun gibiyim gerci,dedeme cekmisim:)
Tabii,50 yil neredeyse.Bide o senin deden yani bundan nerden baksan 50 sene önceydi . Şimdi ise Avrupa’ya gitmek bir ödül gibi , insanlar kaçacak bir yer arıyor ..
Kisi kendini bilmek gibi irfan olamaz,saygilar mudurumBencede iyi yapıyorsun. Pes etmek en doğru karar oldu
Taniş idi herhalde galiba sanursambirlik olalım değilmiydi o.yunus emreyi bile paragöz yapmışız yazıkalr olsunn bizeee
Oturdugum bolgenin ust kismindaki agaclik bolgelere kopek birakip duruyorlar=/Ah ne diyim
Nasil olsa bakiliyor diye surekli yenileri ekleniyor
Dilsiz canlar bir lokmaya muhtaclar insan kiyabilirmi
Heidi mi o,nick mi degistiburda para arsa borsaaaa bir de geyikk sohbeti varrr.send e keçii borsası konuşabilirsinnn.para kazandıran her konu serbestttt
Yok gerçekten çok tatlı bir keçisi var adı züleyha. Brokoliyi ve eti karam ı çok seviyorrHeidi mi o,nick mi degisti
Yok hani heidi uyemiz vardi,cok seviyordum nickini,boyle paylasimlar yapardi,o mu yoksa dedim de:)Yok gerçekten çok tatlı bir keçisi var adı züleyha. Brokoliyi ve eti karam ı çok seviyorr
Bim in yağı bize yaramadı bir de orkide yaramadı. O yüzden danışmak istedim :) çok haklısın... üretici kazanmıyor hiç.Ben migros ya da Carrefour un kendi yağlarını kullanıyorum. Hiç de mide yakmaz dokunmaz. Al dene bence mutlaka. Hatta bim bile kullandım ne yapayım çok pahalı diğerleri.
benim ailemde ayçekirdeği üretenler var. Üreticiden şaka gibi fiyata alıyorlar. Acıyorum verdiğimiz yağ parasına.
Ben dekendıme not 243 olunca bozulacak dıye para/hısse/krıpto para/hesap falan yazıyorsun sandım hahhahha:)
Bim in yağı bize yaramadı bir de orkide yaramadı. O yüzden danışmak istedim :) çok haklısın... üretici kazanmıyor hiç.
Ben de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?