Ben migros ya da Carrefour un kendi yağlarını kullanıyorum. Hiç de mide yakmaz dokunmaz. Al dene bence mutlaka. Hatta bim bile kullandım ne yapayım çok pahalı diğerleri.
benim ailemde ayçekirdeği üretenler var. Üreticiden şaka gibi fiyata alıyorlar. Acıyorum verdiğimiz yağ parasına.

Ailesi orda olsaydı dönmezdi bence
Donmeyebilirdi,fakat belli bir sure sonra yanina alabilirmis,istememis yerlesmek.
Amcamlar istemis hatta,yanina almamis,donus yapmis.
Genelde burada hic bir varligi olmayanlar kaliyor bence,dedemin topraklari filan varmis,kazandirsa borcu mu olurdu sanki,ama iste oyle dusunmus.
Ben de biraz onun gibiyim gerci,dedeme cekmisim:)

Allah bağışlasın. Bizi rakipmi oluyorsunuz demek oluyor bu ? İyi madem , iyi olan kazansın
Yok ben cekiliyorum, C ceycey kizi doktor yapip ingiltereye gonderecekmis,bana uymaz,yoksa pek caliskan cocugum vardi masallah

Bide o senin deden yani bundan nerden baksan 50 sene önceydi . Şimdi ise Avrupa’ya gitmek bir ödül gibi , insanlar kaçacak bir yer arıyor ..

Ah ne diyim
Nasil olsa bakiliyor diye surekli yenileri ekleniyor
Dilsiz canlar bir lokmaya muhtaclar insan kiyabilirmi
Oturdugum bolgenin ust kismindaki agaclik bolgelere kopek birakip duruyorlar=/
Hayvanlar yavruluyor,cogaliyor,fakat en azindan ac kalmiyorlar.
Orman meyveleri,sahipsiz agaclar var,onlarla besleniyorlarmis,yiyecek te getirip birakiyor insanlar.
Ben de o gelenlerden boyle bir kopek sahiplendim,cinsini minsini bilmem,birbirimizi sectik,o kadar,yillardir bizimle.
Kimbilir kim aldi,egitti birakti,terbiyeli hayvan,belli...

Bim in yağı bize yaramadı bir de orkide yaramadı. O yüzden danışmak istedim :) çok haklısın... üretici kazanmıyor hiç.
kendıme not 243 olunca bozulacak dıye para/hısse/krıpto para/hesap falan yazıyorsun sandım hahhahha:)
Ben de

Bim in yağı bize yaramadı bir de orkide yaramadı. O yüzden danışmak istedim :) çok haklısın... üretici kazanmıyor hiç.

Ben de
nomunomuchua nin okulunda pek kaliteli ogretmenler var, GeyikliGece hoca da kamcisiyle ufuk cizgisini işaretliyor,biz ogrenciler de bildiklerimizi usulca birbirimize aktariyoruz,kopya serbest,hesap actirinca hizlica konu icinde gezinip formasyon da alacagim,eee ne kaldi ki
Unutulmasin,gidecegi yeri bilmeyen gemiye,hicbiiir ruzgar yardim edemez,bilici olduk,kazanici da olursak is tamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…