Duyma bacim duyma
Benimkide soyleniyor ama hic yoktan kopegimin masrafini cikariyorum
Ayrica yakinda devletler resmilestirmeye basladiginda daha kabullenilir olacak
+1
Coinim yok ama yatırım çeşitlendirmekten zarar gelmez sonuçta. Devletler de yavaş yavaş regüle edecekler sanki.

Bir de dagecoin varmış doktorcum, ben de meraklardayım..biri aydınlatsa bizi bir iki aylık için yatırım yapmayı düşünüyorum ama fikrim yok:/

Simdi bazi coinler grafik ciziyor altyapi olusturuyor teknikten tahmin ediyorsun ama 1 saate ama 1 aya onu tamamliyor
Ama doge coin ve elon musk diye arastirsaniz cok kisinin uzuldugunu gorursunuz
Pump dump coinlerde sadece kurgulayan kazaniyor gerisi hikaye
Oran yuzde 5 te kalabilir ama yuzde 170 kazandiracagini kim bilebilir
Hele doge asiri guvensiz bir coin

Anneye baaak Maşallah

Bizim kültüre hamurişini kim adapte ettiyse kulakları çınlasın

Ben de kendim bizzat takıntılıyım kilo konusuna ama haftanın bir günü pişi yapmazsam kendimi eksik hissediyorum

Hamur bizde de var aslinda. Borek, manti falan hatta cok daha cesitlisi var. Ama soguk iklimde gerekli. Vucut kendini isitmak icin yakiyor. Genetik kodlarimizda da bu var. Soguk olmasa bile vucut yakmaya meyilli. Karamel, mayonez falan cok yerim ben. Turkiyede iklim daha hafif beslenmeye daha uygun.

Yok bende yediğimden pişman değilim, azcık yediğimi göstermesem süper olacak.Bi haftasonu yapabiliyorum zaten böyle kahvaltı onuda kısamam Oyy spor deme valla benimde başlamam lazımda aşı olmayı bekliyorum.Düzenli yürüyüş yapsam oda yetecek, ama kronik tembelim

Bir de dagecoin varmış doktorcum, ben de meraklardayım..biri aydınlatsa bizi bir iki aylık için yatırım yapmayı düşünüyorum ama fikrim yok:/
dogecoin cıss nobaharim, elon musk sağolsun grafiği aşırı tırtıklı bu kadar yüksek risk biz fakirlere göre değil ama az parayla alınabilir.
Led_BiR_Vele_DisTiri ben olsam ikisinden de az parayla alırdım. Ama az parayla :))

Ethereum mu mantıklı bitcoin mi kızlar.

Ikiside bu sektorun bilinenlerinden
Elinizdeki para ve kazanma orani olarakta dusunebilirsiniz
Yada bitcoin kalir gerisi ucar da diyebilirsiniz
Ripple cok can yakmis
40 dolardan 0.4 dolara dusmus
Simdi 0.4 dolari 1 dolar olcak deseler kac kisi alir tamamen kendi karariniz

Ben de geliyorum ben de
Ben de boyle bir deneme yapmak istiyordum,gonullu yok cevremde,yedek ayakkabi da alacakmiyiz MuneMune hesabı doğrulanmış üye.

Pelmeniyi de çok seviyorum mantıdan daha güzel bence, et suyunda pişiriyolar offf olsa da yesek

Profesyonel tembellik aynı ben :)) yürüyüş falan yapıyorum iyi kötü, işte sağda solda ağzımı ayırarak haftalık 25-30 km tamamlamaya çalışırım odur yürüyüş de. Evde bişeyler yapıyorum şimdi, 5. gündeyim benim için baya iyi bir sürdürülebilirlik seviyesi bu :))

Sağol esila, çok yeniyim ben

Ayy bende bugün rüyamda hamur açıyordum, hiç açmayan biri olarak çok güzel açıyordum mantı filan deyince aklıma geldi.Rüya tabirine baktım kızlar zengin oluyormuşum
Insallah,hamur misafirdir bir de,ama yasaklar var,kim gelecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…