Yatırım bizden sorulur! :)

Basligimiza baak,tikkatli olcez,yola bakcez,yola bakcez,yola bakceeez:)
gene gazetelere düşersem suçç sizin bu seferrrr.tefeciden para alıp borsa oynuyorlar yazar bu sefer de adammm .malum herşeyi yanlış anlıyorrr :rolleyes:

indirimlere ben de dayanamadımm valla maalesef.kıza seneye giymeye mont bot ayakkabı aldımm.kendime de 2 tulum bir de tişört aldımm yazlıkk.pandemi biterse 3 katına satarlarr valla markalarrr.şimdi ellerinde kaldı yüzde 70 80 indirimdelerrr
Bizde ailecek sezon sonu alıyoruz . Duan güzel indirimler var . Şimdiden almak en mantıklısı .

Bizde ailecek sezon sonu alıyoruz . Duan güzel indirimler var . Şimdiden almak en mantıklısı .
evet aynen yazın kışlık kışın yazlık alarak marka giyebiliyoruz ailecek.yoksa sezonda değerlerinin çok üstüne satıyorlarrrr

indirimlere ben de dayanamadımm valla maalesef.kıza seneye giymeye mont bot ayakkabı aldımm.kendime de 2 tulum bir de tişört aldımm yazlıkk.pandemi biterse 3 katına satarlarr valla markalarrr.şimdi ellerinde kaldı yüzde 70 80 indirimdelerrr
Yaaa nerde indirim var kaçırmışım pandemiden önce bende öyle yapardım sezon sonu alırdım hep

Yaaa nerde indirim var kaçırmışım pandemiden önce bende öyle yapardım sezon sonu alırdım hep
çocuk kıyafetlerinde var ipek...l twis...t gibi markalardada var.kumaşları kaliteli yıllarca giyiliyor.bir de 2. el siteleri var ya oralarda etiketli sıfır ürünler uyguna bulunuyorrr.kadın alıyor mesela elinde kalıyor etiketli sıfır ürünleri değerinin 3 de 4 de brine vveriyor.öyle çok alışveriş yaptımm .

Yaşasın Mart 😆

Eklentiler

• Screenshot_20210203-093522_Instagram.jpg
    Screenshot_20210203-093522_Instagram.jpg
    47,8 KB · Görüntüleme: 72
Oooo hatunlar herkeste güzel haberler ne hoş ne hoş :))
Allah ağzımızın tadını bozmasın ali rıza bey

C ceycey0406 kazanç saglayanlar egleniyor, gel biz yakalim birer sigara 🤪

Dün bize iyi gelmedi ben borsayi biraktim sucuk yatirimina giriyorum 😆😆 Yatirimin ilk kurali, olumsuz giden piyasadan kac, olumlu piyasalara yönel.

Ben sucuk trade edicem ama ytd 😁

Dün bize iyi gelmedi ben borsayi biraktim sucuk yatirimina giriyorum 😆😆 Yatirimin ilk kurali, olumsuz giden piyasadan kac, olumlu piyasalara yönel.

Sucuk en baba yatırım tavsiyesidir portakalım, spk mpk dinlemem konu sucuk olursa. Orası bizim kırmızı çizgimiz :KK8:
Sucuk pişman ettirmez

Kııız sucuk diye diye canımı çektirdin hee 🤪
Kuymak yapıcaktım ben bugün kahvaltıya sucuk mu aldırsam paraya kıyıp napsam 😆😆 şöyle yağına ekmek bansam :kk77:

X