Yatırım bizden sorulur! :)

Öyle dusunme, o arkadasimiz yurtdisinda. Muhtemelen euro veya dolar kazaniyor, arkadasimiza allah bereket versin ama biz kendimizi onunla kiyaslarsak dogru olmaz 😍
Portakalcim tekrar hosgeldin,kvli gunler hayirli bereketli olsun😍
Yurtdisinda yasayanlar buranin bankasinda hesap acip altin vs hesabi acabiliyor mu?
Orada kazanip burada değerlendirmek super olur valla...

Portakalcim tekrar hosgeldin,kvli gunler hayirli bereketli olsun😍
Yurtdisinda yasayanlar buranin bankasinda hesap acip altin vs hesabi acabiliyor mu?
Orada kazanip burada değerlendirmek super olur valla...

Tesekkur ederim 😍😍 hosbulduk 😇
Kayınvalidem yumos gibi kadindir 😊☺☺

Tabi ki yapabiliyorlar, mesela ben suan yurtdisina tasinsam var olan hesabim kapanmaz ki, ordan aynen devam.

Ama burdaki bankalarin subesini her yerde bulmak kolay degil. Yabanci bankalardan parayi bu hesaplara transfer etmek de cok degisken. Fi tarihinde bir ara hsbcnin kesintisi dusuktu, digerleri yuksekti. Suan nasildir pek fikrim yok. Kuresellesmeye paralel hepsinin dusuk olmasini umuyorum.

Ben yurtdisinda olsam direkt oradaki banka hesabimda euro veya dolar olarak biriktiririm 🤪🤪 ugrasmam

Bu sadece bi furya. Aslinda tavan serisi yapmasinin hic bir ekonomik veya finansal aciklamasi yok. Ama bu aralar trend bu oldugu icin ben giriyorum.

Eski halka arzlarda kagit genelde duserdi, toplayacak olan dusukten toplardi. Pek talep gormezdi.
Büyük ihtimal bir sonraki arz da iyi talep toplar ışık plastik herkesin dilindee

Bu ekibi ne kadar seviyorsam bir o kadar da konuşulanları anlamıyorum 😂😂😂
Fakfakirlikten kaynaklanıyor sanırım.
Gaza gelip 3 gr altın almıştım o da iyice düşmüş zaten.
Düşsün varsın memleket kar etsin, alım gücümüz artsın inşallah.
İsmini unuttum aylık 20 gr altın alırım diyen arkadaşa da selam olsun o ne kızz benim maaşımın iki katı maşallah😂😂
Geldim geldim o arkadas benim 😂 kira paralari iste, lirada durmasin diye altina yatiriyorum napim 🙄 kendim de yurtdisina tasindim yeni, burda ev kredisi ödüyorum. Yani zengünn degilim yahu epi topu birkac evim var 🙈

Tesekkur ederim 😍😍 hosbulduk 😇
Kayınvalidem yumos gibi kadindir 😊☺☺

Tabi ki yapabiliyorlar, mesela ben suan yurtdisina tasinsam var olan hesabim kapanmaz ki, ordan aynen devam.

Ama burdaki bankalarin subesini her yerde bulmak kolay degil. Yabanci bankalardan parayi bu hesaplara transfer etmek de cok degisken. Fi tarihinde bir ara hsbcnin kesintisi dusuktu, digerleri yuksekti. Suan nasildir pek fikrim yok. Kuresellesmeye paralel hepsinin dusuk olmasini umuyorum.

Ben yurtdisinda olsam direkt oradaki banka hesabimda euro veya dolar olarak biriktiririm 🤪🤪 ugrasmam
O is gereksiz masraf. Yurtdisi parasini yurtdisinda, yurtici parasini yurticinde degerlendirmek gerek.

O is gereksiz masraf. Yurtdisi parasini yurtdisinda, yurtici parasini yurticinde degerlendirmek gerek.
Ben de yurtdisinda yasiyorum. Aylik banka üzeri gönderme gibi degilde gittikce götürülebilir. Burda birikim yapip ciddi biryerlere gelmek cok zor ama burdaki birikimimizle türkiyede gayet güzel bir sekilde Borsa‘ya girebiliriz diye düsünüyorum😝

Yüksek ana paranin yüksek geliri olur mantigi🤣

Samat patladı kizlar noo sakın 🤦🏼‍♀️

Yaa sorma, 1 liradan martta aldim. Gecen hafta burdan bi arkadasla konustuk hatta. Bu kagit hic kirmizi yakmiyor, ben bunu nasil kiyip saticam diye. Ama farkindayim hic tavani yok yine de sisti baya... Neyse benim elim varmadi, kardesim satti gece hafta 10.50den. Verilmis sadakam varmis. Yarin birine bir miktar yardim edeyim.

Var mi bir hikayesi, ne oldu?

Ben de yurtdisinda yasiyorum. Aylik banka üzeri gönderme gibi degilde gittikce götürülebilir. Burda birikim yapip ciddi biryerlere gelmek cok zor ama burdaki birikimimizle türkiyede gayet güzel bir sekilde Borsa‘ya girebiliriz diye düsünüyorum😝

Yüksek ana paranin yüksek geliri olur mantigi🤣
Evet olabilir mantikli tabi. Ben simdilik euroda tutuyorum yurtdisinda kazandigimi. Borsa ciddi takip gerektiriyor, su an imkansiz benim icin.

Yurt dışından yabancı para gelişlerinde, Enpara.
Yabancı banka parayı yolluyor, aracı bankayı da geçiyor para, Enpara'ya döviz hesabınıza geliyor.
En son böyle bir işlemde, gönderilmiş 2740 dolardan 7 dolar kesti sadece.
Daha önce uzun yıllar Garanti B. kurbanı olmuş biri olarak - bu paranın 15 katını kesiyor- , her konusu geçtiğinde paylaşmayı borç bilirim.

Evet olabilir mantikli tabi. Ben simdilik euroda tutuyorum yurtdisinda kazandigimi. Borsa ciddi takip gerektiriyor, su an imkansiz benim icin.
Mantiklimi olur degilmi bilmiyorum henüz😃

Zaten borsa isine girecek olursam mutlaka yatirim danismaniyla baslarim. Niyet ettim aslinda ama daha kismet olmadi bekliyoruz

Yurt dışından yabancı para gelişlerinde, Enpara.
Yabancı banka parayı yolluyor, aracı bankayı da geçiyor para, Enpara'ya döviz hesabınıza geliyor.
En son böyle bir işlemde, gönderilmiş 2740 dolardan 7 dolar kesti sadece.
Daha önce uzun yıllar Garanti B. kurbanı olmuş biri olarak - bu paranın 15 katını kesiyor- , her konusu geçtiğinde paylaşmayı borç bilirim.
Süper sagolasin 👍🏼

X