Yatırım bizden sorulur! :)

Kııız sucuk diye diye canımı çektirdin hee 🤪
Kuymak yapıcaktım ben bugün kahvaltıya sucuk mu aldırsam paraya kıyıp napsam 😆😆 şöyle yağına ekmek bansam :kk77:

Kuymak tercihimdir :)
Dün akşam koca tavayı tek başıma yedim.
Sucuk yiyeceksen de az yemeye ve iyi pişirmeye dikkat et bebiş rahatsız olmasın:)

Sucuk en baba yatırım tavsiyesidir portakalım, spk mpk dinlemem konu sucuk olursa. Orası bizim kırmızı çizgimiz :KK8:
Sucuk pişman ettirmez
Canım benim bir akrabam sucuk işiyle uğraşıyor, inegi kendi besliyor,çok temiz bir yere yaptırıyor bir günde bitiyor yaptırdığı sucuklar... Çok güzel kârı var diyordu..Sucukta iyi para var😂😂

Arkadaşlar hayırlı sabhlar diliyorum .ya bu hayirsever bu emir girişindeki fiyat belirleme neye göre oluyr sade bı dille anlatabilir mi limit fiyatlı piyasadan limite falan nedir .orada yazan fiyattan başka şansımız var mı gb gb 😕

Kuymak tercihimdir :)
Dün akşam koca tavayı tek başıma yedim.
Sucuk yiyeceksen de az yemeye ve iyi pişirmeye dikkat et bebiş rahatsız olmasın:)
Kuymak yapacağım zaten sucuğa ayırcak param yok benim hisse bugün düşüşte 🤣 bugün de tavan yapsaydı 10 küsür liram olacaktı yahu 🤣🤣

Hanımlar merhaba, herkese bol kazançlı günler diliyorum.
Ben size çok alakasız bir meseleyle geldim😂😂 Bu grubun enerjisini çok sevdim çünkü. Saçlarım için radikal bir karar almak üzereyim, ama tabiki asla cesaret edemiyorum. İlgili başlıkta da kimse görmüyor konuyu.
Vakti olan bir zahmet bakıp baka akıl verebilir mi❤️❤️
Thread 'Saçımı kısa kestirsem??'
Saçımı kısa kestirsem??

Ben size çok alakasız bir meseleyle geldim😂😂 Bu grubun enerjisini çok sevdim çünkü. Saçlarım için radikal bir karar almak üzereyim, ama tabiki asla cesaret edemiyorum. İlgili başlıkta da kimse görmüyor konuyu.
Saçımı kısa kestirsem??

Çok yakışır bence :KK66:

Saçımı kısa kestirsem??
Bence kestir esram saçların hacimliymiş güzel durur kısa. En kötü ne olabilir ki zaten geri uzar yani 😀

Saçımı kısa kestirsem??
Yüzünüzü görmediğimiz için net birşey diyemem ama değişiklikleri çok severim bencede kestirin nasıl olsa uzayacak beğenmezseniz bir daha kestirmezsiniz..

Sağol canım, evet geri uzar da uzayana kadar kepaze olursam diye korkuyorum biraz😂
Yok kepaze olmalık saç değil seninki, ince dümdüz olaydı küçük emrah ihtimali olabilirdi ama senin saçın bukleli güzel. Bakımı belki zordur bilmiyorum ama kıvırcık saç daha genç gösteriyor insanı bence.

Yok kepaze olmalık saç değil seninki, ince dümdüz olaydı küçük emrah ihtimali olabilirdi ama senin saçın bukleli güzel. Bakımı belki zordur bilmiyorum ama kıvırcık saç daha genç gösteriyor insanı bence.
Haftaya kestireyim o vakit 🥰
Bukleli saç zor evet, uzun saçın da hem avantajı hem dezavantajı var. Biraz da arayıştayım sanırım. Böyle uzun kıvır kıvır saç modellerini daha gençlere yakıştırıyorum, ben kendime hafiften olgun bir model arıyorum biraz😂 yaş 35, iki de çocuk, ruhumu emdiler 😂😂

X