- 10 Nisan 2014
- 42.148
- 113.357
- 798
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
- #3.581
yooo altını hiç satmadımmm .düğün takılarım bile duruyorrr.Sen altın bi çıksın hemen elden çıkarırsın o altınları
Hayalini kuruyoz işte , hani bir gün zengin olursam bende gidip zarar edeyim diyesen de yatırım topiğine merak sardın bakkkk.paraaa borsaaa arsaaaaa hoppaaaaaa tey teyyyy
Aferin kız , akıllı kadınsın. Sonuçta o altınlar biricik kızına kalacakyooo altını hiç satmadımmm .düğün takılarım bile duruyorrr.
Var bir hayalimizonlar zengünnn arabasııı amaaaa
e harhalde .yaşlanınca 3 kuruşluk emekli maaşımı kıza yedirecek değilimm.şimdiden hazırlıklı olmak lazımmmAferin kız , akıllı kadınsın. Sonuçta o altınlar biricik kızına kalacak
Çok teşekkürler her kesin kazancı bol olsun
yuzde dört bir gün icin çok iyi bir rakam .
ben öğretmenim biraz uğraşsam maaşımdan fazlasını rahatlıkla kazanırım .
Kızlar coinlerle ilgili nasıl bilgi sahibi olabilirim? YouTube, Twitter her türlü tavsiyenize açığım. Amaç sadece para kazanmak değil, yatırımın her çeşidiyşe ilgili bilgi sahibi olmak istiyorum:)
Hangi programi kullaniyorsun
Usenmesem binance kullanicam ama hesap dogrulamadim
Bende 1 haftadir iyi kazandim simdi yuzde 60 nakite gectim
Yukselmeyen tek bir coin kaldi patlasin diye bekliyorum birde hic uzmeyen en buyuk sevdamdan var
Niye kız , kızın yemeyecekte kim yiyeceke harhalde .yaşlanınca 3 kuruşluk emekli maaşımı kıza yedirecek değilimm.şimdiden hazırlıklı olmak lazımmm
Oncelikle grafikleri incelemeni tavsiye ederim
Soylenene gore su an boga sezonu
Bir yukselip bir dusuyor aylik haftalik fiyatlari incele
Haber siteleri var bazen guncellemeler davalar ve bazi onemli tarihler etkiliyor
Twitterda cok hesap var ama etkilenme cogu guvenilir degil
Selam yazdım ama benim mesaj arada kaynadıo yüzden coini görür görmez alıntı yapmak istedim coin için YouTube, Twitter, instagram tabviye edeceğiniz hesaplar hesaplar var mı?
borsa çok tuhaf bir platform.örnek vereyim bankadan altın aldım büyük zarardayızzz.altın şirketi hissesi aldıkk iyi kazandıkkkk.mantıksız değil mi düşününceeeKızlarrr bir şey daha sorucam bugün derbi var fb yenerse pazartesi sabahtan fb hissesi almak mantıklı mı
Ytd
Bu mesajı görmeden mesaj yazmışım:) borsa ile benzerliği var mı? Daha mı karmaşık coin?
Örneğin Ne kadar yatırıyorsun? Ve ne kazanıyorsun ?borsa çok tuhaf bir platform.örnek vereyim bankadan altın aldım büyük zarardayızzz.altın şirketi hissesi aldıkk iyi kazandıkkkk.mantıksız değil mi düşününceee
Tek akıllı benim sanıyordumBorsayi bilmiyorumki kiyaslayamam
bennnn tabikiiiii. yaşlıı arkadaşlarımlaaa gezilere katılacağımmm günlerde fink atacağımmmmmNiye kız , kızın yemeyecekte kim yiyecek
Btcturk kullanıyorum .Hangi programi kullaniyorsun
Usenmesem binance kullanicam ama hesap dogrulamadim
Bende 1 haftadir iyi kazandim simdi yuzde 60 nakite gectim
Yukselmeyen tek bir coin kaldi patlasin diye bekliyorum birde hic uzmeyen en buyuk sevdamdan var
Tek akıllı benim sanıyordumborsa insan ömrümü kısaltır . Bi in bi çık buna kalpmi dayanır ayol. Ben bile benzinin iniş çıkışından kafayı yemek üzereyim
borsa çok tuhaf bir platform.örnek vereyim bankadan altın aldım büyük zarardayızzz.altın şirketi hissesi aldıkk iyi kazandıkkkk.mantıksız değil mi düşününceee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?