Çok teşekkürler her kesin kazancı bol olsun
yuzde dört bir gün icin çok iyi bir rakam .
ben öğretmenim biraz uğraşsam maaşımdan fazlasını rahatlıkla kazanırım .

Hangi programi kullaniyorsun
Usenmesem binance kullanicam ama hesap dogrulamadim
Bende 1 haftadir iyi kazandim simdi yuzde 60 nakite gectim
Yukselmeyen tek bir coin kaldi patlasin diye bekliyorum birde hic uzmeyen en buyuk sevdamdan var

Kızlar coinlerle ilgili nasıl bilgi sahibi olabilirim? YouTube, Twitter her türlü tavsiyenize açığım. Amaç sadece para kazanmak değil, yatırımın her çeşidiyşe ilgili bilgi sahibi olmak istiyorum:)

Oncelikle grafikleri incelemeni tavsiye ederim
Soylenene gore su an boga sezonu
Bir yukselip bir dusuyor aylik haftalik fiyatlari incele
Haber siteleri var bazen guncellemeler davalar ve bazi onemli tarihler etkiliyor
Twitterda cok hesap var ama etkilenme cogu guvenilir degil

Yukselmeyen tek bir coin kaldi patlasin diye bekliyorum birde hic uzmeyen en buyuk sevdamdan var

Selam yazdım ama benim mesaj arada kaynadı o yüzden coini görür görmez alıntı yapmak istedim coin için YouTube, Twitter, instagram tabviye edeceğiniz hesaplar hesaplar var mı?

Bu mesajı görmeden mesaj yazmışım:) borsa ile benzerliği var mı? Daha mı karmaşık coin?

Selam yazdım ama benim mesaj arada kaynadı o yüzden coini görür görmez alıntı yapmak istedim coin için YouTube, Twitter, instagram tabviye edeceğiniz hesaplar hesaplar var mı?

Acikcasi yok ben rastgele sectim ama etkileyen bir hesap henuz yok
Sadece hepsinde ortak gorduklerimi aklimin kosesine yaziyorum
Birde grafik incele tepeden dalma

Kızlarrr bir şey daha sorucam bugün derbi var fb yenerse pazartesi sabahtan fb hissesi almak mantıklı mı
Ytd
borsa çok tuhaf bir platform.örnek vereyim bankadan altın aldım büyük zarardayızzz.altın şirketi hissesi aldıkk iyi kazandıkkkk.mantıksız değil mi düşününceee

Btcturk kullanıyorum .
bende suan alışma aşamasındayım ama öğrenirsek iyi karlar edebiliriz diye düşünüyorum . Eşimin arkadaşı bazı günler hiç uyumuyor
Bide 7/24 satış alış var dimi

borsa çok tuhaf bir platform.örnek vereyim bankadan altın aldım büyük zarardayızzz.altın şirketi hissesi aldıkk iyi kazandıkkkk.mantıksız değil mi düşününceee

Millet düşük diye altına yüklenince satışlar arttı, kar arttı buna bağlı olarak da hisse fiyatı da arttı diye düşünülemez mi acaba ayy bu ara hangi haberi duysam borsa ile bağlantı kurmaya çalışıyorum derbi diyince kafamda Bi şimşekler çaktı hisseler etkisi olur mu diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…