Benim ailem oyle degil. Mesela abim veteriner ama bir turlu guzel bir sey tutturamadi. Ailem ona hep destek oldu.
Ablam 2 cocukla bosandi ve her seye sifirdan basladi. Lanet olsun diye evden hic bir sey almadan cikti. O surecte tabi ki ona destek olundu. Benim esim vefat etti bana da teklif ettiler, hala ederler ancak istemem, zorda kalirsam tabi ki kabul ederim.
Esimin ailesi aynen anlattigin gibi. Esimle bir araba aldik, hyundai i20. Kiyametler koptu. Aslinda o zaman biz passat begendik, butcemiz de uygundu. Ama ilk arabamiz. Minik olsun, hasarina vs uzulmeyelim diye daha uygun bisey aldik. Kiyametler koptu siz nasil araba alirsiniz bize neden soylemediniz, bilmem ne... o araba senin olsun dediler haftasina araba aldilar
simdi eminim bir cok kisi der ki bulmus da bunuyor. Evet aile destegi cok guzel ama mesela benim esim cogunlukla calismadi, uretebilecek durumdayken uretmedi. Babasinin isini de devralamadi babasi yasli oldugu icin esim ergenlik duzeyine yaklasmadan tum isletmeleri devren kiralamis. Herhangi bir isleyen duzen yok ki gitsin basina gecsin. Kafa yapisi hep hazir yeme uzerineydi.
Benim de oyle ama yiyecegimi kendim hazirladim
O tek cocuk oldugu icin sanirim babasinin malini kendisinin görmekte hic sorun yasamadi. Benim henuz okuyan kardesim var. Ben babamin malina bu sekilde yaklasamam hala.