- 3 Mart 2015
- 16.101
- 34.142
- Konu Sahibi nomunomuchua
- #3.441
Online banking. Hesabim var Türkiyede. Kiralarda Türkiyede bankaya yatiyor sonucta, ben de altina dönüstürüyorumAltini nasil aliyorsun?
Aslinda bizim tüm merakimiz buydu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Online banking. Hesabim var Türkiyede. Kiralarda Türkiyede bankaya yatiyor sonucta, ben de altina dönüstürüyorumAltini nasil aliyorsun?
Aslinda bizim tüm merakimiz buydu
Ben arka sokaklarHerkes kırmızı oda mı izliyor nerdesiniz?
Herkes kırmızı oda mı izliyor nerdesiniz?
Ben, tam vale teslim edecekken, altı açılan karton poşetten yere patlayıp, yarısı dışarı yarısı içeri dökülen büyük boy starbucks kahvelerini yerlerden siliyordum.Herkes kırmızı oda mı izliyor nerdesiniz?
Kızlar nasılsınız
Maddi durumu değişen var mi
Bende Özcan deniz izliyorum yakışıklı adam yahu
Birinde 90 lira zarar birinde 240 lira kardayim . Sabah bozdursaydım süper olacaktı iste belki artar hevesiyleBir kagidim %9.75
Iskpl den 7. Tavanla ciktik ordan biraz aldik.
Bir hissem 3 kurus düstü biraz daha dusecekmis ama sorun yokmus
Bir kağıdım 1 kuruş arttı.
Zengin olamadık
Kızlar nasılsınız
Maddi durumu değişen var mi
Bende Özcan deniz izliyorum yakışıklı adam yahu
Birinde 90 lira zarar birinde 240 lira kardayim . Sabah bozdursaydım süper olacaktı iste belki artar hevesiyle
Mor senin bist100 un hepsinde kağıdın var mi
Bende gözüme 4 tane kestirdim bunlar biraz artarsa satıp onlari alacağım
ben sabah iyice uyumuş dinlenmiş pırıl pırıl zekâmla yine gram altınlarımı aldım.
akşam TL bazında yine daha da fakirleştim.
maddi durumumda da, maddi durumumu oluşturma biçmimdeki istikrarımda da hiç bir değişiklik yok.
itina ile TL bazında fakirleşilir pozisyonunu muhafaza ediyorum
Aa, müjdemi isterim o zaman, çok şükür, bugün de fakirleştik. Sanıyorum en çok ben.Altin ne oldu aksam, bakamadim
Sabah ben de aldim. Ohhh fakirlik
Artı bini gördüm şimdi arti 65 pazartesi çikabiliriz inş.
Kızlarrrrr
Bir şirket düşünün. Yüzde 95 ortağı olduğu başka bir şirket var. Şimdi o şirket halka arz olacakmış
Bu demektir ki bu ilk şirkette coşabilir mi
Glyho güzel hisseYtd deyip detayları da yazayim
Ilk şirketimiz global yatırım holding
Hisse kodu GLYHO
Yüzde 95 ortağı olduğu naturelgaz diğer şirketimiz. Işte bu halka arz olacakmış.