Yatırım bizden sorulur! :)

Hanımlar merhaba, herkese bol kazançlı günler diliyorum.
Ben size çok alakasız bir meseleyle geldim😂😂 Bu grubun enerjisini çok sevdim çünkü. Saçlarım için radikal bir karar almak üzereyim, ama tabiki asla cesaret edemiyorum. İlgili başlıkta da kimse görmüyor konuyu.
Vakti olan bir zahmet bakıp baka akıl verebilir mi❤️❤️
Thread 'Saçımı kısa kestirsem??'
Saçımı kısa kestirsem??
Şimdi,bunda bircok seyi goz onunde tutmaliyiz.
Kesilen sacin kac ayda kendini amorti edecegi,
kesildikten sonra dikine mi yoksa yatay mi gelisme seyri gosterecegi,
duraklama durumunda uzun vadede bozulmayacak destek perugun olup olmadigi vs vs vs o_O
Bu bilgiler isiginda saclarini aralayip onunu gor,temkinli makaslat,makas araligi da onemli tabiii...
Ktd

Haftaya kestireyim o vakit 🥰
Bukleli saç zor evet, uzun saçın da hem avantajı hem dezavantajı var. Biraz da arayıştayım sanırım. Böyle uzun kıvır kıvır saç modellerini daha gençlere yakıştırıyorum, ben kendime hafiften olgun bir model arıyorum biraz😂 yaş 35, iki de çocuk, ruhumu emdiler 😂😂
Bazen değişiklik yapmak lazım, ben de son iki yıla kadar hep omuz hizasında saç kullandım sonra belinde saçı olanlar çok hoşuma gitti 😀 demode falan dediler ama beğendim uzattım, şimdi kısaltacam biraz :)) kestir bence de havası değişiyor insanın
duraklama durumunda uzun vadede bozulmayacak destek perugun olup olmadigi vs vs vs o_O
Bu bilgiler isiginda saclarini aralayip onunu gor,temkinli makaslat,makas araligi da onemli tabiii...
Ktd
Her kuaförün makas aralığı da aynı olmuyor şimdi

Bazen değişiklik yapmak lazım, ben de son iki yıla kadar hep omuz hizasında saç kullandım sonra belinde saçı olanlar çok hoşuma gitti 😀 demode falan dediler ama beğendim uzattım, şimdi kısaltacam biraz :)) kestir bence de havası değişiyor insanın

Her kuaförün makas aralığı da aynı olmuyor şimdi
Yani evet,ben de o yuzden,Kestirme Tavsiyesi Degildir diye eklemek zorunda kaldim😂😂

Kizlar yaptim yatirimlari.
Alim firsati vermis piyasa, 180 tllik alim yaptim 😝

400 de evin diger eksikleri, tavuk, abur cubur, peynirler, tereyagi, ped, bulasik mak tuzu, dus jeli falan filan.

Pts bozdugum bi hisseyle geciniyorum bu hafta 😃😃
Allah bereket versin,maasta kulliyen cebe,miss😍😍

Ktd
Ya aahahahaha eğer oralara girersem sonsuza kadar çıkamam işin içinden :KK70: :KK70:

Kizlaaar
Cok delisik bir gun
Is yerinde problem yasiyordum
Bir degisiklik oldu
Cok sevdigim biri ile calisacagim
İş cok yabanci bunu soyledim ztn
Iyi mi kotu mu anlamadim
Hayırlı olsun canım, çalışma arkadaşı veya yönetici o kadar önemli ki. Eski işim dışarıdan çok havalıydı ama yönetici yüzünden melisa çaylarıyla geziyorduk. Şimdiki işimde ise isin pasın içinde geziyorum ama iyi bir yöneticimiz ve kafa dengi arkadaşlarım var öyle mutluyum ki.

X