Yatırım bizden sorulur! :)

Yook :)) 40 cesit mini mini hissem var. Tanesine 500 tl fln yatirdigim. Haftada 1 bunlardan yukseleni satip onun kariyla geciniyorum 😜 anaparasiyla yeni kagit aliyorum.

4 tane totali 60 bin olan var, yazdiklarim bunlar genelde

Bir de 1 milyon yatirdigim yildizim var. Bu uzun vade, suan eksideyim 😁😁😁
Şu yıldızı merak ettik ama 😍

Napalim kurtu kurtlu kipirdanmasaydim bende hakkettim bunu ( cift k ile evet :KK70: )
Basta Dogru yapmisim ama sonra becerdim yuz puan kazandim :KK70:
Şimdi bunu bir tecrübe olarak görüp yola devam etmek lazım.Bir daha benzer bir durumda doğru hamlenin ne olduğunu öğrenmiş oldun diyelim yani 😉 boşver üzülme daha çok kazanırsın

Kızlarrrrr

Bir şirket düşünün. Yüzde 95 ortağı olduğu başka bir şirket var. Şimdi o şirket halka arz olacakmış

Bu demektir ki bu ilk şirkette coşabilir mi
Evet o haberi bende gördüm, yorumlayabilen tecrübeli biri olursa iyi olur.Mevcut hisseyi düşürecek hamle yapmak istemezler diye düşünüyorum, ama bünyesindeki bir şirketi ayrıca satmak ana şirketin faaliyet kolunun birinin ayrılması, karının zararınında ayrılması demek olmazmı 🤔 Mune Mune GeyikliGece GeyikliGece ve borsayla ilgilenen arkadaşlar sizin yorumunuz ne olur?

Şimdi bunu bir tecrübe olarak görüp yola devam etmek lazım.Bir daha benzer bir durumda doğru hamlenin ne olduğunu öğrenmiş oldun diyelim yani 😉 boşver üzülme daha çok kazanırsın

Yok ya hayatima heyecan geldi ztn azcik arastirma azcik takiple cozuyorsun hem ekranda gordugum para benim degilki firsatlar bitmez olay sabir sakinlik kendin karar almak ve kendi kararlarinin arkasinda durmak

Şirket yüzde kaç oranında halka arz olacak o önemli. Bunun dışında detayina hakim oldugum sirketler degil ama mantiken sirket kasasina para girecek. Ya borc kapatip bilancoya olumlu yansitir ya yeni yatirim/proje yapar. Bu da olumlu olur

Ytd

Ben bir kac aydir bi kagidi topluyorum. Suan dususte ama no prob. Az daha toplariz 😃😃 Daha martta halka arzi var. Yukselisine inanip topladim. Tabi ki kesinlikle artacak denemez. Kendime notumdur yatirim tavsiyesi degildir.

Yok ya hayatima heyecan geldi ztn azcik arastirma azcik takiple cozuyorsun hem ekranda gordugum para benim degilki firsatlar bitmez olay sabir sakinlik kendin karar almak ve kendi kararlarinin arkasinda durmak
Coin piyasasını bilmiyorum, nasıl takip ediyorsun?borsa gibi kriterler var mı?haber verilen bir yer filan.Nasıl bir yöntem uyguluyorsun biraz anlatır mısın?yada faydalandığın site kanal vs. varsa paylaşabilir misin?

Coin piyasasını bilmiyorum, nasıl takip ediyorsun?borsa gibi kriterler var mı?haber verilen bir yer filan.Nasıl bir yöntem uyguluyorsun biraz anlatır mısın?yada faydalandığın site kanal vs. varsa paylaşabilir misin?

Tek kaynagim google veya arama motorlari bazilari daha bilgili olsada anladigim dili tercih ediyorum
Gerisi de tamamen takip ve his
Benim sana boyle yap demeye ne hakkim var ne dogru olur ne de adalet pesimi birakir
Bu arada borsa vs de arastiriyorum dilini cozecegim

Ah ben kirdim ( hem de gayet iyi bir pozisyondayken) evet hic kolay degil gercekten. Pisman miyim yoooo bu sayede baska bir ülkede is sahibi oldum, baska ülkede de ev aldim, cocuklarim kac dil ögreniyor ve bedava okuyor. Memur kalsaydim nolcakti 😉 ayni yere cakilip kalacaktim.
Ne is yapiyorsunuz :))

Şirket yüzde kaç oranında halka arz olacak o önemli. Bunun dışında detayina hakim oldugum sirketler degil ama mantiken sirket kasasina para girecek. Ya borc kapatip bilancoya olumlu yansitir ya yeni yatirim/proje yapar. Bu da olumlu olur

Ytd

Ben bir kac aydir bi kagidi topluyorum. Suan dususte ama no prob. Az daha toplariz 😃😃 Daha martta halka arzi var. Yukselisine inanip topladim. Tabi ki kesinlikle artacak denemez. Kendime notumdur yatirim tavsiyesi degildir.
Hangi kagıt canım rica etsem söyler misin

R Rosalind Franklin merhabalar 🤗 harıl harıl yatırım danışmanı arıyorum, siz nasıl bir yol izlemiştiniz yatırım danışmanınızı bulduğunuzda. Birine güvenmek öyle zor ki

Merhaba, bu sebeple benim danismanim yalnizca referans ile aliyor yeni kisi. Ben de bir aile dostumuz vasitasiyla tanistim. En son konustugumda bu senenin sonuna kadar yeni kimseyi almayacagini soyledi, sanirim pandemi sureci insanlari paralarini dogru kullanmaya calismaya itmis, full calisiyorum dedi.

Merhaba, bu sebeple benim danismanim yalnizca referans ile aliyor yeni kisi. Ben de bir aile dostumuz vasitasiyla tanistim. En son konustugumda bu senenin sonuna kadar yeni kimseyi almayacagini soyledi, sanirim pandemi sureci insanlari paralarini dogru kullanmaya calismaya itmis, full calisiyorum dedi.

Çok teşekkür ederim cevabınız için. Görüşmeler yapıyorum birkaç kişiyle görüştüm son zamanlarda ama hiçbiri içime sinmedi ve birçok kişinin spk’dan belgesi de yok... Vaadedilen kazanç oranlarına karşı istenilen komisyonlar ise şaka gibi. Öyle bir kişi bulayım ki ömürlük olsun işbirliğimiz istiyorum ama çok zormuş :KK43:

Çok teşekkür ederim cevabınız için. Görüşmeler yapıyorum birkaç kişiyle görüştüm son zamanlarda ama hiçbiri içime sinmedi ve birçok kişinin spk’dan belgesi de yok... Vaadedilen kazanç oranlarına karşı istenilen komisyonlar ise şaka gibi. Öyle bir kişi bulayım ki ömürlük olsun işbirliğimiz istiyorum ama çok zormuş :KK43:

Spk belgesi olmayan kisiyle calismazdim ama komisyona bir sey diyemen.
Ben daha gecen ay 200 bin tl komisyon odedim. Ama kardan odedigim icin sorun etmedim 😇💯
Çunku danismanlik almasam o bilgiye ulasip o kari etmen mumkun degildi.

Spk belgesi olmayan kisiyle calismazdim ama komisyona bir sey diyemen.
Ben daha gecen ay 200 bin tl komisyon odedim. Ama kardan odedigim icin sorun etmedim 😇💯
Çunku danismanlik almasam o bilgiye ulasip o kari etmen mumkun degildi.

Keşke öyle bir kazancım olsa da ödesem 😄🧿kârdan yüzde 20 mantıklı geliyor ötesine gönlüm razı değil nedense ama bir bakıma o bilgiye sahip olmasak kazanamayız da diyorum sizin gibi... Kafamda deli sorular :KK14:

X