• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne güzel özetledin çok yaşa emi 😍😍😍
Bende coin de 100 lirada 4 lira kazandım 😂😂

Şahane para! tebrik ederim, Allah nazardan saklasın.
Hiç şaka yapmıyorum, bu kadar kısa zamanda %4 net kazanç çok iyi.
Allah bereketlendirsin, daha da arttırsın inşaallah kazancınızı.:KK200:

Nasıl olucak o ?
Bahsettim aslinda daha önce. Yurtdisinda yasiyorsak yasadigimiz yerdeki kazanc kapilarini aralamak, ev almak, yabanci borsa, euro biriktirmek vs. yurticinde ise altin, gümüs hesabi, ev, arsa almak vs. Yani benim gibi yurtdisinda yasayanlar ve Türkiye ayagi olanlar icin demistim.

Bahsettim aslinda daha önce. Yurtdisinda yasiyorsak yasadigimiz yerdeki kazanc kapilarini aralamak, ev almak, yabanci borsa, euro biriktirmek vs. yurticinde ise altin, gümüs hesabi, ev, arsa almak vs. Yani benim gibi yurtdisinda yasayanlar ve Türkiye ayagi olanlar icin demistim.
Yani yurtdışında yaşıyorsan yurt dışında ev alacaksın . Yurtiçinde yaşıyorsan orda altın , ev arsa aşacaksın ? Bir çoğuda bunun tam tersini yapıyor . Örneğin yurtdışında çalışıp Türkiye’de yatırım yapıyor . Tam farkı ne bilmiyorum ama sanırım eninde sonunda dönüş yapacaklarını düşündükleri içindir ...

Yani yurtdışında yaşıyorsan yurt dışında ev alacaksın . Yurtiçinde yaşıyorsan orda altın , ev arsa aşacaksın ? Bir çoğuda bunun tam tersini yapıyor . Örneğin yurtdışında çalışıp Türkiye’de yatırım yapıyor . Tam farkı ne bilmiyorum ama sanırım eninde sonunda dönüş yapacaklarını düşündükleri içindir ...
Ondandir. Bir de büyük bir kesim (daha eskiler) sirf para kazanmak ve sonra yurda geri dönmek hedefli yurtdisina cikmis, orda yasamak icin degil.

Şahane para! tebrik ederim, Allah nazardan saklasın.
Hiç şaka yapmıyorum, bu kadar kısa zamanda %4 net kazanç çok iyi.
Allah bereketlendirsin, daha da arttırsın inşaallah kazancınızı.:KK200:
Çok teşekkürler her kesin kazancı bol olsun ❤️❤️
yuzde dört bir gün icin çok iyi bir rakam .
ben öğretmenim biraz uğraşsam maaşımdan fazlasını rahatlıkla kazanırım .

Back